Jump to content
goozman

[2021/22] H2H Budżetówka – wątek organizacyjny

Recommended Posts

2 godziny temu, barcalover napisał:

@Feral777 masz kontakt do @kubac? Nie było go na forum od stycznia, a zdaje się, że ty go wprowadzałeś w "świat" fantasy. Z tego co widzę, jego potwierdzenia nam brakuje, żeby ruszyć z 2A, right @goozman?

nie do końca - na razie 15 potwierdzeń w 2A ale tylko 11 w 2B - czekamy do niedzieli a wręcz do poniedziałku z ostatecznymi decyzjami.

być może znowu będzie konieczne przetasowanie całości poziomu II..

3 godziny temu, goozman napisał:

nie do końca - na razie 15 potwierdzeń w 2A ale tylko 11 w 2B - czekamy do niedzieli a wręcz do poniedziałku z ostatecznymi decyzjami.

być może znowu będzie konieczne przetasowanie całości poziomu II..

Ok, sounds good :) 

czas potwierdzeń minął na ten moment mamy 15 osób w IIA i 12 w IIB (potwierdzeni + @mashi - czy ktoś z poniższych jest chętny do przejścia do IIB na ochotnika? chiałbym uniknąć ponownego tasowania całego drzewka - zrezygnowały osoby doświadczone, więc poziom będzie zbliżony

@Pafsen - Miami Pafsen
@RonnieArtestics - Peaky Blinders
@pitrekk - murzynskie czarnuchy
@barcalover - Thunder Treatment
@madafaka8 - The Madafakas
@Chicken - Chicken Team
@josip10 - Alaa Abdelnaby BC
@Krojo85 - Aligatory Mokotow
@jordan20 - jordan20(j.sprawka)
@pokor88 - Amatorzy
@Tecu - Mohicans
@chyzio - Pierogi ze srem
@kubac - LA Ajax

nadal czekamy na przynajmniej jednego chętnego żeby ligi wystartowały po 14 osób, lub 5 żeby był mozliwy start lig 16-osobowych

jeśli dobrze rozumiem, to potrzebna osoba do przeniesienia do drugiej II ligi, ja sie zgłaszam na ochotnika jak coś.

• Thanks 2

6 minut temu, El-Maniaque napisał:

Kurcze, widzę, że już po terminie zgłoszeń. NO trudno. Zgapiłem.

potwierdzałeś wcześniej i jesteś w lidze 2B - nawet na yahoo..

info dla inych - nadal można się zgłaszać - idealne byłoby 5 osób

1 godzinę temu, slawekmroz napisał:

Cholera jasna, nie wskoczyło mi na maila info 😞
Jeżeli jest jeszcze szansa - chętnie zagram...

byłeś oznaczany w temacie organizacyjnym, wysyłałem też priwa - automatyczne notyfikacje o tych czynnościach idą na maila - być może trafiły Ci do spamu

ale głowa do góry - brakuje jeszcze dwóch spóźnialskich i ligi ruszą w optymalnym 16-osobowym składzie :)

póki co @barti333 jakby co idzie do 2A, a Ty do 2B

• Like 2

18 minut temu, Dig napisał:

A nie lepiej od razu teraz zrobić jedna ligę już 16 osobową, a druga na razie 14, bo jak już nikt się nie zgłosi, to tak będzie trzeba przenieść i do tego w 2A draft już jest 6.10.

Pełna zgoda z Digiem :) Chetnie przyjmiemy chłopakow, jeśli 6.10 pasi.

24 minuty temu, barcalover napisał:

Pełna zgoda z Digiem :) Chetnie przyjmiemy chłopakow, jeśli 6.10 pasi.

tu może być problem bo wiem z dobrych źródeł, że @barti333 cyt. od poniedziałku 04.10 do piątku 08.10 jest w pracy do 22:15

do 06.10 jeszcze tydzień, będziemy jeszcze przesuwać jeśli zajdzie potrzeba - np. możecie wziąć kogoś z naszych debiutantów, @slawekmroz przygarnelibyśmy jednak do siebie żeby utrzymać odpowiedni poziom rywalizacji :)

• Like 2

2 hours ago, goozman said:

byłeś oznaczany w temacie organizacyjnym, wysyłałem też priwa - automatyczne notyfikacje o tych czynnościach idą na maila - być może trafiły Ci do spamu

Tak jest, zawsze miałem maile, ilekroć potrzebny byłem, by zajrzeć na forum.
Tej jesieni, jak dotąd - żadnego, w spamie też nie. Ale pewnie coś się z moją skrzynką sypie, muszę reguły posprawdzać.

Nic to, ważne, że się udało dołączyć 🙂

tu może być problem bo wiem z dobrych źródeł, że [mention=1000]barti333[/mention] cyt. od poniedziałku 04.10 do piątku 08.10 jest w pracy do 22:15

do 06.10 jeszcze tydzień, będziemy jeszcze przesuwać jeśli zajdzie potrzeba - np. możecie wziąć kogoś z naszych debiutantów, [mention=100]slawekmroz[/mention] przygarnelibyśmy jednak do siebie żeby utrzymać odpowiedni poziom rywalizacji

Np. kolejny tydzień od 11.10 mógłbym każdego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

[mention=100]slawekmroz[/mention], [mention=1000]barti333[/mention] jeśli do niedzieli nie zgłoszą się dwie nowe osoby to obydwaj traficie do ligi 2B z datą draftu 12.10 g.21 - będzie Wam pasować?

Mi jak najbardziej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Like 1