goozman 313 Posted November 28, 2020 siema, liga utworzona wg losowania opisanego w temacie organizacyjnym. wybierzcie spomiędzy siebie komisza i ogień! los chciał, że wszyscy nowi trafili tutaj 2A Liga H2H BudgetSznur 2020/21 @washko - Wazki Wroclaw H2H@chyzio - Pierogi ze srem@fluber - Six Sigma@RonnieArtestics - RonnieArtestics@Tocheck - Fighting Irish@pitrekk - murzynskie czarnuchy@josip10- Alaa Abdelnaby BC@Tecu - Mohicans@jordan20 - jordan20@Buu - Niepelnosprytni@madafaka8 - Madafakas@Chicken - Chicken Team (transfer za Ak!t - AC SETKA)@kubac - LA Ajax@barcalover - God of Thunder@yblue - Yellowblue's Team@Pafsen - Miami Pafsen@pokor88 - Amatorzy@Krojo85 - Aligatory Mokotow Komisarz: barcalover Data draftu: 12.12 godz. 21:00 Link do ligi na yahoo: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/42171 2 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted November 28, 2020 Super ekipa! Dzięki za ogarnięcie @goozman. Jeśli do wieczora nikt nie weźmie się za organizacje ligi, to ja mogę. Share this post Link to post Share on other sites
Tecu 4 Posted November 28, 2020 Ile drużyn spada? ? Witam wielu znajomych, będzie ciekawie. Życzę wielu interesujących pojedynków, oby NBA/covid nie pokrzyżował nam planów ? Share this post Link to post Share on other sites
Feral777 21 Posted November 28, 2020 Panowie, od razu pytanie - czy znajdą się chętne 2 osoby na zamianę lig? 3 znajomych wyrzuciło do tej ligii, a nie ukrywam że chcielibyśmy zagrać razem. Jeśli komuś to nie przeszkadza i może się zamienić to dajcie znać. Dzięki. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 313 Posted November 28, 2020 2 godziny temu, Tecu napisał: Ile drużyn spada? ? nikt nie spada, 3 drużyny awansują wyżej. jeśli się utrzyma różnica w wielkości obu lig to IIA będzie mieć tiebreaka dla 4ego miejsca w razie jakiś rezygnacji za rok Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted November 28, 2020 Założyłem ligę, posłałem zaproszenia do aktualnych członków ligi w wiadomości prywatnej. Posłałem też linka do doodle'a. Będę aktualizował pierwszy post tematu, jeśli chodzi o status i linki. Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted November 29, 2020 Może spróbujemy innej taktyki. Czy komuś nie pasuje draft 16.12 w środę o godz. 21:00? 21.12 w poniedziałek o 21:00? Na razie tak ustawiam i jak nie będzie sprzeciwu, to wtedy draftujemy. @washko @chyzio@fluber @RonnieArtestics @Tocheck @pitrekk @josip10@Tecu@jordan20@Buu@madafaka8@Ak!t@kubac@barcalover@yblue@Pafsen @pokor88 @Krojo85 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted November 29, 2020 Mój błąd, nie spojrzałem do doodle'a. Draftujemy 16.12 w środę o godz. 21:00, jeśli tylko nie będzie info o tym, że komuś absolutnie nie pasuje. Share this post Link to post Share on other sites
pokor88 8 Posted November 29, 2020 dla mnie wtorki, środy, czwartki obecnie są bardzo niepewne i wolę inne dni Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted November 30, 2020 22 godziny temu, pokor88 napisał: dla mnie wtorki, środy, czwartki obecnie są bardzo niepewne i wolę inne dni Dzięki za info, możliwe, ze będziemy musieli zmienić faktycznie. @pitrekk @josip10 dołączcie proszę do ligi, żebyśmy już zamknęli ten temat i dajcie znać ws. draftu. Share this post Link to post Share on other sites
RonnieArtestics 6 Posted November 30, 2020 Mi pasuje codziennie dopoki inne ligi się nie wyklarują, wiec ustalcie coś szybko Share this post Link to post Share on other sites
pitrekk 3 Posted November 30, 2020 Dziwne, pod tym linkiem jest juz chyba komplet... Jak mam dolaczyc? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted December 1, 2020 8 godzin temu, pitrekk napisał: Dziwne, pod tym linkiem jest juz chyba komplet... Jak mam dolaczyc? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Jest 16/18, więc są 2 miejsca dla Was. Posłałem jeszcze raz linka w PW. Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted December 1, 2020 Czarnuchy już są, jeszcze tylko @josip10 który jakby trochę zniknął z forum od potwierdzenia na początku listopada. Mamy jakichś rezerwowych w razie czego @goozman? Może @szogo będzie chciał tutaj popykać Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted December 1, 2020 Wygląda na to, że draftować będziemy jednak 12.12 o godz. 21:00. Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted December 2, 2020 Wszyscy dołączyli i josipowi pasuje 12.12 godz. 21:00, więc to jest data naszego draftu ostatecznie (100% z ankiety). Zaklepujcie termin i do zobaczenia! Zrandomizowałem schedule raz i zostawiam, we are good to go Share this post Link to post Share on other sites
pitrekk 3 Posted December 2, 2020 ok, czyli 12.12 na 100%, deal! Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted December 2, 2020 8 minut temu, pitrekk napisał: ok, czyli 12.12 na 100%, deal! Tak jest, proszę wszystkich o zaklepane tej daty Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted December 6, 2020 Cześć! Czy ktoś z Was byłby może zainteresowany przenosinami do równoległej ligi 2B? Tam ustalono draft na 14.12 co mi niestety nie pasuje Share this post Link to post Share on other sites
Ak!t 2 Posted December 6, 2020 28 minut temu, Chicken napisał: Cześć! Czy ktoś z Was byłby może zainteresowany przenosinami do równoległej ligi 2B? Tam ustalono draft na 14.12 co mi niestety nie pasuje Hejka, ja mogę się zamienić ponieważ oba terminy mi pasują 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 313 Posted December 6, 2020 @barcalover usuń proszę AC Setka i wyślij zapro do @Chicken a @Feral777 odwrotna operacja Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted December 6, 2020 1 godzinę temu, Ak!t napisał: Hejka, ja mogę się zamienić ponieważ oba terminy mi pasują Super. Wielkie dzięki! Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted December 6, 2020 Jestem już w lidze. Dzięki! Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted December 11, 2020 Cześć! Przypominam, że jutro o 21:00 draftujemy Do zobaczenia. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites