lukasz1906 2 Posted September 22, 2021 Jeżeli przyjmujecie nowych graczy to ja zwerbowałem kolegę z pracy, który chętnie by dołączył do jakiejś polskiej ligi fantasy, więc byłaby siódma osoba. Tylko on nie ma tutaj konta, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie i trzeba założyć? Share this post Link to post Share on other sites
El-Maniaque 2 Posted September 23, 2021 Gram oczywiście dalej. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 23, 2021 10 godzin temu, lukasz1906 napisał: Jeżeli przyjmujecie nowych graczy to ja zwerbowałem kolegę z pracy, który chętnie by dołączył do jakiejś polskiej ligi fantasy, więc byłaby siódma osoba. Tylko on nie ma tutaj konta, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie i trzeba założyć? ze wzgledu, że tutaj umawiany jest draft i pewne kwestie można ustalać na priwach wygodniej by było, żeby założył.. Share this post Link to post Share on other sites
piotreksuper 5 Posted September 23, 2021 Dnia 20.09.2021 o 18:52, goozman napisał: ale ja powyżej napisałem, że wskakujesz na II poziom, więc nie wiem o co kaman ja też nie wiem o co kaman bo nie grałem w żadnej lidze Head&head i nie zgłaszałem swojej kandydatury;). Może inny Piotrek Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 23, 2021 1 godzinę temu, piotreksuper napisał: ja też nie wiem o co kaman bo nie grałem w żadnej lidze Head&head i nie zgłaszałem swojej kandydatury;). Może inny Piotrek aaaaa fakt, źle mi oznaczyło - chodziło o @pitrekk ma sie rozumieć Share this post Link to post Share on other sites
pitrekk 3 Posted September 23, 2021 Ooo jak milo, awansik kuchennymi drzwiami Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 128 Posted September 23, 2021 6 minut temu, pitrekk napisał: Ooo jak milo, awansik kuchennymi drzwiami Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Jest taka zasada, ze po awansie „przy stoliku” w następnym sezonie jest kolejny awans, ale już normalnie, wiec za rok jesteś w ekstraklasie Share this post Link to post Share on other sites
pitrekk 3 Posted September 23, 2021 Jest taka zasada, ze po awansie „przy stoliku” w następnym sezonie jest kolejny awans, ale już normalnie, wiec za rok jesteś w ekstraklasie I like! Ile to juz lat odkad spadlem w odchlan... Jesli mnie pamiec nie myli to jako obronca tytulu... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 23, 2021 1 godzinę temu, barcalover napisał: Jest taka zasada, ze po awansie „przy stoliku” w następnym sezonie jest kolejny awans, ale już normalnie, wiec za rok jesteś w ekstraklasie dokładnie. w zeszły sezonie @yblue w ostatniej chwili dostał extra awans do II ligi - w tym sezonie już jest w I ale z kolei grzetom, wasyl777 i MKA w sezonie 2020/21 też dostali extra awanse po czym spadli. no ale MKA mimo spadku w tym sezonie po raz kolejny też dostał awans stolikowy pozostali panowie się chyba poddali w swoich staraniach.. Share this post Link to post Share on other sites
Dig 48 Posted September 25, 2021 Dnia 20.09.2021 o 08:38, goozman napisał: w związku z brakiem potwierdzeń od wyżej wymienionych a także 3 z zeszłorocznych spadkowiczów z lig II na drugi poziom wskakują @piotreksuper (do II B za Jurka), @MKA (do IIA za Benona) i @KRK (do IIB za Gryzlaka) na ten moment poziom III to tylko 6 potwierdzonych miejsc - żeby wystartować optymalnie musiałaby być 12 a całkowite minimum to 10 chętnych. niestety po dynamice potwierdzeń widać, że może być o to ciężko zatem @Kamila, @El-Maniaque, @Dariomeus, @Buu, @mashi, @orange_mamba czekamy na spóźnialskich ale miejcie proszę na uwadze, że liga może nie wystartować w ogóle Jeszcze jest maksymalnie 5 miejsc w rozgrywkach H2H z draftem z licytacją i tam ligi wystartują więc może @Kamila @Dariomeus @orange_mamba ktoś z was jest chętny, bo widzę że tam nie gracie, a tutaj ciągle potrzeba minimum 4 jeszcze chętnych żeby liga ruszyła. Zgłoszenia do tamtych rozgrywek jest w tym temacie: http://forum.sznurowadlo.pl/index.php?/topic/687-202122-h2h-budżetówka-–-wątek-organizacyjny/ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Buu 30 Posted September 27, 2021 On 9/22/2021 at 6:39 PM, goozman said: w lidze musi być parzysta liczba drużyn. te ligi są z założenia 12-osobowe, przy większej ilości GMów jest kiszka na FA nadal liczę, że jeszcze się pojawią spóźnialscy i 3 liga ruszy Ale.. ale .. może być ciekawiej w lidze z większą ilością osób, FA będzie przetrzebione, ale więcej kombinowania .. ja bardzo chętnie bym zagrał, ale jak nie damy rady nas dodać do II poziomu i III nie wystartuje, będzie minimum rok przerwy ..niestety Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 14 Posted September 27, 2021 witam. jak jest jeszcze wolne miejsce,to chetnie dolacze Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 27, 2021 28 minut temu, jordan20 napisał: witam. jak jest jeszcze wolne miejsce,to chetnie dolacze siema, czekamy jeszcze na przynajmniej 3 chętnych i 3 liga ruszy 1 Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 7 Posted September 28, 2021 Czy są jeszcze wolne miejsca, chętnie dołączę :-) 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 28, 2021 2 godziny temu, JacMar napisał: Czy są jeszcze wolne miejsca, chętnie dołączę 🙂 niniejszym do startu 3 ligi brakuje już tylko 2 chętnych. myślę, że spokojnie się pojawią jeszcze osoby, które o starcie NBA przypominają sobie troszeczkę później Share this post Link to post Share on other sites
Lukizaw 4 Posted September 28, 2021 Hej - też chętnie dołączę 1 Share this post Link to post Share on other sites
barti333 3 Posted September 28, 2021 witam, chętnie dołączę jak jest jeszcze miejsce 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 28, 2021 niniejszym mamy 10kę i ciagle 2 miejsca Share this post Link to post Share on other sites
barti333 3 Posted September 28, 2021 to mogę być jedenasty Share this post Link to post Share on other sites
makk 9 Posted September 28, 2021 Jestem chętny do gry jeżeli są jeszcze miejsca. 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 28, 2021 1 godzinę temu, makk napisał: Jestem chętny do gry jeżeli są jeszcze miejsca. na razie wskakujesz jako 11 GM do 3 ligi - musi pojawić się jeszcze jeden chętny żeby liga wystartowała w pełnym 12-osobowym składzie (w H2H musi być parzysta liczba zespołów) Share this post Link to post Share on other sites
bennyjr 1 Posted September 29, 2021 Halko, Buu mnie zaprosił i mam ochotę zająć 12 miejsce zarówno w rejestracji jak i w sezonie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Buu 30 Posted September 29, 2021 13 minutes ago, bennyjr said: Halko, Buu mnie zaprosił i mam ochotę zająć 12 miejsce zarówno w rejestracji jak i w sezonie Polecam tego analitycznego forumowicza - biorę go do 3 ligi i mamy komplet. 2 Share this post Link to post Share on other sites
jason 0 Posted October 5, 2021 Ja odpuszczam niestety Share this post Link to post Share on other sites