fluber 19 Posted September 27, 2012 (edited) Może zbierzemy chętnych na zorganizowanie ligi w tym roku. Jest 2, zapisujcie się. 10 będzie wystarczająca, 14 idealna. Lista chętnych na sezon 2017/2018: 1.madafaka8 2.mSala 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Edited September 22, 2017 by mSala Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 27, 2012 Wchodzę PS. Propozycja jedynie by nie było tak dużo drużyn. Lepiej pójść w model 2x10 niż 1x20 (to po doświadczeniach w lidze budżetowej - 1. edycji). Generalnie ja bym najchętniej popchnął ligę max. 14 drużyn. Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted September 27, 2012 Podoba mnie sie Wchodze :! Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted September 27, 2012 PS. Propozycja jedynie by nie było tak dużo drużyn. Lepiej pójść w model 2x10 niż 1x20 (to po doświadczeniach w lidze budżetowej - 1. edycji). Generalnie ja bym najchętniej popchnął ligę max. 14 drużyn. W takim razie limitujemy liczbę drużyn do 14, miejsc zostało jeszcze 9. Przy okazji przypominam, że to nie jest liga tylko dla komisarzy:) Share this post Link to post Share on other sites
Gerard 15 Posted September 28, 2012 Ja bym zagrał, ale nie wężykiem. Może rozważycie draft aukcyjny? Jakby nie patrzyć jest bardziej sprawiedliwy. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 28, 2012 Ja za wężykiem. Wężyk ma klimat. Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted October 5, 2012 Nie wiem, czy uzbieramy 10 chetnych, ale juz utworzyłem ligę na yahoo:/ Nie wiem, czy jest sens się bawić w sześciu, chociaż składy na pewno będą mosiężne:) Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted October 6, 2012 Chciałbym się wycofać. Z tej ligi i tak raczej nic nie wyjdzie ale wolę poinformować Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted October 7, 2012 Ja również rezygnuję. Mamy małe szanse na zebranie wystarczającej paczki, może uda się w przyszłości bo pomysł ciekawy. Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted October 7, 2012 W takim razie usunałęm ligę na yahoo, pomyślimy w przyszłym roku nad ponowieniem tematu Share this post Link to post Share on other sites
mSala 50 Posted September 13, 2016 cześć może odświeżymy temat i znajdzie się 12-14 osób, żeby ruszyć taką ligą? mSala Share this post Link to post Share on other sites
mSala 50 Posted September 26, 2016 No to jest nas dwóch Ktoś jeszcze by się pisał? mSala Share this post Link to post Share on other sites
Gerard 15 Posted September 27, 2016 No to jest nas dwóch Ktoś jeszcze by się pisał? mSala A jaką planujecie punktację fpoints? Jeśli taką jak w keeperach to ja mógłbym się skusić. Share this post Link to post Share on other sites
mSala 50 Posted October 2, 2016 Zaktualizowałem 1 wątek na ten sezon. Mamy 5 chętnych i cały miesiąc czasu. Jest szansa, że zagramy eksperymentalnie w tej formule. Zapisujcie się pozdro mSala Share this post Link to post Share on other sites
bulls2006 9 Posted October 9, 2016 może jeszcze ktoś dołączy Share this post Link to post Share on other sites
Buu 30 Posted October 12, 2016 Mógłbym zagrać jak uda się zebrać komplet Share this post Link to post Share on other sites
mSala 50 Posted September 14, 2017 To może spróbujemy w tym roku? Przyjmujemy zasady punktacji tak jak w wężykowych ligach FantasyPoints, tylko gramy H2h. Może się tym razem uda zebrać z 12 osób. Może być ciekawie. 1. mSala Share this post Link to post Share on other sites
mSala 50 Posted September 4, 2018 No to jak nie w tym roku to już chyba nigdy. Jest trochę czasu może w końcu wystartujemy. Super by było jakby się zebrało 16 graczy. Myślę, że za minimum możemy przyjąć 12. Przyjmujemy zasady punktacji tak jak w wężykowych ligach FantasyPoints, tylko gramy H2h. Co tydzień inny rywal. Proszę chętnych o deklaracje udziału. Może być ciekawie. 1. mSala Share this post Link to post Share on other sites