Guest Posted October 6, 2010 chodzi o to zeby byl aktywny. jak nie czyta co piszemy to moze go nie byc np na drafcie itd.. albo sie gra albo nie gra. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 6, 2010 Ja o 19.30 niestety odpadam. Soboty odpadają zawsze, w niedziele tylko późne pory (okolice 21). Na tygodniu może nieco wcześniej. Oj ciężko się spotkać, ciężko... Co do DaBulls - nie ma tej drużyny na liście w pierwszym poscie więc się zdziwiłem. Aktywność na forum z kolei przecież nie jest wymagana. Jeśli ktoś nie ma ochoty dyskutować - jego sprawa. Także w kwestii terminu draftu - jeśli brak wypowiedzi, to znaczy, że mu obojętne. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 6, 2010 Jak lubicie późne pory to możemy draftować o 22.30... Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 6, 2010 Jeśli mam wybierać to lepiej na tygodniu o tej 21, ale przy braku luksusu wyboru chętnie w niedzielę o 22.30. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 6, 2010 Jak chcecie o 21 to ja mam drafty o tej porze w niedziele , poniedziałek i wtorek. Możemy się spotkać w środę lub czwartek, lub piątek lub w dowolny dzień o 22.30. Wybierajcie Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted October 6, 2010 Mi raczej też niedziela 10 X później nie pasuje ( jeżeli dobrze przeliczyłem godziny, to o 23 mam inny draft ). Kolejny mam w czwartek 14 X chyba o 22, więc ten wieczór też by dla mnie odpadał, no chyba że tutaj draft byłby ok. 19:30. Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted October 7, 2010 22.30 jest OK (za wyjatkiem 19/10). Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted October 7, 2010 to moze piatek 15 lub 22 pazdziernika??? nikt nie pisal ze mu nie pasuje. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted October 7, 2010 kurde, baby dogadamy się czy nie? jakis kalendarz by się przydał Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 9, 2010 Dostałem przypomnienie z ligi, że jutro draft. Spotykamy się w końcu? Jeśli nie to wypadałoby przestawić tą datę. MJ? Share this post Link to post Share on other sites
Zajmon 0 Posted October 9, 2010 mi tam pasuje w miarę, mam jeszcze 2 inne drafty, lepiej dla mnie ten wcześniej zrobić Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 9, 2010 Oj ale godzina nie do przyjęcia. 19 za wcześnie. Share this post Link to post Share on other sites
szogo 2 Posted October 9, 2010 Dla mnie jesli ma byc jutro to godzina obojetna. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted October 9, 2010 cieglo ale czego za wczesna??? nie pasuje Ci bo nie ma Cie w domu czy nie chce Ci sie??? dla mnie 19 super Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 9, 2010 to co robimy panowie? Ja mam jutro o 21 draft, więc jak chcecie to mogę przestawić na 22.30.....jeśli będzie termin. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted October 9, 2010 róbta co chceta... masz o 21 a tu jest o 19 wiec Ci sie nie pokrywa Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted October 9, 2010 O 19.00 w niedziele raczej niema szans. Oczywiscie o wiele lepiej juz 22.30 ale idealnie to 20.00 czy 21.00 Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 9, 2010 bogans: dla mnie 22.30 super. Jeśli nie mogę to znaczy, że jestem niedostępny (nie wnikając w szczegóły) - nie ma u mnie takiej opcji, że mi się nie chce. Fantasy, szczególnie po przerwie, chce mi się 24h/dobę. Nawet we śnie. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 9, 2010 OK Panowie ogłaszam, że termin draftu zmieniłem na jutro o 22.30. Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted October 9, 2010 Szkoda, pewnie mnie w takim razie na drafcie zabraknie. Share this post Link to post Share on other sites
Links 0 Posted October 10, 2010 Ej to jak w koncu? Moze jakie oficjalne potwierdzenie? Jest dzis o 22:30? Bo ja juz siedze zwarty i gotowy. Share this post Link to post Share on other sites
szogo 2 Posted October 10, 2010 Tak jest! Siedz i czekaj :} Okolo 22 pojawi sie link do apletu z draftem (sam draft zacznie sie o 22.30). Share this post Link to post Share on other sites