Links 0 Posted October 9, 2009 1. To kiedy w koncu jest ten draft bo juz się pogubiłem, niedziela 18:30? Trzeba to wreszcie oficjalnie ustalić. 2. Ja nie mam szczęscia w losowaniach, wiec bez różnicy mi czy bede ostatni poprzez losowanie czy poprzez pozycje z poprzedniego sezonu (w moim przypadku kolejnośc zgłoszeń) Jednak wole losowanie, zawsze jakaś nadzieja. Share this post Link to post Share on other sites
żyras 0 Posted October 10, 2009 Trochę sie zgapiłem bo nie było mnie ładnych parę dni na forum. Godzina i dzień draftu ustalony to luz, napewno się stawię a co do kolejności wyboru w drafcie to jako rookie uważam, że chyba losowanie będzie najlepsze. pzdr Share this post Link to post Share on other sites
Links 0 Posted October 11, 2009 Ok to draft dzis o 18:30. Pre rank juz zrobiony. Miałem jechać na imieniny do babci ale sie mocno przeziebiłem i bede dziś draftował z laptopa w łózku powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
Zajmon 0 Posted October 11, 2009 losowanie jest najzabawniejsze zdarzało się w poprzednich latach że znając swój numer w drafcie mój draft przeprowadzony na sucho zgadzał się w 99% z tym na żywo a tak trzeba w locie strategie dostosowac Share this post Link to post Share on other sites