goozman 313 Posted September 20, 2021 cześć, poniżej 14-ka uczestników na ten sezon. dodatkowo możemy przyjąć max 2 osoby ale niech to nie wstrzymuje działań organizacyjnych. a że organizatora @barcalover macie pierwszej wody więc wypada życzyć tylko powodzenia i w końcu normalniejszego sezonu! dajcie znać co myślicie o sezonie regularnym na 19 kolejek i PO w tyg 20-22 a nie jak defaultowo na yahoo w tyg 21-23 @wooden- GLV @bulls2006 - bulls2006pch24 @Pafsen - Miami Pafsen @RonnieArtestics - Peaky Blinders @pitrekk - murzynskie czarnuchy @barcalover - Thunder Treatment @madafaka8 - The Madafakas @Chicken - Chicken Team @josip10 - Alaa Abdelnaby BC @Krojo85 - Aligatory Mokotow @jordan20 - jordan20(j.sprawka) @pokor88 - Amatorzy @Tecu - Mohicans @chyzio - Pierogi ze srem Komisarz: barcalover Data draftu: Środa 6.10 godz. 21:00 Link do ligi na yahoo: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/2abudgetsznur lub https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/6966 2 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 20, 2021 Mocna ekipa, wieczorem ogarnę wszystko. Dla porządku: 3 drużyny awansują, prawda @goozman? 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 313 Posted September 20, 2021 9 minut temu, barcalover napisał: Mocna ekipa, wieczorem ogarnę wszystko. Dla porządku: 3 drużyny awansują, prawda @goozman? tak Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 20, 2021 Odnowiłem ligę, zaraz idą zaproszenia do @wooden i @bulls2006 oraz ustalę proponowany termin draftu. Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 14 Posted September 20, 2021 1) pasuje mi raczej kazda data draftu. 2) ,,co myślicie o sezonie regularnym na 19 kolejek i PO w tyg 20-22 a nie jak defaultowo na yahoo w tyg 21-23 `` - dla mnie bez roznicy.dpasuje sie do reszty Share this post Link to post Share on other sites
RonnieArtestics 6 Posted September 21, 2021 Mi pasuje ten termin. Z tego co widzę to jestem nadal w lidze na yahoo po zeszłym sezonie, to dobra liga prawda @barcalover ? Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 21, 2021 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Mi pasuje ten termin. Z tego co widzę to jestem nadal w lidze na yahoo po zeszłym sezonie, to dobra liga prawda @barcalover ? Tak, cała 12 graczy, którzy potwierdzili, że nadal grają została w lidze, spadkowicze dostali linki, więc jak termin będzie pasował wszystkim, to mamy organizację załatwioną Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted September 21, 2021 @barcalover zrób ankietę na doodle z terminem draftu Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 21, 2021 27 minut temu, Chicken napisał: @barcalover zrób ankietę na doodle z terminem draftu Żeby 2 tygodnie błagać o głosy i potem wybrać termin najlepszy, czyli pasujący 12/14 graczom? Please. Nie pasuje ci 13.10? Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted September 21, 2021 2 godziny temu, barcalover napisał: Żeby 2 tygodnie błagać o głosy i potem wybrać termin najlepszy, czyli pasujący 12/14 graczom? Please. Żeby wybrać ten najpoźniejszy pasujący największej ilości osób Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 22, 2021 7 godzin temu, Chicken napisał: Żeby wybrać ten najpoźniejszy pasujący największej ilości osób Your wish is my command: https://doodle.com/poll/h7zmkt8vy9x6iyen?utm_source=poll&utm_medium=link @wooden @bulls2006 @Pafsen @RonnieArtestics @pitrekk @barcalover @madafaka8 @Chicken @josip10 @Krojo85 @jordan20 @pokor88 @Tecu @chyzio Proszę o sprawne określenie swoich preferencji. 1 Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 14 Posted September 22, 2021 7 godzin temu, Chicken napisał: ten najpoźniejszy pasujący największej ilości osób najpozniejszy ? wiele osob gra w kilku ligach i wlasnie w ostatnim tygodniu przed rozpoczeciem ligi jest najwiecej draftow. dla mnie moze byc jak najwczesniej. to nie keeper by wybierac keeperow i analizowac kogo brac,a kogo nie,bo ma moze kontuzje 1 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 23, 2021 Mamy 7 z 14 głosów i 2 idealne terminy: 3.10 6.10 Oraz kilka pasujących 6/7 osobom. Proszę o głosy @wooden @chyzio @Pafsen @bulls2006 @Tecu @madafaka8 @pokor88 2 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 24, 2021 6.10 to zdecydowany faworyt. Mamy 10 głosów za i tutaj prośba do pozostałych o głos @Pafsen @bulls2006 @chyzio. @pokor88 czy u Ciebie brak szans totalnie 6.10? Czy np. późniejsza (21:30 / 22:00) godzina coś zmienia? 1 Share this post Link to post Share on other sites
pokor88 8 Posted September 24, 2021 dopiero w przyszłym tygodniu będę wiedział dokładnie. Może wypadnie tak, że będę mógł wcześniej być. Jak nie to 22 to najwcześniejsza godzina by była ale to też niepewne czy zdążę wrócić. 1 Share this post Link to post Share on other sites
RonnieArtestics 6 Posted September 25, 2021 @barcalover czy 6.10 to już oficjalny termin? Masz wszystkich na tak i tylko pokor niepewny czy ktoś jeszcze się nie określił? Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 25, 2021 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: @barcalover czy 6.10 to już oficjalny termin? Masz wszystkich na tak i tylko pokor niepewny czy ktoś jeszcze się nie określił? Jeszcze @bulls2006 się nie określił, ale na 90% będziemy draftować 6.10 około 21:00 (może trochę później, jeśli to by pomogło @pokor88), więc można wstępnie zaklepać w kalendarzu. Share this post Link to post Share on other sites
bulls2006 9 Posted September 25, 2021 6.10 jest ok 1 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 25, 2021 To oficjalnie 6.10 o godz. 21:00 draftujemy. @wooden @bulls2006 @Pafsen @RonnieArtestics @pitrekk @barcalover @madafaka8 @Chicken @josip10 @Krojo85 @jordan20 @pokor88 @Tecu @chyzio 3 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted October 5, 2021 @wooden @bulls2006 @Pafsen @RonnieArtestics @pitrekk @barcalover @madafaka8 @Chicken @josip10 @Krojo85 @jordan20 @pokor88 @Tecu @chyzio Przypominam, że jutro o 21:00 draft 3 Share this post Link to post Share on other sites
pokor88 8 Posted October 5, 2021 To lipa ja najwcześniej będę o 22 dopiero. Na telefonie się draftu nie ogarnie. Trudno. Jest gdzieś opcja aby ustawić aby nie było auto-bida jak nie będę dostępny? Share this post Link to post Share on other sites
Tecu 4 Posted October 6, 2021 (edited) 7 godzin temu, pokor88 napisał: To lipa ja najwcześniej będę o 22 dopiero. Na telefonie się draftu nie ogarnie. Trudno. Jest gdzieś opcja aby ustawić aby nie było auto-bida jak nie będę dostępny? Spokojnie ogarniesz na telefonie. Spróbuj. Jakby co to może być dla mnie 22ga, ale daj znać czy będziesz mógł z telefonu, to ułatwi innym życie. Edited October 6, 2021 by Tecu Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted October 6, 2021 8 godzin temu, pokor88 napisał: To lipa ja najwcześniej będę o 22 dopiero. Na telefonie się draftu nie ogarnie. Trudno. Jest gdzieś opcja aby ustawić aby nie było auto-bida jak nie będę dostępny? A 21:30? @pokor88 możesz ustawić niskie pre-draft values dla tych, których nie chcesz, to wtedy autobid nie będzie Ci ich licytował. Tutaj możesz sobie to ogarnąć: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/6966/1/prerank_auction_costs Ale potwierdzam to, co pisze Tecu - z telefonu całkiem dobrze się ogarnia draft. 1 Share this post Link to post Share on other sites