cieglo 30 Posted September 1, 2009 (edited) W tym temacie zbieramy paczkę na rozgrywki w formule points. Poniżej lista potwierdzonych uczestników. [warning]1. cieglo 2. Dariomeus 3. AIR_MJ 4. Zajmon 5. Pafsen 6. żyras 7. Links 8. marcelomattsoy 9. Nalesnick[/warning] Edited October 5, 2009 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 2, 2009 No ja myślę, mistrzu Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 2, 2009 Oto kolejność końcowa z ostatniego sezonu: 1.MJ-TEAM 2.High Flying Circus 3 3.Penetrator 4.Miami Pafsen 5.Bukkake 6.Chicken Team 7.K' Squad 8.Chyże Rosomaki 9.Skazani na Sukcezz 10.Gimisie Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa. Liga jest przewidziana na 10 drużyn, więc jak ktoś zrezygnuje mile widziani są nowi gotowi do walki zawodnicy Share this post Link to post Share on other sites
Zajmon 0 Posted September 2, 2009 jak ktoś zrezygnuje to ja się pisze Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 3, 2009 Wpisujemy wszystkich chętnych, potem będziemy się zastanawiać jak podzielić nas na ligi (jeśli będzie potrzeba). Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted September 7, 2009 Tu tez potwierdzam swoje uczestnictow 4 miejsce w debiucie to chyba nie tak zle - zobaczymy jak poradze sobie jaw drugim roku Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 9, 2009 FB na yahoo już ruszyło. Więc nie czekając stworzyłem ligę FB points (09/10) i wysłałem wszystkim zawodnikom z zeszłego sezonu zaproszenie na kolejny sezon. Termin draftu też już wstępnie zarezerwowałem na 10.10. (w razie potrzeby zmienimy) Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 10, 2009 I'm in. Co do draftu - jeśli o mnie chodzi - zależy mi na godzinach wieczornych (20-21, może nawet później). Data wstępnie mi pasuje. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 10, 2009 Godzina 20:30 jest ok? Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted September 10, 2009 Termin darftu jest OK ale nie dostalem zaproszenia do ligi MJ, na jaki adres wyslales? Pozdro, Pafsen Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 10, 2009 Wysłałem Ci na adres podany na yahoo, czyli pafsen55@yahoo.pl Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted September 10, 2009 Hmmm.. Dziwne, nic nie mam... Moze dlatego ze oni po jakims czasie "usypiaja" konto a to na yahoo mam tylko na potrzeby ligi... Sila rzeczy zawiesili je na offseason.... No nic - jesli mozesz sprobuj jeszcze raz albo na pafsen@gmail.com. Dzieki Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 10, 2009 Próbujcie wysyłać do skutku - w końcu dojdzie. Można też wysłać na swoje i forwardować komuś. Co do draftu: 10.10.2009 godz. 20.30 mi wstępnie pasuje. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 15, 2009 AIR_MJ został dodany do grupy forumowych komisarzy - ma specjalne uprawnienia (moderacyjne). To tak gwoli informacji. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 15, 2009 AIR_MJ został dodany do grupy forumowych komisarzy - ma specjalne uprawnienia (moderacyjne). To tak gwoli informacji. Dzięki za info :8 Share this post Link to post Share on other sites
żyras 0 Posted September 18, 2009 Też chętnie wezmę udział w formule "points". Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 18, 2009 Ok, czy znasz różnice pomiędzy systemem head2head a fantasy points? Formuły te nieco się różnią. Share this post Link to post Share on other sites
żyras 0 Posted September 18, 2009 Pafsen już mi powiedział mniej więcej o co biega też i tutaj Czy w "points" też wysyłasz zaproszenie z linkiem itp? pzdr Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 18, 2009 Tutaj zawiaduje komisarz AIR-MJ więc stukaj do niego. Myślę, że jak tylko przeczyta Twoje wypowiedzi to na pewno wyśle zaproszenie. Share this post Link to post Share on other sites
żyras 0 Posted September 18, 2009 MJ dzięki za info pzdr Share this post Link to post Share on other sites
Links 0 Posted September 24, 2009 Jeśli są jeszcze miejsca to bym sie pisał na rozgrywke FP. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 25, 2009 Jeśli są jeszcze miejsca to bym sie pisał na rozgrywke FP. Wysłałem Ci zaproszenie na maila. Pozdr Share this post Link to post Share on other sites
Links 0 Posted September 26, 2009 Hmm, nic nie dostałem. Spróbuj jeszcze raz. burikson@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 27, 2009 a ta liga to zwykla czy z taka punktacja jak na e-nba? Share this post Link to post Share on other sites