goozman 209 Posted August 18, 2017 heja! ligę już odnowiłem na yahoo, prosze o potwierdzenia udziału i wybory keepers na kolejny sezon. w razie problemów z wyliczeniami służę pomocą na priw LISTA UCZESTNIKÓW (na zielono potwierdzeni): 1. Lublin Bullets (jurek furtak) 2. jordan20 (j.sprawka) 3. Na Pełnej Qrvie KRK (benon) 4. Żółto-czarni Gdańsk (bulek) 5. Pierniki Toruń (MJ1) 6. Ssaki CIECHANów (fluber) 7. Poznań Hyenas (hermman89) - REZYGNACJA 8. Amatorzy (pokor88) 9. Red Panthers (dig) 10. Rotopodobni (fly guy) - REZYGNACJA 11. Bulls's Best Team (bulls2006) 12.NEVERWINS (pumeks) 13. Gdynia Mariners (yblue) 14. Krasnik Warthogs (goozman) 15. Madagaskar Pingwiny (chandler22) - REZYGNACJA 16. Resovia Badgers (mikrofalowka) NOWE ZESPOŁY/REZERWA: 1. madafaka8 (Warsaw Madafakas) przejmuje Poznań Hyenas 2. Tocheck (Camaro Zamość) przejmuje Rotopodobni 3. WeeFreeMan (Banda Rincewinda) przejmuje Madagaskar Pingwiny TERMIN DRAFTU: 08.10.2017 g.21 Share this post Link to post Share on other sites
MJ1 16 Posted August 18, 2017 Potwierdzam udział a keeperów podam pewnie pod koniec września @gooz: napisz maila do wszystkich, żeby potwierdzili - nie każdy codziennie sprawdza forum w sezonie ogórkowym, prędzej maile Share this post Link to post Share on other sites
goozman 209 Posted August 19, 2017 każdy dostał maila o odnowieniu ligi, priwy wyślę w wolnej chwili, pewnie w niedzielę Share this post Link to post Share on other sites
bulek 109 Posted August 19, 2017 Jestem. Gooz, kiedyś publikowałeś taką tabelkę odnośnie nowych wyliczeń keeperów? Gdzie ona jest? Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 11 Posted August 19, 2017 2. jordan20 (j.sprawka) - GRAM Share this post Link to post Share on other sites
madafaka8 19 Posted August 20, 2017 Chętnie dołączę jak będzie miejsce Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 3 Posted August 20, 2017 Również mogę dołączyć, jakby zwolnilo się miejsce... Share this post Link to post Share on other sites
fly guy 0 Posted August 23, 2017 10. Rotopodobni - niestety rezygnuję i jednocześnie chciałbym podziękować za grę przez te kilka sezonów. Obowiązki zawodowe i rodzinne nie pozwalają mi na udział w fantasy z odpowiednim zaangażowaniem, co odbijało się też na wynikach moich drużyn. Podziękowania zwłaszcza dla gooza, który ogarnia ten cały burdel Share this post Link to post Share on other sites
Benon 53 Posted August 26, 2017 Gram dalej... Pozdr Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 11 Posted August 29, 2017 poprawcie kolor na czerwony ; 7. Poznań Hyenas (hermman89),bo w pierwszym poscie napisal,ze rezygnuje Share this post Link to post Share on other sites
goozman 209 Posted August 29, 2017 poprawcie kolor na czerwony ; 7. Poznań Hyenas (hermman89),bo w pierwszym poscie napisal,ze rezygnuje w poście z 26 sie 2017, o 14:14 napisał, że jednak gra, więc go poprawiłem na zielono Share this post Link to post Share on other sites
hermman89 35 Posted September 2, 2017 Przepraszam zaszła pomyłka! Napisałem drugi post tutaj a miał być w innym temacie. Teraz zauważyłem Niestety rezygnuję z tej ligi Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 11 Posted September 4, 2017 ,,15. Madagaskar Pingwiny (chandler22) `` odpowiedzial na maila/zaproszenie/priv ,bo moglibysmy juz ruszyc z organizacja,wyborem keeperow itp... Share this post Link to post Share on other sites
madafaka8 19 Posted September 5, 2017 Jezeli jestem pierwszy w kolejce do wyboru druzyny, to chetnie przejme poznan hyenas. Czy ktos moze mi powiedziec kogo mam zakontraktowanego, co z keeperami i etc. Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 11 Posted September 5, 2017 podaj maila to Ci wysle pliki Share this post Link to post Share on other sites
goozman 209 Posted September 5, 2017 dzięki jordanie za czujność, czuję normalnie presję wysłałem już ponaglenia do jurka i chandlera oraz prośby o podanie maili do naszych nowych GMów Share this post Link to post Share on other sites