Jump to content
goozman

1 Liga H2H BudgetSznur 2022/23

Recommended Posts

week 8
h2hw8.jpg

miszczunio kolejki: tym razem w całej lidze nie było mocnych na Mohikanów @Tecu także pamiętajcie, że pozycja na yahoo i pytania o liczbę spadających zespołów to tylko ściemka :P
cienki bolek kolejki: @Wuzer trzyma formę sprzed tygodnia, znowu poniżej 30u punktów i solidarny wpierdziel od wszystkich innych ligowców
fuksiarz kolejki:  ta kategoria zaczyna się robić nudna bo wystarcza ostatnio trafić na SugarTeam i nabic jak najwyższy wynik - gratki @L.TM2
pechowiec kolejki: @mac to najwyżej notowana drużyna w tygodniu 8, która zaliczyła porażkę, skromną, ale zawsze

• Thanks 1

week 9
h2hw9.jpg

po cichutku połowa sezonu regularnego za nami a w lidze niesamowity tłok na miejscach praktycznie od 3 do 13 🤯

miszczunio kolejki: nadal bardzo wysoka forma @RonnieArtestics - już 3 raz zostaje mistrzem tygodnia, znowu wygrałby ze wszystkimi w lidze, przerwał też passę 6 kolejnych wygranych @Tocheck. obecnie liderem w tej kategorii jest @killer7 - nie przegrał od 3 kolejki, 7 matchupów po kolei ma do przodu!
cienki bolek kolejki: @El-Maniaque przegrałby w zeszłym tygodniu ze wszystkimi - ja sobie pluję w brodę bo przez kombinacje z bronieniem FT% przegrałem zbiórki dwoma sztukami 🤬
fuksiarz kolejki: @bulek i @marcelomattsoy zagrali słabiutki tydzień w porównaniu do całości ligi ale obydwaj swoje pojedynki wygrali 5-4
pechowiec kolejki: @chilu91 przegrał 4-5 mimo świetnego bilansu na papierze 12-3

• Thanks 1

2 godziny temu, goozman napisał:

a kogo chciałeś zrzucić??

Przez pomyłkę wywaliłem dericka whita. Można to cofnąć?

Dnia 12.12.2022 o 23:40, goozman napisał:

miszczunio kolejki: tym razem w całej lidze nie było mocnych na Mohikanów @Tecu także pamiętajcie, że pozycja na yahoo i pytania o liczbę spadających zespołów to tylko ściemka :P

Ta i wygrana tylko 5-4. A po tym walka bez Townsa, Maxeya i Portera przez dwa tygodnie. A przed seryjny pechowiec kolejki 😀

W pełnym składzie faktycznie mam niezły zespół, ale zdrowie nie pomaga a Towns pewnie wróci jak walka o PO będzie rozstrzygnięta. Ewidentnie nie mam szczęścia 🙁 No i trochę umiejętności 😀

Ale ścisk się zrobił, Red Panthers się już rozpychają łokciami, a mac kilka następnych tygodni bedzie walczyć o przetrwanie bez Kury… 

mialem kilka świetnych tygodni ale nie mogę coś zbudować bezpiecznej pozycji w play offs. Masakrycznie dobry poziom ligi, gdzie tylko 3 drużyny odstają mocno. 

@mac bez Kury ma duży problem, to już któraś porażka jego z rzędu, ale pierwsza tak wysoka.

Ja po fatalnym początku jakoś się odbijam powoli od dna tabeli, ale dzisiaj np. przespałem, niestety dosłownie, pobrania z FA. No cóż, w normalnych tygodniach jest lepiej, bo człowiek jest jednak w pracy, a ten tydzien ma to do siebie, że będzie trzeba o tym pamiętać ;)

Bydgoszcz Bulls jest dla mnie ewenementem. Skład taki, że głowa mała, a brak pobrań i jakiejkolwiek taktyki powoduje, że przegrywają.

WEEK 10

h2hw10.jpg

miszczunio kolejki: w końcu mój Autominetodon melduje się na czele stawki - komplet wygranych, nowy rekordzik ligi (105 pkt - z każdym na przynajmniej 6 pkt) a do tego tylko jedna rotacja w 7 dni, normalnie rynce mnie świerzbią do autominetodoncji :)
cienki bolek kolejki: punktowo najgorzej w sezonie @KapitanPlaneta ale ze wszystkimi przegrałby tylko @mac (już wspominaliście wyżej o nieobecności Currego)
fuksiarz kolejki: @wooden wygrałby tylko 3 z 15 korespondencyjnych spotkań, los rzucił go na Purystów, z którymi wyciągnął swój najlepszy z możliwych w tym tygodniu wyników
pechowiec kolejki: @chilu91 4 wynik tygodnia ale bolesne 3-6 od odradzającego się @El-Maniaque (3 wynik tygodnia!), skończył się też czas luzackich pojedynków z Sugar Team @Wuzer

• Thanks 3

WEEK 11

h2hw11.jpg

miszczunio kolejki: po kilku tygodniach szorowania po dnie ligi @bulek wystrzelił z formą jak Rocco Siffredi invades Poland ale.. (ciag dalszy w pkt 4)
cienki bolek kolejki: to rzadkość ale naprawdę bardzo kiepski tydzień od @Dig - zgarnąłby komplet wklep od wszystkich w lidze
fuksiarz kolejki: @Tocheck wygrałby tylko z 3 drużynami a zgarnął wynik 6-3, tak się można wozić
pechowiec kolejki: ... mimo najlepszego korespondencyjnego bilansu w lidze Trefl Sopot trafił na Don Cyca odpierdalającego manianę w Peaky Blinders i to był jedyny pojedynek, który by w tym tygodniu @bulekprzegrał

special mention: skończyła się imponująca seria 8 kolejnych zwycięstw @killer7 - i to z przytupem - 2-7

• Like 1
  • Thanks 3

Dnia 9.01.2023 o 01:04, pumeks napisał:

W moim NEVERWINS dramat. Strata nie do odrobienia..... Szykuje się spadek

Mam nadzieje ze będziesz grał do końca bez odpuszczania żeby było fair :) 
bo Mi najgorsza drużyna ligi nie odpuściła w tym tygodniu i dostałem w pizdeczke 4:5 :( 

WEEK 12:

h2hw12.jpg

miszczunio kolejki: w tym tygodniu najwięcej symulacyjnych punktów nadziergał @chilu91 ale nawet on musiałby uznać w bezpośrednim pojedynku wyższość @L.TM2 - to był team to beat w tygodniu 12!
cienki bolek kolejki: @El-Maniaque wraca na swoje ulubione miejsce w naszych tygodniowych podsumowaniach
fuksiarz kolejki: @marcelomattsoy zagrał słaby tydzień (z FC Turlaj dostałby 0-9!) ale kończy na plusie bo trafił na Bydgoszcz Bulls
pechowiec kolejki: dopraszał się to i ma - @RonnieArtestics - piąty wynik tygodnia w symulacji ale przegrana z Sugar Team w realu :)

• Like 1

Mam nadzieje ze będziesz grał do końca bez odpuszczania żeby było fair  
bo Mi najgorsza drużyna ligi nie odpuściła w tym tygodniu i dostałem w pizdeczke 4:5  

Haha o odpuszczaniu nie ma mowy.
A ile ekip spada z ligi?

WEEK 13
h2hw13.jpg

miszczunio kolejki: widmo spadku bardzo motywująco zadziałało na @pumeks - przerywa pasmo 8 porażek z rzędu jednym z najlepszych tygodniowych wyników (aż 5x na 8-9 punktów!)
cienki bolek kolejki: the wiener is @Wuzer - weteran 16 miejsca - już po raz piąty w sezonie
fuksiarz kolejki: @chilu91 powinien zagrać w totka - cieniutki tydzień, gdzie tylko w jednym pojedynku mógł zdobyć 6 pkt i było to właśnie starcie z @wooden
pechowiec kolejki: w zeszłym tygodniu przyfuksił to w tym karma musiała wyrównać rachunki - @marcelomattsoy w bardzo dobrym tygodniu bolesne 3-6 z liderem W13 - NEVERWINS

• Thanks 1

WEEK 14
h2hw14.jpg

miszczunio kolejki: @Dig ma w tym sezonie mocno sinusoidalny styl grania ale to wszystko pewnie wyliczone pod PO - w tym tygodniu jechałby praktycznie z wszystkimi jak z burymi sukami zdobywając po 7 lub 8 punktów, tylko z pojedynku z L.MP wygrywając 5-4
cienki bolek kolejki: @Wuzer tworzy nowe ekstrema "bolesławowania" - tylko 26 pkt zdobytych w symulacji to absolutny rekord. ale z nikim do zera!
fuksiarz kolejki: pięknie wyglądające 7-2 ale 12 wynik tygodnia - tytuł idzie do @El-Maniaque
pechowiec kolejki: @KapitanPlaneta zalicza teoretycznie plusowy tydzień - 8 pojedynków miałby do przodu, ale przegrywa dotkliwie 3-6 i niebezpiecznie umacnia się w bieżącej strefie spadkowej

• Like 1

Kolejny raz przez pomyłkę wyrzuciłem gracza. Tym razem nawet nie zauważyłem pomyłki i dopiero MAC zwrócił mi uwagę. Mianowicie chodzi o Kuzme. Czy da się to cofnąć? 

WEEK 15
h2hw15.jpg

miszczunio kolejki: @RonnieArtestics olałby bez mydełka każdą drużynę w lidze niczym prawdziwi Peaky fookin Blinders
cienki bolek kolejki: liderzy odwróconej tabeli wymieniają się honorami - tym razem "bolkiem" zostaje @El-Maniaque
fuksiarz kolejki: byłem pewien, że moja drużyna po mocno fuksiarskiej niedzieli i słabiutkim tygodniu z wygraną weźmie ten tytuł ale @chilu91 miał jeszcze gorszy tydzień i wygrał wyżej :)
pechowiec kolejki: było to pechowe rozdanie dla kilku drużyn ale najmocniej dla @wooden, który wg symulacji zagrał swój najlepszy tydzień sezonu ale w realu minimalnie przegrał, co w sytuacji wyrównanej walki o utrzymanie i PO musi boleć podwójnie

w tym tygodniu zaczynamy króciutką rundę rewanżową i już tylko 3 tygodnie zostały do playoffów (no może 4 ale W18 składa się z 2 kalendarzowych tygodni)!

• Thanks 2