cieglo 28 Posted September 2, 2015 Jako, że Nalesnick wypada zmodyfikowałem listę - zmiany w lidze 2B i bodajże 3A. Główny beneficjent to jeffrey (który póki co chyba jeszcze udziału nie potwierdzał). Gooz: zweryfikuj czy nie palnąłem błędu. Dzięki też za namiary na helpa, nie spodziewałem się, że już będzie zaktualizowany i nawet nie zaglądałem. Podtrzymuję swoje zainteresowanie dodaniem jednego slotu IL (co nie wykluczy dyskusji na temat dodatkowego, drugiego slotu po sprawdzeniu się wariantu z jednym). Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 2, 2015 dobrze poprawiłeś, wskutek rezygnacji Naleśnika jeffrey utrzymuje się w 2B i automatycznie nie spadnie do ligi 3C Share this post Link to post Share on other sites
jeffrey 0 Posted September 2, 2015 Danke Nalesnicku - wiszę piwo gram, gram. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 3, 2015 Danke Nalesnicku - wiszę piwo gram, gram. niech Ci wyjdzie na zdrowie Miłej zabawy wszystkim życzę - mnie już wyrzuty męczą ale musiałem się na coś zdecydować za dużo obowiązków, za mało czasu i wybór padł na WoT Powodzenia Panowie Share this post Link to post Share on other sites
knt 3 Posted September 3, 2015 Nalesnick ogarnij się! Strzel setę i przemyśl to jeszcze raz. Szkoda aby taki gracz rezygnował z gry po jednym sezonie niepowodzeń. Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 42 Posted September 3, 2015 Wlasnie!!! Kto wylicytuje Duranta za 100 $ Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 3, 2015 mam długą historię z Nellym na sznurku. najpierw ciągłe beefy, potem podejrzenia o konszachty ale trochę pusto będzie tutaj bez niego.. zostań chłopie chociaż w budżetówie! swoją drogą ładna ekipa się zaczyna zbierać w 2 lidze Share this post Link to post Share on other sites
Gerard 15 Posted September 5, 2015 W takiej, do której wszystkich uczestników zaprosił jej komisarz, czyli AIR-MJ. MJ spada w tym roku ?? Dobrowolnie czy go wybraliście ? Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 5, 2015 ja jestem co-comishem więc część klątwy na mnie spada Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 5, 2015 W takiej, do której wszystkich uczestników zaprosił jej komisarz, czyli AIR-MJ. MJ spada w tym roku ?? Dobrowolnie czy go wybraliście ? Znaleźli na mnie sposób Share this post Link to post Share on other sites
messinho 0 Posted September 6, 2015 Jestem nowy. Zgłosiłem się już do ROTO. Czy to wyklucza zgłoszenie do h2h? Jeśli nie to zgłaszam akces Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 6, 2015 Nie wyklucza, spokojna głowa Share this post Link to post Share on other sites
maclew78 0 Posted September 8, 2015 Spartakus - liga 3B - gram dalej Share this post Link to post Share on other sites
emel 0 Posted September 9, 2015 emel Rybnik - potwierdzam Share this post Link to post Share on other sites
tmac1_81 0 Posted September 9, 2015 GRAM JAK ZAWSZE:) Share this post Link to post Share on other sites
samgold 1 Posted September 10, 2015 zgłaszam się do udziału w rozgrywkach. Share this post Link to post Share on other sites
immortal_87PL 6 Posted September 10, 2015 Potwierdzam udział - Toruńskie Pierniki Share this post Link to post Share on other sites
rakers 0 Posted September 15, 2015 Potwierdzam udzial Share this post Link to post Share on other sites
fisher27 0 Posted September 17, 2015 Żubry Białystok ponownie walczą o drugą lige Share this post Link to post Share on other sites