cieglo 28 Posted September 9, 2015 W tym wątku organizujemy się w lidze 2A. Lista uczestników (na tą chwilę i najprawdopodobniej ostateczna) wygląda następująco: [warning]1. MKAllStars (MKA) 2. Pogromcy Donkow (szogo) 3. Grave Digger (marcelomattsoy) 4. Muminy (KapitanPlaneta) 5. Raging Ravens (yblue) 6. Six Sigma (fluber) 7. Penetrator (cieglo) 8. Tottenham Cavaliers (Ledley) 9. Rembricz Team (KK11) 10. Smokin Aces (Swarley) 11. Neverwins (pumeks) 12. Red Panthers (Dig)[/warning] Komisarz: cieglo Termin draftu: 18 października (niedziela) godz. 22:30 (ustalony tutaj - http://doodle.com/poll/v5nez4nadcsuyzre) Link do ligi: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/14513 Zaproszenia do ligi wysłane na pw (tutaj na forum). Wkrótce zaproponuję też wstępne terminy draftu - myślcie już zatem nad swoimi preferencjami. Z mojej strony w grę wchodzą godzina 21:00 oraz wzwyż. Nie chcę robić draftu przed samym startem sezonu ale też nie chcę się bardzo spieszyć. Proponuję wprowadzić do parametrów ligi dodatkowy slot na gracza kontuzjowanego (IL). W praktyce jeszcze tego nie znam - jeśli ktoś robił już mocka to prośba o krótki opis. Będzie to kwestia eksperymentalna, zaczniemy od jednego spota by w przyszłości zdecydować czy go całkowicie zlikwidujemy, utrzymamy czy wręcz rozszerzymy ilość takich miejsc w składzie. Aktualne ustalenia będę uzupełniał w niniejszym poscie - jeśli chcecie podsumowania ważnych kwestii w rozbudowanym już wątku - zawsze zernijcie tutaj Jeśli czegoś brakuje - informujcie - będę uzupełniał na bieżąco. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 9, 2015 Liga już jest (zaproszenia na pw), ankieta do draftu także (post powyżej). U mnie odpadają całkowicie poniedziałki i piątki. W pozostałe dni - różnie ale generalnie od 22:00 pewniak. Wpisujcie swoje odpowiedzi, zobaczymy gdzie mamy wspólne punkty. Share this post Link to post Share on other sites
marcelomattsoy 10 Posted September 11, 2015 uzupełniłem. jeżeli można zmieniłbym nazwę zespołu. Córka nie przyniosła mi szczęścia. Chciałbym wrócić do nazwy, która dała mi kilka tytułów w różnych ligach - Grave Digger. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 12, 2015 W lidze mamy komplet. Organizacja draftu także na jak najlepszej drodze i kilka terminów zgromadziło praktycznie wszystkich głosujących. Marcelo wszędzie deklaruje "niech będzie" więc zakładam, że wtedy i jemu pasuje. Wypowiedziało się 8 osób. Czekamy na głosy dalszych 4 osób, finalizujemy głosowanie i zaczynamy przygotowania do draftu Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 14, 2015 KK11 nie pasuje żaden termin, szkoda. Komplet na drafcie zawsze w cenie... W tej chwili mamy kilku faworytów, poza w/w kolegą wszyscy generalnie zgodni. Proszę o dalsze 3 głosy, mam nadzieję, że nie zrobią nam rewolucji Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 14, 2015 Ok, KK11 się zreflektował i teraz na tapecie mamy dwa terminy: - niedziela 18 października - od godz. 21:30 wzwyż (elastyczniej) - wtorek 20 października - od godz. 22:30 wzwyż Proponuję zatem draft w niedzielę 18 października o godz. 21:30 bądź 22:00. Czekam na głosy. Liczę na komplet na drafcie Share this post Link to post Share on other sites
KK11 0 Posted September 14, 2015 Przepraszam za zamieszanie Wystąpiła drobna pomyłka przy wypełnianiu ankiety (już poprawiona). Nie ma u mnie aż takiej tragedi z terminami. Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted September 15, 2015 Jestem całym sercem za niedzielą Share this post Link to post Share on other sites
marcelomattsoy 10 Posted September 17, 2015 na razie u mnie ok. Zależy czy nie zlecą mi w pracy jakiegoś wyjazdu, albo czy nie polecę na mecz Barca-Rayo - 17.10 Jednakże do 21:30 powinienem wrócić Pzodr Share this post Link to post Share on other sites
Dig 51 Posted September 24, 2015 Przyklepujemy termin draftu 18.10? Jedynie szogo nie wypełnił ankiety, reszcie pasuje ten termin. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 24, 2015 Myślę, że możemy skłaniać się ku 18.10 jako terminowi draftu. Nikt nie był przeciwny, dwóch "iffy". Poczekam jeszcze kilka dni na stanowisko szogo - jeśli się nie wypowie, klepię oficjalnie. Dzięki wszystkim za głosy. Share this post Link to post Share on other sites
szogo 2 Posted September 24, 2015 Uzupełniłem. 18.10 może być. Wpisałem 21-22 ale jeśli będzie taka potrzeba to może być po 22. Edit: Zmiana 18 Inter gra z Juve także jeśli by to nikomu nie przeszkadzało to możemy zacząć 22.30. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 25, 2015 Dzięki za szybką reakcję. Umówmy się zatem na 22:30 w niedzielę 18 października, zgadza się to z preferencjami innych managos. Gdyby ktoś miał wątpliwości, aktualizuję tę informację w pierwszym poscie wątku. Fajnie, że doszliśmy do porozumienia Liczę, że będzie komplet na drafcie Share this post Link to post Share on other sites
marcelomattsoy 10 Posted September 27, 2015 Sluchajcie. Yahoo usunęło mojego maila. Muszę założyć nowe konto. Nie usuwajcie mnie z ligi Sorki, za 3 podejściem poszło. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted October 8, 2015 Chłopaki, jak z tym slotem na kontuzjowanych? Ustawiłem go w naszej lidze ale teraz mam wątpliwości. Jedziemy tradycją czy eksperymentujemy? Share this post Link to post Share on other sites
Dig 51 Posted October 8, 2015 Tradycyjnie bez. Z IL dobry grajek z długą kontuzją nigdy nie trafi na FA, a w h2h zawsze ciekawiej jak ktoś zaryzykuje i weźmie takiego z FA licząc że wróci na PO. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted October 8, 2015 Ok, masz mój głos. Poczekajmy jeszcze na inne opinie. Share this post Link to post Share on other sites
MKA 10 Posted October 8, 2015 też jestem za zostawieniem po staremu, chcesz to trzymaj złamasa ale na własne ryzyko i ze szkodą dla siebie. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted October 15, 2015 Pany, w niedzielę draft. Przypominam Share this post Link to post Share on other sites
marcelomattsoy 10 Posted October 18, 2015 godzina jest db ustawiona? 10.00 pm naszego czasu? Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted October 18, 2015 Ustawione jest dokładnie tak: Sunday, October 18 @ 10:30 pm CEST Share this post Link to post Share on other sites
marcelomattsoy 10 Posted October 18, 2015 Matko, o 23 mam draft na ESPN. Trudno, na szczęście w najmniej ważnej lidze Share this post Link to post Share on other sites