Jump to content
Sign in to follow this  
goozman

[2021/2022] Draft/rozgrywki - 2B liga H2H Yahoo

Recommended Posts

dobra, widze ze nikt juz tu nie wchodzi :P

w polfinale z knt podobna sieczka, wygrana 5-4 jednym blokiem i 4 stilami, przegrana w zbiorkach 5ma...

w 2B dwaj forumowi oldtimerzy wracają do 1 ligi - @pitrekk i @Andrew23, brawo Wy!

co ciekawe pitrekk w zeszłym sezonie był 6 w III lidze ale awansował dzięki fali rezygnacji i jestem pewien, ze namiesza w ekstraklasie na tej fali wznoszącej :)

spadają na III poziom 2 stare byki tj: @bulls2006 i @bulls4ever

2bh2hs22.jpg

Hehe, dzieki gooz, waracam jak Michael w 2001

Ktos tam przed sezonem pisal, ze awansik przy zidlonym stolku czesto skutkuje kolejnym awansem w kolejym sezonie i o dziwo akurat tym razem nie zapeszył.

PO ogolnie zajebiste dla mnie, ze śledzeniem co tydzien w niedziele wynikow. Dwie pierwsze rundy na żyletki, final juz bardziej zdecydowane zwyciestwo, ale wciaz, wszystkie trzy rundy 5-4.

Dzięki wszystkim za fajny sezon i emocje, tym razem sie udalo, ale chyba bede sie wystrzegal budowania w przyszlosci na jimmym i joelu. Jimmy w tym roku chyba pobil rekord nba w ilosci roznych najdziwniejszych, niepowiazanych ze soba kontuzji..

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Dnia 23.09.2021 o 18:32, barcalover napisał:

Jest taka zasada, ze po awansie „przy stoliku” w następnym sezonie jest kolejny awans, ale już normalnie, wiec za rok jesteś w ekstraklasie :) 

DA PROROK :)

Fryzjery itp mogliby nam buty czyścić 😎