Jump to content
goozman

[2021/2022] Ogólny wątek organizacyjny

Recommended Posts

Jeżeli przyjmujecie nowych graczy to ja zwerbowałem kolegę z pracy, który chętnie by dołączył do jakiejś polskiej ligi fantasy, więc byłaby siódma osoba. Tylko on nie ma tutaj konta, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie i trzeba założyć?

10 godzin temu, lukasz1906 napisał:

Jeżeli przyjmujecie nowych graczy to ja zwerbowałem kolegę z pracy, który chętnie by dołączył do jakiejś polskiej ligi fantasy, więc byłaby siódma osoba. Tylko on nie ma tutaj konta, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie i trzeba założyć?

ze wzgledu, że tutaj umawiany jest draft i pewne kwestie można ustalać na priwach wygodniej by było, żeby założył..

Dnia 20.09.2021 o 18:52, goozman napisał:

ale ja powyżej napisałem, że wskakujesz na II poziom, więc nie wiem o co kaman

ja też nie wiem o co kaman bo nie grałem w żadnej lidze Head&head i nie zgłaszałem swojej kandydatury;). Może inny Piotrek

6 minut temu, pitrekk napisał:

Ooo jak milo, awansik kuchennymi drzwiami emoji39.png

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Jest taka zasada, ze po awansie „przy stoliku” w następnym sezonie jest kolejny awans, ale już normalnie, wiec za rok jesteś w ekstraklasie :) 

Jest taka zasada, ze po awansie „przy stoliku” w następnym sezonie jest kolejny awans, ale już normalnie, wiec za rok jesteś w ekstraklasie  
I like! Ile to juz lat odkad spadlem w odchlan... Jesli mnie pamiec nie myli to jako obronca tytulu...

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

1 godzinę temu, barcalover napisał:

Jest taka zasada, ze po awansie „przy stoliku” w następnym sezonie jest kolejny awans, ale już normalnie, wiec za rok jesteś w ekstraklasie :) 

dokładnie. w zeszły sezonie @yblue w ostatniej chwili dostał extra awans do II ligi - w tym sezonie już jest w I :)

ale z kolei grzetom, wasyl777 i MKA w sezonie 2020/21 też dostali extra awanse po czym spadli. no ale MKA mimo spadku w tym sezonie po raz kolejny też dostał awans stolikowy :) pozostali panowie się chyba poddali w swoich staraniach..

Dnia 20.09.2021 o 08:38, goozman napisał:

w związku z brakiem potwierdzeń od wyżej wymienionych a także 3 z zeszłorocznych spadkowiczów z lig II na drugi poziom wskakują @piotreksuper (do II B za Jurka), @MKA (do IIA za Benona) i @KRK (do IIB za Gryzlaka)
na ten moment poziom III to tylko 6 potwierdzonych miejsc - żeby wystartować optymalnie musiałaby być 12 a całkowite minimum to 10 chętnych. niestety po dynamice potwierdzeń widać, że może być o to ciężko zatem @Kamila, @El-Maniaque, @Dariomeus, @Buu, @mashi, @orange_mamba czekamy na spóźnialskich ale miejcie proszę na uwadze, że liga może nie wystartować w ogóle :(

Jeszcze jest maksymalnie 5 miejsc w rozgrywkach H2H z draftem z licytacją i tam ligi wystartują więc może @Kamila @Dariomeus @orange_mamba ktoś z was jest chętny, bo widzę że tam nie gracie, a tutaj ciągle potrzeba minimum 4 jeszcze chętnych żeby liga ruszyła. Zgłoszenia do tamtych rozgrywek jest w tym temacie:

http://forum.sznurowadlo.pl/index.php?/topic/687-202122-h2h-budżetówka-–-wątek-organizacyjny/

• Like 1

On 9/22/2021 at 6:39 PM, goozman said:

w lidze musi być parzysta liczba drużyn. te ligi są z założenia 12-osobowe, przy większej ilości GMów jest kiszka na FA

nadal liczę, że jeszcze się pojawią spóźnialscy i 3 liga ruszy

Ale.. ale .. może być ciekawiej w lidze z większą ilością osób, FA będzie przetrzebione, ale więcej kombinowania .. ja bardzo chętnie bym zagrał, ale jak nie damy rady nas dodać do II poziomu i III nie wystartuje, będzie minimum rok przerwy ..niestety

2 godziny temu, JacMar napisał:

Czy są jeszcze wolne miejsca, chętnie dołączę 🙂 

niniejszym do startu 3 ligi brakuje już tylko 2 chętnych. myślę, że spokojnie się pojawią jeszcze osoby, które o starcie NBA przypominają sobie troszeczkę później :)

1 godzinę temu, makk napisał:

Jestem chętny do gry jeżeli są jeszcze miejsca. 

na razie wskakujesz jako 11 GM do 3 ligi - musi pojawić się jeszcze jeden chętny żeby liga wystartowała w pełnym 12-osobowym składzie (w H2H musi być parzysta liczba zespołów)

Halko, Buu mnie zaprosił i mam ochotę zająć 12 miejsce zarówno w rejestracji jak i w sezonie 

• Like 1

13 minutes ago, bennyjr said:

Halko, Buu mnie zaprosił i mam ochotę zająć 12 miejsce zarówno w rejestracji jak i w sezonie 

Polecam tego analitycznego forumowicza - biorę go do 3 ligi i mamy komplet.

• Like 2