Mikowal83 32 Posted September 24, 2022 Wysłałem prywatne wiadomości do @wilson4 (na e-nba ma login @wilson44) i @barcelowicz na e-nba gdzie potwierdzali niedawno swój udział w ligach roto i keeperze. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Barobal7 0 Posted September 27, 2022 Gram, chce grać najwyżej jak to jest możliwe, na forum jestem nowy. W fantasy od 7 lat Share this post Link to post Share on other sites
wilson4 4 Posted September 29, 2022 (edited) kiedy draft 1 ligi? Edited September 29, 2022 by wilson4 Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 32 Posted September 29, 2022 7 godzin temu, wilson4 napisał: kiedy draft 1 ligi? Najpierw to musi być chyba liga utworzona , żeby móc do niej dołączyć 😏 Dopiero wtedy założony wątek dotyczący ligi i link do ankiety dotyczącej terminu @KapitanPlaneta kiedy możemy się tego spodziewać? Share this post Link to post Share on other sites
mac 2 Posted September 30, 2022 No coś kuleje to, a to chyba najsensowniejszy format ze wszystkich (aukcja + roto) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 32 Posted September 30, 2022 Druga liga roto aukcja też nie wiem czy jest ogarnięta ale chyba też nie do końca. Share this post Link to post Share on other sites
Tojas 1 Posted September 30, 2022 (edited) OGŁOSZENIE Ktoś ma ochotę na jeszcze jakąś ligę? Gramy ze znajomymi od paru lat, robiąc ostatnio lekki odsiew tych co olewali zrobiło się parę miejsc. Z superligi postprime 3 osoby tam grają, sami doświadczeni gracze, bardzo przyzwoity poziom. Roto aukcja oczywiście, DRAFT 3.10 W TEN PONIEDZIAŁEK o 22.15 jak ktoś ma ochotę na rozgrzewkę przed kolejnymi aukcjami, zapraszam na priv, liga docelowo tak 15/16 teamów, zupełne minimum to 14 żeby miało sens. Na ten moment mamy 10/11 zgloszen, polecam Edited September 30, 2022 by Tojas Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 32 Posted September 30, 2022 2 godziny temu, Tojas napisał: OGŁOSZENIE Ktoś ma ochotę na jeszcze jakąś ligę? Gramy ze znajomymi od paru lat, robiąc ostatnio lekki odsiew tych co olewali zrobiło się parę miejsc. Z superligi postprime 3 osoby tam grają, sami doświadczeni gracze, bardzo przyzwoity poziom. Roto aukcja oczywiście, DRAFT 3.10 W TEN PONIEDZIAŁEK o 22.15 jak ktoś ma ochotę na rozgrzewkę przed kolejnymi aukcjami, zapraszam na priv, liga docelowo tak 15/16 teamów, zupełne minimum to 14 żeby miało sens. Na ten moment mamy 10/11 zgloszen, polecam Jestem wstępnie zainteresowany. Dam znać do niedzieli. Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 77 Posted September 30, 2022 Dnia 29.09.2022 o 16:43, Mikowal83 napisał: Najpierw to musi być chyba liga utworzona , żeby móc do niej dołączyć 😏 Dopiero wtedy założony wątek dotyczący ligi i link do ankiety dotyczącej terminu @KapitanPlaneta kiedy możemy się tego spodziewać? Dzisiaj albo jutro wszystko ruszy. Share this post Link to post Share on other sites