Jump to content
goozman

2A Liga H2H BudgetSznur 2021/22

Recommended Posts

cześć, poniżej 14-ka uczestników na ten sezon. dodatkowo możemy przyjąć max 2 osoby ale niech to nie wstrzymuje działań organizacyjnych. a że organizatora @barcalover macie pierwszej wody więc wypada życzyć tylko powodzenia i w końcu normalniejszego sezonu!
dajcie znać co myślicie o sezonie regularnym na 19 kolejek i PO w tyg 20-22 a nie jak defaultowo na yahoo w tyg 21-23

@wooden- GLV
@bulls2006 - bulls2006pch24
@Pafsen - Miami Pafsen
@RonnieArtestics - Peaky Blinders
@pitrekk - murzynskie czarnuchy
@barcalover - Thunder Treatment
@madafaka8 - The Madafakas
@Chicken - Chicken Team
@josip10 - Alaa Abdelnaby BC
@Krojo85 - Aligatory Mokotow
@jordan20 - jordan20(j.sprawka)
@pokor88 - Amatorzy
@Tecu - Mohicans
@chyzio - Pierogi ze srem

Komisarz: barcalover

Data draftu: Środa 6.10 godz. 21:00

Link do ligi na yahoo: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/2abudgetsznur lub https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/6966

• Like 2

1) pasuje mi raczej kazda data draftu.

2) ,,co myślicie o sezonie regularnym na 19 kolejek i PO w tyg 20-22 a nie jak defaultowo na yahoo w tyg 21-23 `` - dla mnie bez roznicy.dpasuje sie do reszty

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał:

Mi pasuje ten termin. Z tego co widzę to jestem nadal w lidze na yahoo po zeszłym sezonie, to dobra liga prawda @barcalover ?

Tak, cała 12 graczy, którzy potwierdzili, że nadal grają została w lidze, spadkowicze dostali linki, więc jak termin będzie pasował wszystkim, to mamy organizację załatwioną :) 

27 minut temu, Chicken napisał:

@barcalover zrób ankietę na doodle z terminem draftu

Żeby 2 tygodnie błagać o głosy i potem wybrać termin najlepszy, czyli pasujący 12/14 graczom? Please.

Nie pasuje ci 13.10?

2 godziny temu, barcalover napisał:

Żeby 2 tygodnie błagać o głosy i potem wybrać termin najlepszy, czyli pasujący 12/14 graczom? Please.

Żeby wybrać ten najpoźniejszy pasujący największej ilości osób

7 godzin temu, Chicken napisał:

Żeby wybrać ten najpoźniejszy pasujący największej ilości osób

Your wish is my command: https://doodle.com/poll/h7zmkt8vy9x6iyen?utm_source=poll&utm_medium=link

@wooden
@bulls2006
@Pafsen
@RonnieArtestics
@pitrekk
@barcalover
@madafaka8
@Chicken
@josip10
@Krojo85
@jordan20
@pokor88 
@Tecu
@chyzio 

Proszę o sprawne określenie swoich preferencji.

• Like 1

7 godzin temu, Chicken napisał:

ten najpoźniejszy pasujący największej ilości osób

najpozniejszy ? wiele osob gra w kilku ligach i wlasnie w ostatnim tygodniu przed rozpoczeciem ligi jest najwiecej draftow.

dla mnie moze byc jak najwczesniej.

to nie keeper by wybierac keeperow i analizowac kogo brac,a kogo nie,bo ma moze kontuzje

• Like 1

dopiero w przyszłym tygodniu będę wiedział dokładnie. Może wypadnie tak, że będę mógł wcześniej być. Jak nie to 22 to najwcześniejsza godzina by była ale to też niepewne czy zdążę wrócić.

• Like 1

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał:

@barcalover czy 6.10 to już oficjalny termin? Masz wszystkich na tak i tylko pokor niepewny czy ktoś jeszcze się nie określił? 

Jeszcze @bulls2006 się nie określił, ale na 90% będziemy draftować 6.10 około 21:00 (może trochę później, jeśli to by pomogło @pokor88), więc można wstępnie zaklepać w kalendarzu.

To lipa ja najwcześniej będę o 22 dopiero. Na telefonie się draftu nie ogarnie. Trudno. Jest gdzieś opcja aby ustawić aby nie było auto-bida jak nie będę dostępny?

7 godzin temu, pokor88 napisał:

To lipa ja najwcześniej będę o 22 dopiero. Na telefonie się draftu nie ogarnie. Trudno. Jest gdzieś opcja aby ustawić aby nie było auto-bida jak nie będę dostępny?

Spokojnie ogarniesz na telefonie. Spróbuj. 

Jakby co to może być dla mnie 22ga, ale daj znać czy będziesz mógł z telefonu, to ułatwi innym życie. 

Edited by Tecu

8 godzin temu, pokor88 napisał:

A 21:30?

@pokor88 możesz ustawić niskie pre-draft values dla tych, których nie chcesz, to wtedy autobid nie będzie Ci ich licytował. Tutaj możesz sobie to ogarnąć: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/6966/1/prerank_auction_costs

Ale potwierdzam to, co pisze Tecu - z telefonu całkiem dobrze się ogarnia draft.

• Like 1