kolektor7 1 Posted November 9, 2015 I jak oceniacie pierwsze dwa tygodnie? Pierwszy tydzień dla mnie tragiczny. Porażka 2-7, w sumie przez własny błąd. Na luzie mogło być 4-5, w niedzielę byłem poza domem i zapomniałem wrzucić do składu Smarta. Dałby mi wygraną w FG% i STL... No ale za gapowe się płaci. Drugi tydzień już lepiej, wygrana 6-3. W trakcie tygodnia liczyłem może na coś jeszcze więcej, ale Drummond robił ogromną różnicę w FG% i REB. Przegość jest, średnie na poziomie 20/20 na 54,9% z gry (68,9% w tym tygodniu). Niestety ze składu wyleciał mi Covington, trochę zbyt pochopnie zdropowałem Pachulię i teraz szukam cały czas zadaniowców, przez co robię sporo trade'ów. Niektóre mniej, niektóre bardziej udane ;D Mam nadzieję że w kolejnych tygodniach będzie lepiej! Share this post Link to post Share on other sites
kobe26 1 Posted November 11, 2015 Powiem szczerze, że spodziewałem się czegoś więcej po moich grajkach. Muszę być jednak cierpliwym. Liczę na więcej Favorsa i Collisona. Share this post Link to post Share on other sites
Zayl 0 Posted November 12, 2015 Do pozytywnych zaskoczeń zaliczę z pewnością postawę Beala oraz Cousinsa. Nie sądziłem, że ten drugi będzie dodawał od siebie tyle trójek. Na przeciwnym biegunie są Dragic i Carroll. Punktów dostarczają niewiele, ich FG% woła o pomstę do nieba, a i pozostałe statystyki kuleją. Liczę na przebudzenie graczy obwodowych w mojej drużynie. Share this post Link to post Share on other sites
kolektor7 1 Posted November 23, 2015 Ale fatalny terminarz w poprzednim tygodniu, praktycznie 4 dni miałem do dyspozycji mniejszą ilość zawodników niż kng -.- No i niestety widzę mój następny matchup już nas opuścił. Drużyna Space Aliens (aka Kawhi z jedynką ) nie wykazuje żadnych znaków życia, roster nie zmieniany, Wilson Chandler zakończył sezon, a tu nadal w składzie, szkoda. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted November 23, 2015 No i niestety widzę mój następny matchup już nas opuścił. Drużyna Space Aliens (aka Kawhi z jedynką ) nie wykazuje żadnych znaków życia, roster nie zmieniany, Wilson Chandler zakończył sezon, a tu nadal w składzie, szkoda. przykro słyszeć - na szczęście jest jeszcze jedna osoba na liścei rezerwowej, która być może zgodzi się przejąć tę ekipę. AlienDeg trafia na czarną listę i w przyszłym sezonie już się bawić w kotka i myszkę będzie na swojej planecie Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted November 27, 2015 Semi_Line już widzę przejął drużynę AlienDega więć powinniście dograć sezon w komplecie Share this post Link to post Share on other sites
kolektor7 1 Posted November 27, 2015 I super. Chociaż mógł się już wstrzymać do końca tego tygodnia Share this post Link to post Share on other sites
tomekk3108 0 Posted November 29, 2015 Ale fatalny terminarz w poprzednim tygodniu, praktycznie 4 dni miałem do dyspozycji mniejszą ilość zawodników niż kng -.- Niewiele mi zabrakło, a bym do 0 wygrał, szkoda 1 trójka i 5 strat różnicy Share this post Link to post Share on other sites
kolektor7 1 Posted November 29, 2015 Niewiele mi zabrakło, a bym do 0 wygrał, szkoda 1 trójka i 5 strat różnicy Ale FG wygrałeś tylko .001, steale też tylko 4 więcej Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted March 14, 2016 jako że koniec sezonu regularnego tabelka ku pamięci: z tego co widzę Lenart z Kocurów odpuścił sobie grę pod koniec roku a reszta dość mocno walczyła o PO. gratki dla seeda 1 - świeża krew w natarciu - tomekk3108 z druzyny kng. zaskakujące pozycje doświadczonych Pafsena i Gryzlaka. jak nastroje przed decydującą faza rozgrywek? Share this post Link to post Share on other sites
tomekk3108 0 Posted March 14, 2016 Rzutem na taśmę wskoczyłem na 1. miejsce ;p. A tak w ogóle to myślałem, że w sezonie regularnym naszej ligi będzie się grało po 2 mecze z każdym rywalem, a wyszło, że z trzema rywalami grałem tylko raz. Zawsze tak jest w tych ligach ;/? Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted March 14, 2016 A tak w ogóle to myślałem, że w sezonie regularnym naszej ligi będzie się grało po 2 mecze z każdym rywalem, a wyszło, że z trzema rywalami grałem tylko raz. Zawsze tak jest w tych ligach ;/? w 12 osobowej lidze masz 11 przeciwników więc niemożliwościa jest by zagrać każdy z każdym w 19 czy w 20 tygodni - zawsze więc będzie kilka drużyn, z którymi rewanżu nie zagrasz Share this post Link to post Share on other sites
kolektor7 1 Posted March 17, 2016 Szkoda, walczyłem o playoffs ale w drugiej połowie skład mocno się posypał, rotowałem wolnymi agentami, ale nie wyszło. Może za rok Share this post Link to post Share on other sites
kobe26 1 Posted March 21, 2016 Poradziłem sobie w pierwszym meczu PO z Wrecking Crew bez większych problemów, ale teraz trafiłem na TD Garden i z nim ciężko mi się grało w tym sezonie. Pierwszy mecz wygrałem 6-2, ale w drugim rywal mnie rozgromił. Do tego ma w gazie kilku grajków. Będzie bardzo ciężko. Zobaczymy jak będzie po dzisiejszej nocy. Oby Oladipo zwolnił, bo inaczej nie będzie czego zbierać. Share this post Link to post Share on other sites
kobe26 1 Posted March 28, 2016 Stawałem na rzęsach, ale przegrałem dwoma blokami. Gdyby Nerlens Noel zagrał w dwóch ostatnich meczach to mogłoby być inaczej. Graty TD Garden. Share this post Link to post Share on other sites
maxweber 0 Posted March 29, 2016 Dzieki, pojedynek był faktycznie niezwykle wyrównany i naprawdę zwycięstwo wisiało na włosku. Dodam jeszcze , że różnica w przechwytach to jedynie 1 sztuka na Twoja korzyść. U mnie tez nie grali we wszystkich meczach Aldrige czy Oladipo dzieki za fajny mecz Share this post Link to post Share on other sites
sebac13 0 Posted March 30, 2016 Powiedzcie mi jak wygląda kwestia awansu do wyższej ligi w następnym sezonie? Ile drużyn awansuje i co jest brane pod uwagę miejsce w PLAYOFFS czy pozycja w lidze w trakcie sezonu? Share this post Link to post Share on other sites
bulek 119 Posted March 30, 2016 Klasę wyżej awansują finaliści play-off. Share this post Link to post Share on other sites
sebac13 0 Posted April 4, 2016 TD Garden gratuluje zwycięstwa, starałem się ciebie gonić ale nie dało rady Share this post Link to post Share on other sites
tomekk3108 0 Posted April 4, 2016 Klasę wyżej awansują finaliści play-off. Ehh, przez głupotę nie awansowałem . Dzięki za grę wszystkim. Share this post Link to post Share on other sites
maxweber 0 Posted April 4, 2016 sebac13 również dzięki za finał oraz wszystkim za grę przez cały sezon. Szczerze to nie spodziewałem się wygranej w całych rozgrywkach po dość slabym poczatku , ale z m-ca na m-c mój team się rozkręcał by na play offy być w najwyższej formie pozdrawiam i do zobaczenia w fantasy za rok Share this post Link to post Share on other sites
kobe26 1 Posted April 12, 2016 *1 TD Garden 86-82-3 .512 15.5 6-3-0 8 47 *2 Pozytywne Pozytony 92-76-3 .547 9.5 3-6-0 4 86 *3 kng 102-67-2 .602 - 5-3-1 9 20 *4 Koszalińskie Sikorki 97-70-4 .579 4 3-5-1 3 62 *5 Wrecking Crew 89-79-3 .529 12.5 5-4-0 7 9 *6 Borys's Team 94-76-1 .553 8.5 4-5-0 5 17 *7 Semi Line Team 83-84-4 .497 18 8-1-0 12 6 *8 Philly#3 101-66-4 .602 - 1-8-0 10 13 9 Way of Wade 77-90-4 .462 24 - 11 60 10 Los Grizzlies 75-94-2 .444 27 - 2 23 11 Kocury Lenarta 56-109-6 .345 44 - 1 - 12 Miami Pafsen 55-114-2 .327 47 - 6 26 Share this post Link to post Share on other sites