AIR_MJ 19 Posted September 1, 2010 Nowy sezon czas zacząć! Wysłałem zaproszenia do ligi fantasy points wszystkim graczom z ubiegłego sezonu. Optymalny skład ligi to 10 zespołów, ale nie wykluczamy nowych uczestników. Więc zapraszamy wszystkich chętnych. Potwierdzajcie swój udział i piszcie ewentualne sugestie w razie gdyby termin draftu Wam nie odpowiadał. Zawodnicy którzy potwierdzili swój udział: 1. AIR_MJ 2. Nalesnick 3. cieglo 4. Andrew23 5. Zajmon 6. Dariomeus 7. Pafsen 8. Links Lista rezerwowych: 1. knt 2. Szogo 3. Bogans Ostateczny skład naszej ligi (ewentualna kolejność w drafcie): 1. Zajmon 2. AIR_MJ 3. Andrew23 4. Dariomeus 5. Nalesnick 6. Cieglo 7. Pafsen 8. Links 9. Knt 10. Szogo 11. Bogans Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 1, 2010 (edited) FP Sonics melduje się do walki Edit rozpędziłem się bo myślałem że to liga FP ale chetnie i tutaj sprobuję Edited September 27, 2010 by Guest Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 1, 2010 Wchodzę w to rzecz jasna Gdzie te zaproszenia MJ? Nalesnick: to jest liga FP. Grałeś przecież w zeszłym roku jeśli mnie pamięć nie myli. Czy nie? PS. Ok, zaproszenie na głównej stronie fantasy yahoo Dołączyłem. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 2, 2010 Jest jest zaproszenie - wielkie dzieki. A w FP grałem ze średnim skutkiem. A propos zaproszenie - dzieki niemu juz się można w drafty pobawić Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted September 2, 2010 Gram dalej, bo jednego medalu do kompletu w FB points na sznurowadle mi jeszcze brakuje Share this post Link to post Share on other sites
knt 3 Posted September 2, 2010 Jeżeli będzie wolne miejsce to chętnie się przyłącze. Pozdrawiam KNT Share this post Link to post Share on other sites
szogo 2 Posted September 2, 2010 Skoro jahu umozliwia 8 druzyn od tego seoznu to chetnie zagralbym w tej lidze jesli zwolni sie jakies miejsce. Share this post Link to post Share on other sites
Zajmon 0 Posted September 7, 2010 ja chętnie w tym roku postaram się obronić mistrza Share this post Link to post Share on other sites
Dariomeus 2 Posted September 12, 2010 Witam witam, Oczywiście gram w tym sezonie:) Już nie mogę się doczekać...!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 13, 2010 jak bedzie miejsce to chetnie sie przylacze! pozdr Share this post Link to post Share on other sites
GRB 34 Posted September 13, 2010 A może się określ, czy wracasz do h2h! Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 13, 2010 Luzik, potwierdził ślepaku Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted September 14, 2010 Zgłaszam sie - FP jak dla mnie nawet ciekawsze niz h2h GO HEAT - tutaj tez Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 14, 2010 A może się określ, czy wracasz do h2h! ślepak.. Share this post Link to post Share on other sites
Links 0 Posted September 15, 2010 W fp moge zagrac jak jest jeszcze miejsce Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 15, 2010 W fp moge zagrac jak jest jeszcze miejsce Links grałeś w ubiegłym sezonie więc miejsce Ci się należy. Wysłałem wszystkim ubiegłorocznym graczom zaproszenia na yahoo, więc zapraszam do rejestracji. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 23, 2010 OK Panowie, zapisy stanęły w miejscu więc oficjalnie je zamykam. Zebraliśmy 11 chętnych więc zwiększamy ligę o 1 uczestnika. Zaproszenia wysłałem, zapraszam do logowania. Dla przypomnienia gramy na zasadach E-NBA FBL EAST. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 23, 2010 Dla przypomnienia gramy na zasadach E-NBA FBL EAST. Fajnie Cokolwiek to znaczy Mam nadzieje że nas nie obrażasz Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 23, 2010 Innymi słowy nic się w zasadach nie zmienia Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 23, 2010 Dla przypomnienia gramy na zasadach E-NBA FBL EAST. Fajnie Cokolwiek to znaczy Mam nadzieje że nas nie obrażasz East coust rules Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 23, 2010 a jak tam jest z kolejnoscia w drafcie?? Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 23, 2010 a jak tam jest z kolejnoscia w drafcie?? Jeżeli chodzi o kolejność w drafcie to pewnie zdamy się na aplet na yahoo. Ja osobiście bym proponował robić draft w kolejności zajmowanych miejsc w ubiegłym sezonie, tak jak jest na forum e-nba east. Dzięki temu jest motywacja by grać do samego końca o jak najwyższe miejsce. Możemy zrobić sondę i zobaczymy co wybierzecie. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 23, 2010 Ja juz nic nie pamiętam. Tzna popiertenterenten mi się. Gdzieś miała być w odwrotnej kolejności do zajętych miejsc ale moze i mi się popiertenterenten albo i to było tutaj. Share this post Link to post Share on other sites