kobe26 1 Posted September 6, 2019 rezygnuję, dzięki za grę. Share this post Link to post Share on other sites
jaggerowie 0 Posted September 8, 2019 JAGGEROWIE gram oczywiście! pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Coach R 0 Posted September 9, 2019 Dzięki za wiadomość. Gram Share this post Link to post Share on other sites
Sawman 3 Posted September 12, 2019 Jestem nowy polecił mi Was Jagger chciałem spróbować swoich sił. Share this post Link to post Share on other sites
WeeFreeMan 0 Posted September 13, 2019 Dzięki za przypomnienie. Gram :) Share this post Link to post Share on other sites
chyzio 8 Posted September 15, 2019 zgłaszam się do gry Share this post Link to post Share on other sites
szymken 1 Posted September 16, 2019 Sorki za późne ogarnięcie. Gram. Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted September 20, 2019 32 minuty temu, tmac1_81 napisał: Gram W tym roku masz bana ode mnie na rozgrywki ROTO (snake i aukcja). Poprzednio nie wypełniłeś limitu 785 gier, plus kilkukrotnie były zastrzeżenia do Twojego zaangażowania w grę na przestrzeni lat. Share this post Link to post Share on other sites
Majchu 4 Posted September 23, 2019 Kapitan - zgłaszam się w tym sezonie również! Share this post Link to post Share on other sites
mazi_24 3 Posted September 23, 2019 Hej, jak będziecie mieli wolne miejsca to jestem chętny na roto w aukcji! Share this post Link to post Share on other sites
Majestic 0 Posted September 24, 2019 Cześć, ja chętnie wezmę udział w rozgrywkach. Od 10 lat gram w espn, ale niedawno przesiadłem się na yahoo (ligi 6g) i zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted September 24, 2019 7 godzin temu, Majestic napisał: Cześć, ja chętnie wezmę udział w rozgrywkach. Od 10 lat gram w espn, ale niedawno przesiadłem się na yahoo (ligi 6g) i zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Dostałeś serię banów po sezonie 16/17 za brak aktywności i porzucenie drużyny na długo przed końcem sezonu. Sprawa dotyczyła między innymi tego formatu, więc wybacz, ale z takimi referencjami niestety nie mogę Cię przyjąć z powrotem. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mika_96 1 Posted September 25, 2019 Jeśli jest miejsce to chętnie zagram. 2 sezony doświadczenia Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 20 Posted September 25, 2019 Jak byście coś otwierali nowego to mnie wpiszcie na listę rezerwowych Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted September 26, 2019 Wiesz, że możesz mieć tylko 8 drużyn na jednym koncie yahoo Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 20 Posted September 26, 2019 (edited) 1 godzinę temu, Tocheck napisał: Wiesz, że możesz mieć tylko 8 drużyn na jednym koncie yahoo Wiem, jedna liga mi wypadała, i mam 2 konta na yahoo :)))))) Edited September 26, 2019 by evitacre Share this post Link to post Share on other sites