szogo 2 Posted September 28, 2010 w srode o tej porze moze byc LM wiec wolalbym obejrzec mecz moze piatek?? LM (po tej kolejce) ma 3 tygodnie przerwy bo beda mecze reprezentacyjne :} Dla mnie terminy 12-14 odpadaja, mam wtedy az 3 drafty (east west na e-nba). Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 28, 2010 Może nie spieszmy się bardzo z tym draftem? Ma to swoje plusy, można powiedzieć merytoryczne ale i jest szansa by przeczekać nawałnicę draftów w innych ligach i na spokojnie spotkać się w naszej. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted October 3, 2010 hej ja rezygnuje z gry w lidze. jestem juz na enba wiec jedna mi starczy. wczesniej nie wiedzialem czy mnie przyjma bo zmienialem nicka i mialem zamiar wogole nie grac ale w koncu gram wiec wyszlo jak wyszlo. dacie rade beze mnie Share this post Link to post Share on other sites
Links 0 Posted October 3, 2010 Ja jestem za draftem jakos na dniach przed startem sezonu. Po meczach pre-season i ewentulanych kontuzjach. Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted October 4, 2010 Ja w srode odpadam jakby co - teraz i przed sezonem tez... No chyba ze 22 Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 4, 2010 Hej to może zostajemy przy tej niedzieli o 19 bo jakoś nikt nie napisał, że nie da rady. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 4, 2010 Niedziela ok, ale ja proszę o nieco późniejszą godzinę. Od 20.30 wzwyż. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted October 4, 2010 Niedziela o 19.00 to bardzo nieciekawy termin. W ogóle 19.00 to ciężka godzina a niedziela to juz w ogóle. Poprosiłbym o inny zestaw terminów. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 4, 2010 to może poniedziałek za tydzień o 21 ? Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted October 4, 2010 Dla mnie każda 21.00 na dzień dzisiejszy jest OK. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 5, 2010 Sorki poniedziałek jednak odpada bo mamy draft w lidze budżetowej. Może przyszła środa o 21? Piszcie jaki termin Wam odpowiada. Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted October 5, 2010 Srtoda odpada. Moze byc przyszly wtorek lub czwartek, godz. 21 Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 5, 2010 Ok też jestem za przyszłym czwartkiem o 21 Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted October 5, 2010 Każda 21.00 jest OK Share this post Link to post Share on other sites
szogo 2 Posted October 5, 2010 Ok też jestem za przyszłym czwartkiem o 21 Ja niestety w czwartek mam juz dwa drafty! Sroda rowniez odpada draft. Wtorek rowniez odpada (mowa o przyszlym tygodniu). Edit: Wtorek byc moze bedzie ok ale to sie wyjasni pod koniec tygodnia (w jednej lidze mamy tam draft ale przenosimy i sie dopiero wyjasni) Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 5, 2010 U mnie odpada poniedziałek 11.10 oraz niedziela 17.10. W pozostałe dni np. w tamtym tygodniu - poza sobotą - pasuje wszystko w godzinach wieczornych, najchętniej jak u Nalesnika czyli ok. 21. Myślę, że mamy podobne obowiązki Share this post Link to post Share on other sites
knt 3 Posted October 6, 2010 11.10 odpada , każdy czwartek odpada, wszystkie pozostałe dni ok! Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted October 6, 2010 (...) najchętniej jak u Nalesnika czyli ok. 21. Myślę, że mamy podobne obowiązki he he a po ostatnim wpisie knt podejmuje się ktoś by to jakoś poskładać? no i oczywiscie po wpisie szogo a tak z ciekawości, szogo: w ilu ty ligach grasz? Share this post Link to post Share on other sites
szogo 2 Posted October 6, 2010 8 4 tutaj, 2 e-nba, jedna co gram do lat hattrick i jedna extra. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted October 6, 2010 a ja sie zastanawiam czy tę trzecią budżetową dam rade pociągnąć Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 6, 2010 No powiem Wam, że w zeszłym sezonie grałem w 6 ligach i średnie to było rozwiązanie. Fakt, że dwie z nich to były ligi ESPN a ten provider nie podchodzi mi zupełnie - może to mnie zniechęciło? W tym roku już tylko 5 i wszystkie na yahoo. Powinno być lepiej ale i tak uważam, że optimum to 4. Może zmienię zdanie po tym sezonie? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted October 6, 2010 ej przeciez ta niedziela byla ok to po co znowu poszukiwania nowego terminu??? przesunac godzine na pozniejsza np. 21 i powinno byc ok. komus nie pasuje???? zespol DaBulls i zawodnik o nicku Maciej nie jest uztkownikiem tego forum wiec moze warto by sie tym zajac poki draft nie ruszyl???? niech sie wypowie albo wypad. zna go ktos wogole???? Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 6, 2010 Na forum to jest ale do tematu/ligi nie zapisany. MJ, zrób faktycznie porządek - jeśli ktoś się w temacie nie zgłasza, nie uczestniczy w rozgrywkach. PS. Chodzi o żyrasa zapewne. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 6, 2010 DaBulls grał w zeszłym sezonie i z automatu wysłałem mu zaproszenie na ten rok, nie musiał się udzielać na forum. Ja mam draft w innej lidze w niedziele o 21. Jak chcecie to mogę przełożyć nasz draft na 19.30. Share this post Link to post Share on other sites