goozman 209 Posted July 29 siema byczki! yahoo ruszyło więc odnowiłem ligę. tutaj proszę o deklaracje udziału / ewentualne rezygnacje 1. Sin City 2 Red Panthers 3 Krasnik Warthogs 4 Green Kings 5 jordan20 (Nowa Sól) 6 Muczaczos 6 Pierniki Warszawa 8 NEVERWINS 9 OTFI Team 10 L.MP 11 Gdynia Mariners 12 Amatorzy 13 Żółto-czarni Gdańsk 14 Bulls2006 Bydgoszcz 15 Camaro Zamość 15 Warsaw madafakas co najmniej jedno miejsce mamy wolne ( @Tocheck już informował o rezygnacji) skład do przejęcia (i do decyzji kogo zostawić jako keepera): Ayton 43 Leonard 26 Brogdon 24 Nurkic 24 Ben Simmons 23 Miles Bridges 18 Isaac 16 Kevin Porter Jr. 16 Vassell 15 Bazley 8 Claxton 6 Hamidou Diallo 5 Jalen Smith 2 Aldridge 1 Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 12 Posted July 29 5 jordan20 (Nowa Sól) - gram dalej Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 12 Posted July 30 jesli ktos jeszcze by chcial zrezygnowac,to mam dwoch chetnych (jacob igla i michal falkiewicz). doswiadczenie w wieloletnich bojach gracze 1 Share this post Link to post Share on other sites
JacOps 0 Posted July 31 Witam, tak jak kolega Jordan napisał - zgłaszam się na przejęcie zespołu. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 209 Posted August 1 @JacOps jako że pierwszy napisałeś to witamy na pokładzie i zapraszam do zarządzania dawnym składem Camaro Zamość Oczywiście możesz nadać teamowi dowolną nazwę - w zamyśle miały być to nazwy zawierające nawiązanie do miejscowości pochodzenia danego GMa ale nie jest to obowiązkowe. dołączam Cię też do wewnętrzego czatu dla uczestników ligi Share this post Link to post Share on other sites
JacOps 0 Posted August 1 Hej, dostanę jakiegoś linka do przejęcia składu? Share this post Link to post Share on other sites
pokor88 5 Posted Thursday at 09:23 PM Gram dalej ale zapowiada się słaby sezon dla mnie 😜 Share this post Link to post Share on other sites