tomalaobi 7 Posted August 24, 2022 Tak samo tutaj, gramy w kolejnych rozgrywkach? Share this post Link to post Share on other sites
KRK 4 Posted August 27, 2022 Gram dalej. Trzeba by draft ogarnac na wrzesien. Share this post Link to post Share on other sites
Musli 4 Posted August 30, 2022 Nie gram dalej. Dzięki wielkie za wspólną grę przez te wszystkie sezony, ale czuję, że się wypaliłem, a ja albo gram na poważnie albo wcale. Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 4 Posted September 26, 2022 Widzę że tu liga umarła. Dla chętnych jest jedno miejsce w FBX 3 na e-nba. Podobny format można spróbować. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vic 7 Posted September 27, 2022 Ja mam mało czasu ale mogę pomóc ogarnąć plik itd. Kto jest chętny do gry? Share this post Link to post Share on other sites
bulek 119 Posted September 28, 2022 Ciezko bedzie uzbierać chętnych chyba. Share this post Link to post Share on other sites
KRK 4 Posted September 30, 2022 Ja bym zagrał dalej. Share this post Link to post Share on other sites
Luk130 5 Posted October 3, 2022 Chętnie zagram w lidze ponownie tutaj. Jest jedno miejsce w innej lidze NBA fantasy http://e-nba.pl/topic/7932-fbx-fbx3-sezon-202223/page/9/#comments Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
matek 91 Posted October 4, 2022 Słuchajcie, chętni do gry w tej lidze. Są wolne miejsca w naszej lidze: http://forum.sznurowadlo.pl/index.php?/forum/21-liga-sznurowadlopl-fantasy-points/ Zapraszam. Widzę że jesteście chętni do gry, a jednak nasza liga jest pewniejsza, o dłuższej historii. Jak już ustalimy, które teamy są do wzięcia, to będziecie mogli wybierać, najpierw zbieramy chętnych na uzupełnienia. Na bank do wzięcia będą Bulls, Clippers i Warriors. Może coś więcej. Share this post Link to post Share on other sites
Vic 7 Posted October 4, 2022 Kto ma plik do ligi? Szkoda żeby kolejna się wykoleiła. Zbierzmy chętnych i ustalmy format gry. Dla mnie możemy nawet w pięciu grać 😎 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 9 Posted October 6, 2022 (edited) Dnia 5.10.2022 o 00:38, Vic napisał: Kto ma plik do ligi? Szkoda żeby kolejna się wykoleiła. Zbierzmy chętnych i ustalmy format gry. Dla mnie możemy nawet w pięciu grać 😎 chyba bułek ma te pliki ale wiadomi jak jest, ten jełop niczego nie ogarnia Edited October 6, 2022 by Tizz Share this post Link to post Share on other sites
bulek 119 Posted October 6, 2022 Dzięki za komplement. Usunąłem ligę bo gra w 10 nie ma sensu. Tyle ode mnie. @Tizz jesteś kurde żałosny. Nie dyskutuje z ludźmi poniżej pewnego poziomu. Natomiast chcecie pliki mogę je przesłać. Nie widzę problemu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
tomalaobi 7 Posted October 6, 2022 czyli jest szansa? jedna na milion? Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 9 Posted October 12, 2022 Dnia 6.10.2022 o 16:14, bulek napisał: Dzięki za komplement. Usunąłem ligę bo gra w 10 nie ma sensu. Tyle ode mnie. @Tizz jesteś kurde żałosny. Nie dyskutuje z ludźmi poniżej pewnego poziomu. Natomiast chcecie pliki mogę je przesłać. Nie widzę problemu. żałosny to Ty jesteś typie w tym jak z podjętych przez siebie tematów się wywiązywałeś. spójrz w lustro cymbale. nie mam słów na Ciebie. Share this post Link to post Share on other sites