Jump to content
wakaty w keeperze FP Read more... ×
Sign in to follow this  
cieglo

[2014/2015] Draft/rozgrywki - 2B liga H2H Yahoo

Recommended Posts

Dallas Crusaders

1. (11) Kevin Love (Cle - PF,C) - Dwa pierwsze picki to duże ryzyko niestety, Lebron może pozabierać im trochę cyferek, jednak mam nadzieję, że dużo gorzej nie będą grali niż w poprzednim sezonie

2. (14) Kyrie Irving (Cle - PG,SG) - Jak wyżej, chciałem Lillarda wziąć ale już go nie było w tym picku

3. (35) DeMar DeRozan (Tor - SG,SF) - lider drużyny musi ładnie punktować na co liczę

4. (38) Nikola Vucevic (Orl - PF,C) - młody chłop, pięknie zbiera, również lider zespołu więc musi wziąć grę na swoje barki

5. (59) David Lee (GS - PF,C) - obawiam się trochę o jego zdrowie, ale jak wypali to może trochę namieszać

6. (62) Lance Stephenson (Cha - SG,SF) - wziąłem go ze względu na sympatię, uwielbiam jak gość gra, zostawia tyle serca na boisku co nie jeden zawodnik NBA, jak w Charlotte będzie odgrywał większą rolę niż w Indianie to będę rad

7. (83) Tyreke Evans (NO - SG,SF) - nie wiem dlaczego wziąłem :D

8. (86) Reggie Jackson (OKC - PG,SG) - musiałem wziąć jakiegoś drugiego PG, nawet trochę za późno się z tym obudziłem i to może mnie zgubić w sezonie

9. (107) Danny Green (SA - SG,SF) - trójeczki trójeczki trójeczki

10. (110) Danilo Gallinari (Den - SF) - jeżeli będzie grał jak za czasów swojej formy to będzie ładny steal

11. (131) Enes Kanter (Uta - C) - wyjściowy center, rozwijający się, w takim picku czemu nie

12. (134) Manu Ginobili (SA - SG,SF) - Manu Manuevering

13. (155) Kevin Garnett (Bkn - PF,C) - szkoda mi go było, że nikt go nie wziął ale bardzo możliwe, że po pierwszym tygodniu poleci ze składu kosztem jakiegoś steala z listy.

Nie jestem zupełnie zadowolony ze swojego składu, rzeźba totalna - 11 pick to jakaś masakra. Polish Mastery drugi rok z rzędu masz pierwszy pick? Gratuluję :D. Moim celem są playoffy, jeżeli będzie coś więcej to będę bardzo zadowolony.

Przyszło mi się zmierzyć w zeszłym tygodniu z Hermmanowymi The Lego, dotychczasowym liderem...

Ogólnie rzecz biorąc myślę, że wypadłem nieźle. Przegrałem o 1 stratę, 3 asysty i 6 trójek, przy czym dostałem zero meczów od T. Jonesa, cały jeden od P. Beverleya, jakąś mientkom papkę od Drumma i tragiczny ostatni mecz K. Korvera. Nie jest źle...

W tym tygodniu potyczka z kolejną wyżej notowaną drużyną, Dallas Crusaders Eviliana. Będzie fun!!!

Pozdrawiam

Przyszło mi się zmierzyć w zeszłym tygodniu z Hermmanowymi The Lego, dotychczasowym liderem...

Ogólnie rzecz biorąc myślę, że wypadłem nieźle. Przegrałem o 1 stratę, 3 asysty i 6 trójek, przy czym dostałem zero meczów od T. Jonesa, cały jeden od P. Beverleya, jakąś mientkom papkę od Drumma i tragiczny ostatni mecz K. Korvera. Nie jest źle...

W tym tygodniu potyczka z kolejną wyżej notowaną drużyną, Dallas Crusaders Eviliana. Będzie fun!!!

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Byłem pełen obaw przed ostatnim dniem , na szczęście się udało wygrać te 5-4 ;)

widze ze PM podobnie jak rok temu idzie jak burza w RS, zobaczymy czy bedzie mial lepsza forme w PO. Rajder co tak slabo :/

zayebałem ze składem na dziś... nie wiem jakim cudem...

Jimmy zamiast na SF wylądował na F i teraz nie mam gdzie wcisnąć Farieda...

Ogólnie we wszystkich składach coś mi się poyebało... Dwa dni temu wszystko na wszelki wypadek ustawiłem jak trzeba, a dziś niespodzianka w 4 ligach...

Zapowiada się walka o 7-8 miejsce do samego końca sezonu regularnego

Nie zapowiada się, kontuzje Griffina i Parsonsa wykopują mnie z tej walki automatycznie. W tej chwili walczę już raczej o spokojne utrzymanie, a i z tym może być ciężko (spadają 2 czy 3 ostatnie drużyny?) skoro dostaję właśnie 0-9 od Polish Mastersów :D Top-8 już jest przyklepane jak dla mnie. Mogę ewentualnie opchnąć komuś Blake'a (na PO się przyda), ale to za dobrą ofertę, dającą mi chociaż cień szansy w walce o ósme miejsce.

W środku tygodnia już się prawie pogodziłem z utratą pozycji lidera, widząc jak tam Polish Mastery masakruje, a tu taki suprajs na koniec...

Sam nie wiem jak to się stało, jeszcze w sobotę rano było 1-8, a w niedzielę 2-7 :D Niezłe jajca, ale tylko pozornie utrzymałem się w grze. Ósme Dallas Crusaders gra z teamem Cudzych Żon, który ostatni mecz wygrał na sylwka... Jedyna szansa, to to że Benon skopie Bojleda, a potem ja jakoś wymęczę z nim w ostatniej kolejce. Najpierw jednak znowu muszę się obronić przed dostaniem 3-6/2-7, co drugi raz bez Parsonsa i Blake'a może mi się nie udać^^

Wrzućcie proszę tabelkę Waszej ligi po odświeżeniu danych z nocy. Komisha proszę o raport (na priv), kto olał sobie rozgrywki w tym sezonie.

x5vxfp.png

Pierwsza pozycja jest ale już w pierwszej rundzie spotykam się z Dallas Crusaders Eviliana, czyli z jedyną drużyną z którą przegrałem dwa razy w sezonie regularnym.

Dodatkowo kontuzje Jimmyego, Korvera i Drumma wróżą mi gładki oklep i walke o piątą pozycję. Ja jednak nie wierzę we wróżby i postaram się powalczyć...

Pozdrawiam

Gratulacje dla wszystkich, którzy dostali się do playoff.

Moja postawa w tym sezonie bardzo kiepska. Daleko poniżej oczekiwań. W zeszłym sezonie 2 miejsce w sezonei zasadniczym i pierwsze w playoffach, w tym- przedostatnie miejsca z grubą stratą.

Co zawiodło? Słaby draft i ogromna ilośc kontuzji od samego startu. Durant 3/4 sezonu out, G. Hill 3/4 sezonu out, Noah nie zadziwił itd. itp. - mogę się tak usprawiedliwiać. Nie mniej za dużo błędów w drafcie tak czy siak. Walczyłem do końca, transferowałem. Kilka steal'i dzięki którym odbiłem się chociaż z ostatniego miejsca. Tak naprawdę ciężko było kogoś fajnego capnać.

Kibicuje Lego- ze względu na to, że zdetronizowałem go na samym końcu w zeszłym sezonie. Czas się odgryźć.

Menele w przyszłym sezonie zaatakują z większą mocą.

Pozdrawiam, będę śledził playoffy

Kibicuje Lego- ze względu na to, że zdetronizowałem go na samym końcu w zeszłym sezonie. Czas się odgryźć.

Dzięki ;) Do teraz gdy widzę nazwę twojej drużyny widzę te porażki z poprzedniego sezonu ;)

Dzięki Evilian za fajny pojedynek... Wreszcie Cię w tym sezonie odhaczyłem.

Wstępne gratulacje dla pozostałych kandydatów do podium.

Pozdrawiam

Jeśli chodzi mi o mój pojedynek z Polish Masters to ciężko będzie wygrać jeszcze jakaś kategorię abym mógł dostać się do finału i awansować do 1 ligi. Będę walczył do końca ale szanse są małe ;)

No i udało się wygrać z Polish Masters i w finale czeka mnie pojedynek z Benonem i jego The Tramwajs, który zajął 1 miejsce w RS.

Najważnieszy jest awans do 1 ligi!!! Rok temu zaczynałem w 3 lidze i poszłooooooo ;)

1 Liga, 1 Liga! ;)

Miałem trochę gimnastyki, żeby i "nerwów" ostatniej nocy, ale jakoś jednak udało się zdobyć finał.

Wszystko dzięki temu, że nie musiałem wstawać dziś rano i mogłem tyle o ile kotrolować sytuacje. No i jeszcze dzięki temu, że trener Celtics nie dał pograć w czwartej kwarcie Turnerowi i ten nie naprodukował już więcej TO.

Dzieki za fajny pojedynek Wasyl.

Siema Hermman - będzie ciekawie...

Pozdrawiam

Benon dzięki za ten pojedynek o 1 miejsce, Zdecydowały...twoje 6-2 z RS ;)

Dzięki wszystkim za grę :)