Coach R 0 Posted October 1, 2022 Czesc czy sa jeszcze miejsca by nowy zawodnik dolaczyl w tym roku do Ligii? 🏀 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 80 Posted October 1, 2022 4 minuty temu, Coach R napisał: Czesc czy sa jeszcze miejsca by nowy zawodnik dolaczyl w tym roku do Ligii? 🏀 Tak, są miejsca, więc jeśli masz kogoś to niech wbija. Share this post Link to post Share on other sites
Mentor 1 Posted October 3, 2022 Siema, grałem tu z Wami kiedyś przez kilka sezonów, z niektórymi również na innych frontach, znalazłoby się jakieś miejsce? Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 80 Posted October 3, 2022 2 godziny temu, Mentor napisał: Siema, grałem tu z Wami kiedyś przez kilka sezonów, z niektórymi również na innych frontach, znalazłoby się jakieś miejsce? Jest miejsce w IIB, ale tam się jeszcze nie znalazł chętny na komisarza. Jak w końcu znajdzie się ochotnik to dostaniesz namiary na ligę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted October 6, 2022 Dnia 3.10.2022 o 16:48, Mentor napisał: Siema, grałem tu z Wami kiedyś przez kilka sezonów, z niektórymi również na innych frontach, znalazłoby się jakieś miejsce? jakbyś chciał w h2h powalczyć, to nam jednego ogarniętego brakuje tutaj Share this post Link to post Share on other sites
Mentor 1 Posted October 6, 2022 Dzięki, ale nie. Wracam baaardzo powoli, jedna liga na początek i koniecznie wężyk bo zardzewiałem strasznie, nie mam siły na aukcję Może za rok. Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 5 Posted October 10, 2022 Chętnie bym zagrał, gdy było jeszcze wolne miejsce Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 80 Posted October 10, 2022 4 godziny temu, JacMar napisał: Chętnie bym zagrał, gdy było jeszcze wolne miejsce Możesz dołączyć do 2B, @Chicken podeślij proszę koledze zaproszenie. Share this post Link to post Share on other sites
Dejdzero8 0 Posted October 10, 2022 Gram dalej. Pozdro. Dejdzero8 Share this post Link to post Share on other sites