matek 80 Posted March 15 W wymianach z pickiem druga strona musi potwierdzić. I muszę przeliczyć salary. Share this post Link to post Share on other sites
bulek 116 Posted March 16 @TryczekSzukarek znam wartość MPJ i swoje robi, ale tez oczekiwanego progresu na razie nie wycisnął, choć ostatnie mecze niezłe. Nie wiem o co chodzi z tą wartością FA, Wiggins mnie zadowala, on co roku swoje będzie robił. Picki z pogranicza FA mają znikomą wartość. Share this post Link to post Share on other sites
TryczekSzukarek 4 Posted March 16 10 godzin temu, matek napisał: W wymianach z pickiem druga strona musi potwierdzić. I muszę przeliczyć salary. jeżeli zaakceptował na Yahoo! to możesz to zrobić -- nie wiem jak często @bulls2006 tu zagląda. Share this post Link to post Share on other sites
TryczekSzukarek 4 Posted March 16 14 minut temu, bulek napisał: @TryczekSzukarek znam wartość MPJ i swoje robi, ale tez oczekiwanego progresu na razie nie wycisnął, choć ostatnie mecze niezłe. Nie wiem o co chodzi z tą wartością FA, Wiggins mnie zadowala, on co roku swoje będzie robił. Picki z pogranicza FA mają znikomą wartość. MJP - to nadal młody zawodnik i w końcu zaczyna grać. Jeszcze chwile temu był uważany za jednego z większych prospektów - jasne pauzował w zeszłym Zenonie ale mimo wszystko sufit ma wysoko i jeżeli zdrowie dopisze to może być grajkiem na +55fpp. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 275 Posted March 16 6 minut temu, TryczekSzukarek napisał: jeżeli zdrowie dopisze weź to wybolduj i się nie czepiaj gość od studiów jest chodzącą kontuzją. ja np. bym go nie chciał za żadne skarby ale jak widać ma grono wyznawców (mam na myśli Ciebie bo matek bierze go oportunistycznie i za chwilę sprzeda - może nawet Tobie :)) nazywanie Wigginsa FA to też gruba przesada Share this post Link to post Share on other sites
goozman 275 Posted March 16 przy okazji jak ktoś z trójki walczącej chciałby sobie poprawić to ode mnie praktycznie wszyscy do wzięcia - picku za rok nie mam więc wszelkie nadwyżki jestem w stanie przyjąć. tylko bez Lebronów pliz Share this post Link to post Share on other sites
bulek 116 Posted March 16 42 minuty temu, TryczekSzukarek napisał: MJP - to nadal młody zawodnik i w końcu zaczyna grać. Jeszcze chwile temu był uważany za jednego z większych prospektów - jasne pauzował w zeszłym Zenonie ale mimo wszystko sufit ma wysoko i jeżeli zdrowie dopisze to może być grajkiem na +55fpp. MPJ do tej pory robił 40 fpg - to nie jest efekt wow. Teraz zaczął grac, ale pewnie dlatego matek się nim zainteresował. W sufit 55fpg bez rebs nie wierzę, na moje to troche odległa sprawa. Co do zdrowia to w tym sezonie nie wyglądało to źle, ale dalej facet jest znakiem zapytania. Poza tym Wiggins wpłynie na obniżenie picku rozegrał 37 spotkań i nie wiem czy zdaży rozegrac jakiekolwiek jeszcze. Wesley to dodatek, ale to też rookas z 1 rundy draftu, takich zawsze warto obserwować. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 80 Posted March 16 1 godzinę temu, TryczekSzukarek napisał: jeżeli zaakceptował na Yahoo! to możesz to zrobić -- nie wiem jak często @bulls2006 tu zagląda. Też nie wiem, jak często, ale do tej pory w przypadku wymian z pickami potwierdzać muszą obie strony. Salary się zgadza, więc jeśli się nie pojawi, to wieczorem przyklepię. 1 godzinę temu, goozman napisał: bym go nie chciał za żadne skarby Ja też, ale byłem na musiku z niegrającym Wigginsem i jego pensją. Bez tego nawet bym nie szukał dealu, a już na bank nie za MPJ, którego nie lubię. A że Wiggins to dobra opcja do brania dla osób chcących poprawić pick... 1 godzinę temu, bulek napisał: Wiggins wpłynie na obniżenie picku rozegrał 37 spotkań Otóż to. I dziwię się, że ludzie z końca nie chcieli go wziąć nawet za jakieś jednosezonowe wystrzały, które w przyszłym roku będą miały żadną wartość, a AW będzie grał swoje i dałby lepszą pozycję w drafcie w stosunku do kogoś grającego cały rok. Share this post Link to post Share on other sites
TryczekSzukarek 4 Posted March 16 1 godzinę temu, goozman napisał: weź to wybolduj i się nie czepiaj gość od studiów jest chodzącą kontuzją. ja np. bym go nie chciał za żadne skarby ale jak widać ma grono wyznawców (mam na myśli Ciebie bo matek bierze go oportunistycznie i za chwilę sprzeda - może nawet Tobie :)) nazywanie Wigginsa FA to też gruba przesada Ja to widzę inaczej - myśle ze spokojnie można by było wyciągnąć za niego więcej i tyle. A wiggins - jak jesteś jego takim fanem to myśle ze spokojnie wyciagniesz go od Bulka 🤗 - jego waga na przyszły sezon 45fpp na pewno zachęca. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 275 Posted March 16 8 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Ja to widzę inaczej - myśle ze spokojnie można by było wyciągnąć za niego więcej i tyle 🤣🤣🤣 zajebista argumentacja Share this post Link to post Share on other sites
goozman 275 Posted March 16 w wiszącym na yahoo dealu z matkiem jest jeszcze jego pick '24 Share this post Link to post Share on other sites
TryczekSzukarek 4 Posted March 16 45 minut temu, goozman napisał: 🤣🤣🤣 zajebista argumentacja Czas pokaże co będzie MPJ - nie spisywał bym Go na straty. Jeżeli kogoś satysfakcjonuje wiggins to Ok dla mnie to grajek bez wartości. @goozman dobra wymiana - gratuluje Share this post Link to post Share on other sites
matek 80 Posted March 16 1 godzinę temu, goozman napisał: w wiszącym na yahoo dealu z matkiem jest jeszcze jego pick '24 Potwierdzam. @TryczekSzukarek A na przyklepanie przez Philly cały czas czekam. Może w przeciwieństwie do odpowiadania na oferty, tutaj da znak życia. Share this post Link to post Share on other sites
TryczekSzukarek 4 Posted March 16 27 minut temu, matek napisał: Potwierdzam. @TryczekSzukarek A na przyklepanie przez Philly cały czas czekam. Może w przeciwieństwie do odpowiadania na oferty, tutaj da znak życia. Oby - choć rozumiem regulamin ale jak zaakceptował na yahoo to raczej wiedział co robi, nawet jeżeli nie zobaczył w ofercie pikow to dla Niego wartość dodana. Share this post Link to post Share on other sites
TryczekSzukarek 4 Posted March 16 Ma ktoś może namiary na @bulls2006 @matekmoże masz do Niego maila. Pamietam ze w fbx puszczaliśmy takie tematy po potwierdzeniu na yahoo (buła wówczas się nie pokazywał) i to było wiążące - szkoda trochę popsuć końcówkę przez takie tematy. Share this post Link to post Share on other sites
matek 80 Posted March 16 Może napisz do niego przez "Email league" na yahoo. Nie wiem, czy jest na e-nba. Share this post Link to post Share on other sites
makk 6 Posted March 18 Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę oddać gracza dla słabych i walczących o mistrzostwo: Bridges - ma wrócić do gry, a jako że nie grał jego salary spadnie, więc w przyszłym roku będzie miał bardzo dobry stosunek punktów do ceny. Drugi to Dinwiddie, który ostatnio punktuje 80, 45, 77, 70, 50, 50. Jako, że nie mam ciśnienia by żadnego z nich oddawać to jeżeli ktoś będzie zainteresowany to trzeba będzie trochę zapłacić. Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 12 Posted Wednesday at 01:10 PM W dealu z @makk moj pick, jak salary się nie zgadza to @matek wywal Horforda bo nie mam jak na szybko przeliczyć teraz Share this post Link to post Share on other sites
matek 80 Posted Wednesday at 02:12 PM 1 godzinę temu, evitacre napisał: W dealu z @makk moj pick, jak salary się nie zgadza to @matek wywal Horforda bo nie mam jak na szybko przeliczyć teraz Ok, @makk niech potwierdzi. Salary wieczorem sprawdzę. Share this post Link to post Share on other sites