MKA 8 Posted September 9, 2014 Skład ligi: 1. goozman - Bukkake 2. Gerard - Konusy Gerarda 3. Nalesnick - PseudoSonics 4. knt - DyrDyr 5. Andrew23 - High Flying Circus 2 6. El-Maniaque - BYDZIA BULLS 7. Kuba - Woodley Warriors 8. pitrekk - murzynskie czarnuchy 9. zmijor - Old'N'Dirty ZMIJOWCE 10. AIR_MJ - MJ-TEAM 11. bulek - Najebani na Saharze 12. MKA - MKAllstars KOMPLET termin draftu 21.X(wtorek) godzina 21:00 Ankieta - termin draftu http://doodle.com/r9fqai22337u79b4 Share this post Link to post Share on other sites
GRB 34 Posted September 9, 2014 Nieprawda, nic nie pogrubiłeś Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 9, 2014 wiem, narazie tylko pierwszy post wypisalem. wszyscy ktorzy sie utrzymali powinni miec zaproszenia na yahoo, bulek i MJ dostali zaproszenia na PW, wiec wbijac i ustalamy termin draftu. heh widze, ze nad funkcja komisarza od dwoch lat jakies fatum ciazy, pewnie dlatego nie ma na nia chetnych, trzeba to zmienic Share this post Link to post Share on other sites
bulek 119 Posted September 9, 2014 Nie mogę wbić, błąd mi wyskakuje jakiś. Podejrzewam, że trzeba wykasować zaproszenia do osób, które spadły, bo coś wyskakuje, iż jeśli dołączą wszyscy z poprzedniego sezonu, to brakuje miejsc. There is not room in this league if all teams from last year return. If you were invited to take over an existing team, please click the link in the email you received to join the league. To create a brand new team, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 9, 2014 Pewnie dlatego, że jeszcze ja tam jestem. Ogarnę przekazanie obowiązków, wyjdę z ligi i powinno się poprawić Edit. Który to MKA? Marcin? Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 9, 2014 Który to MKA? Marcin? tak Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 10, 2014 Powinno już być dobrze. Jesteś komisarzem a ja opuściłem już ligę. Zaglądaj do ustawień, odpowiadaj na pytania użytkowników i nie daj się fatum Jak pisałem w innym wątku, do ustalenia terninu draftu możesz użyć doodle.com - wystarczy utworzyć ankietę i link udostępnić graczom. Share this post Link to post Share on other sites
zmijor 1 Posted September 10, 2014 Bedzie ankieta na Doodle o dotyczaca terminu draftu? Bo najblizszy poniedzialek nie bardzo mi pasuje szczerze mowiac... Share this post Link to post Share on other sites
zmijor 1 Posted September 10, 2014 Dobra zagalopowalem sie, zerknalem pobierznie na stronke NBA i myslalem ze mecze sie zaczynaja 4 pazdziernika a to dopiero byly preseason :] Takze zakladam, ze najblizszy poniedzialek to jednak nie jest ostateczny termin draftu pzdr Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 10, 2014 termin draftu oczywiscie bedzie zmieniony. zrobilem ankiete na doodle zeby szybko odrzucic niepasujace terminy, zobaczymy na wyniki moze uda sie znalezc termin ktory pasuje kazdemu. http://doodle.com/r9fqai22337u79b4 Share this post Link to post Share on other sites
pitrekk 3 Posted September 11, 2014 zaglosowalem. sezon startuje 28go wiec mysle, ze najpozniej 26 powinien byc draft. zaznaczylem 9 i 10 bo te godziny mi najbardziej pasuja, ale jakby wiekszosc byla za 8 to tez dam rade. 15go beda mi naprawiac kolano, wiec do 17go (mam nadzieje nie dluzej) jestem out. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 11, 2014 a mi by się jakas opcja "select all" przydała bo się optokałem jak nigdy dotąd chyba że mi jeszcze wskoczy jakaś siatkóweczka, więc wtedy troche namieszam - teraz wszystkie terminy mi odpowiadaja Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 11, 2014 Wyglada na to, ze fajnie wygladaja dwa terminy- 21.10(wtorek) i 23.10(czwartek). Licze, ze ktorys z nich bedzie pasowal kazdemu. Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 12, 2014 ok to zrobmy tak, termin draftu wstepnie 21.X(wtorek) godzina 21:00 jak komus nie pasuje to pisac i odrazu najlepiej dac znac, czy pasuje wam 23.X(czwartek) bo to by byl termin rezerwowy. Share this post Link to post Share on other sites
zmijor 1 Posted September 13, 2014 Wyglada na to, ze narazie wygrywa termin 21 (wtorek) o 22.00, n ktory zaglosowalo wszystkie 9 osob ktore wypelnily ankiete. Jeszcze ostatnia osoba i mamy komplet Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 13, 2014 no potrzeba trzech potwierdzen - od andrew, gerarda i el-maniaque Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 9 Posted September 15, 2014 Ankietę w najbliższych dniach jeszcze wypełnię, ale akurat oba te terminy (21 i 23) powinny mi pasować Share this post Link to post Share on other sites
Fremen 0 Posted September 15, 2014 Jeszcze ja! Potwierdzam udział. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 15, 2014 Nie tutaj gapo! Wpisuję Cię do ogólnego wątku org. Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 16, 2014 dobra jesli andrew pasuje to oficjalnie draft 21.X(wtorek) godzina 21:00 Share this post Link to post Share on other sites
knt 3 Posted September 16, 2014 Wow! Już się jaram tym draftem;-) Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 17, 2014 Wow! Już się jaram tym draftem;-) to luzuj chłopie bo sie wystrzelasz jeszcze przed Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted October 5, 2014 czy bid-time zawsze mieliśmy 1min 30 sek? nie za długo? Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted October 5, 2014 wg mnie to nie jest za dlugo. draft w 12 druzyn wezykiem to bedzie troche ponad godzine i nie ma sensu przyspieszac tego Share this post Link to post Share on other sites
pitrekk 3 Posted October 6, 2014 dla mnie tez ok 90 sek Share this post Link to post Share on other sites