goozman 362 Posted August 13, 2019 terminarz NBA ogłoszony więc lada chwila ruszą zapisy na yahoo i nie ma co dłużej czekać z deklaracjami uczestnictwa w naszym roto keeperze wg zasad, które opisane są tutaj: zeszłoroczny wicemistrz @MJ1 już potwierdził rezygnację więc szukamy co najmniej jednego nowego chętnego1. Red Panthers @Dig2. Pierniki Toruń (MJ1) - rezygnacja3. Ssaki CIECHANów @fluber4. Bulls2006 Bydgoszcz @bulls20065. NEVERWINS @pumeks6. Na Pełnej Qrvie KRK @Benon7. Camaro Zamość @Tocheck8. Krasnik Warthogs (goozman)9. Lublin Bullets @Jurek Furtak10.Warsaw madafakas @madafaka811.Resovia Badgers @mikrofalowka12.Gdynia Mariners @yblue13.jordan20 (Nowa Sól) @jordan2014.Amatorzy @pokor8815.Banda Rincewinda @WeeFreeMan16.Żółto-czarni Gdańsk @bulek NOWE ZGŁOSZENIA: chyzio DATA DRAFTU: 08.10. godz. 21:15 Share this post Link to post Share on other sites
pumeks 9 Posted August 13, 2019 GramWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 14 Posted August 17, 2019 13.jordan20 (Nowa Sól) @jordan20 - gram dalej Share this post Link to post Share on other sites
Benon 53 Posted August 20, 2019 Wqrwiacie mnie, ale gram. 1 Share this post Link to post Share on other sites
WeeFreeMan 0 Posted September 13, 2019 Jestem. Jeżeli nie jest jeszcze za późno! Share this post Link to post Share on other sites
goozman 362 Posted September 13, 2019 2 godziny temu, WeeFreeMan napisał: Jestem. Jeżeli nie jest jeszcze za późno! spoko, jest dobrze, jeszcze nikt nawet nie zadeklarował keeperów na kolejny sezon no i czekamy na @mikrofalowka, @yblue i przynajmniej jednego nowego chętnego do dołączenia do ligi Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 14 Posted September 14, 2019 do kiedy ustalamy max termin na podanie na forum keeperow ? Share this post Link to post Share on other sites
goozman 362 Posted September 14, 2019 4 godziny temu, jordan20 napisał: do kiedy ustalamy max termin na podanie na forum keeperow ? termin jest ustalony - do końca września 1 Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 14 Posted September 14, 2019 zaczne zabawe z wyborem keeperow: razem 81$. zostaje na draft 119$ 1 Share this post Link to post Share on other sites
chyzio 8 Posted September 15, 2019 Cześć, jestem jedynym nowym chętnym Share this post Link to post Share on other sites
goozman 362 Posted September 16, 2019 6 godzin temu, chyzio napisał: Cześć, jestem jedynym nowym chętnym cześć, a grałeś coś wcześniej? Share this post Link to post Share on other sites
bulek 121 Posted September 16, 2019 Grałem z Chyziem na 6g, mogę go śmiało polecić, najbardziej zaangażowany w trejdy gracz w tamtej lidze. 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 362 Posted September 16, 2019 45 minut temu, bulek napisał: Grałem z Chyziem na 6g, mogę go śmiało polecić, najbardziej zaangażowany w trejdy gracz w tamtej lidze. no, taka rekomendacja, to rozumiem @chyzio podeślę Ci na priw co Ci zostało w spadku po poprzedniku Share this post Link to post Share on other sites
chyzio 8 Posted September 16, 2019 Dzięki za rekomendacje Bulek Niestety "najbardziej zaangażowany" nie oznaczało najlepiej przemyślanych trejdów, a tutaj skutki głupiej wymiany będą boleć dłużej. No ale na pewno będe grał a nie tylko draft, pierwszy miesiąc i do zobaczenia za rok jak co poniektórzy w mojej zeszłorocznej lidze. Share this post Link to post Share on other sites
bulek 121 Posted September 16, 2019 Myślę, że akurat nikt nie wymaga tutaj tego, żeby każdy trejd kończył się pełnym sukcesem i konia z rzędem temu, kto tak miał Share this post Link to post Share on other sites
chyzio 8 Posted September 18, 2019 Keeperzy po poprzedniku: Ben 4/5 - 37$ Markkanen 3/4 - 14$ Reszta jednoroczni: AD - 78 Mikal Bridges, Noel, Satoransky - 1 W sumie: 132$ na draft zostaje 68$ 1 Share this post Link to post Share on other sites