goozman 313 Posted September 26, 2022 przedłużony termin potwierdzeń minął, póki co udało się zebrać 14kę, możemy przyjąć jeszcze ewentualnie max dwóch chętnych do dołączenia (musi być parzysta liczba). w międzyczasie nic nie stoi na przeszkodzie żebyście się zaczęli organizować w kwestii daty draftu. @barcalover odnowisz ligę i ogarniesz to korytko? 2A Liga H2H BudgetSznur 2022/23 @yblue - Yellowblue's Team @matys - **** ** @Buu - Niepelnosprytni @josip10 - Alaa Abdelnaby BC @barcalover - Big City Lie @Krojo85 - Aligatory Mokotow @bulls2006 - bulls2006pch24/Krzyszotf's Dandy Team @Chicken - Chicken Team @jordan20 - jordan20(j.sprawka) @sooobi - sama-sama @donsu/DużySzczupak - Jizzy Jizzum @gliwice_bandits - gliwice_bandit @JacMar - JacMar Team @knt - GL Team @barti333 - Beton Bananen @Siner - Sinners Komisarz: barcalover Data draftu: 12.10 godz. 21:00 Link do ligi na yahoo: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/2abudgetsznur lub https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/4144 2 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 26, 2022 Liga odnowiona, skład zaktualizowany, zaproszenia do nowych drużyn poszły na PW. Jesteśmy w trakcie ustalania terminu draftu. Dzięki za ogarnięcie organizacji do teraz @goozman. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Buu 30 Posted September 26, 2022 @barcalover - dzięki za ogarnięcie tematu, wyślij mi tylko zaproszenie do ligi na yahoo, bo nie dostałem. Ankieta wypełniona. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matys 16 Posted September 26, 2022 Mam kłopot z dołączeniem do ligi bo są zarezerwowane miejsca dla drużyn z poprzedniego sezonu. Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 26, 2022 1 godzinę temu, matys napisał: Mam kłopot z dołączeniem do ligi bo są zarezerwowane miejsca dla drużyn z poprzedniego sezonu. Oj, faktycznie. Spróbuj teraz, proszę. Share this post Link to post Share on other sites
gliwice_bandits 0 Posted September 26, 2022 Offline Draft ? a nie Live Salary Draft ? Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 26, 2022 23 minuty temu, gliwice_bandits napisał: Offline Draft ? a nie Live Salary Draft ? Spokojnie, nie mieszałem jeszcze w ustawieniach. Gramy oczywiście aukcję online👍🏻 Share this post Link to post Share on other sites
Barobal7 0 Posted September 27, 2022 Chciałbym się zapisać do ligi Share this post Link to post Share on other sites
goozman 313 Posted September 27, 2022 28 minut temu, Barobal7 napisał: Chciałbym się zapisać do ligi wskakujesz na listę rezerwową - potrzeba parzystej liczby uczestników w ligach H2H Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 28, 2022 @sooobi @yblue @matys @pokor88 @bulls2006 czekamy na wasze głosy w ankiecie dot. terminu draftu - macie linka na priw, proszę o ogarnięcie tematu, bo możliwe, że draft będzie już w przyszłym tygodniu. @sooobi dołącz do ligi, tylko Ciebie brakuje. Share this post Link to post Share on other sites
Mendzel 0 Posted September 28, 2022 15 hours ago, goozman said: wskakujesz na listę rezerwową - potrzeba parzystej liczby uczestników w ligach H2H Jak jest jeszcze możliwość to również chciałbym się dopisać Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 28, 2022 3 godziny temu, Mendzel napisał: Jak jest jeszcze możliwość to również chciałbym się dopisać Czyli mogę do nas dołączyć dwóch nowych graczy @goozman? Share this post Link to post Share on other sites
goozman 313 Posted September 28, 2022 3 godziny temu, barcalover napisał: Czyli mogę do nas dołączyć dwóch nowych graczy @goozman? pewnie - 16 osób to zawsze była tu u nas optymalna liczba GMów. teraz by się przydały jeszcze 2 osoby do 2B i zamykamy listę przyjęć 1 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 28, 2022 47 minut temu, goozman napisał: pewnie - 16 osób to zawsze była tu u nas optymalna liczba GMów. teraz by się przydały jeszcze 2 osoby do 2B i zamykamy listę przyjęć Ekstra. @Mendzel i @Barobal7 sprawdźcie PW Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 30, 2022 @Barobal7 dołącz do ligi i zagłosuj w ankiecie dot. terminu draftu. Na resztę głosów czekam do poniedziałku, a potem wybiorę najpopularniejszy termin. @yblue @matys @Buu @Pafsen @josip10 @barcalover @pokor88 @Krojo85 @bulls2006 @Chicken @jordan20 @sooobi @donsu @gliwice_bandits @Barobal7 @Mendzel Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 14 Posted September 30, 2022 gdzie jest link do ankiety ? Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted September 30, 2022 11 minut temu, jordan20 napisał: gdzie jest link do ankiety ? W prywatnej wiadomości do wszystkich GMów, ale Ty już zagłosowałeś. Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted October 1, 2022 @Barobal7 dołącz do ligi - masz link z zaproszeniem w prywatnej wiadomości. Share this post Link to post Share on other sites
mashi 2 Posted October 2, 2022 Panowie, nie miałby ktoś ochoty draftować 16/10? Mi ten termin kompletnie nie pasuje i chętnie zamieniłbym się z kimś ligą – ja gram w 2B:) Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted October 2, 2022 9 godzin temu, mashi napisał: Panowie, nie miałby ktoś ochoty draftować 16/10? Mi ten termin kompletnie nie pasuje i chętnie zamieniłbym się z kimś ligą – ja gram w 2B:) Problem w tym, że u nas po 13/16 głosów też zdecydowanie przewodzi 16.10. Taką też datę wstępnie ustawiam na Yahoo: 16.10 godz. 21:00. Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted October 3, 2022 Mamy 14/16 głosów i termin 16.10 godz. 21:00 wygrał z przewagą 2 głosów + jest najbliżej startu sezonu, więc oficjalnie: 2A H2H BudgetSznur draftuje 16.10 o 21:00 @yblue @matys @Buu @Pafsen @josip10 @barcalover @pokor88 @Krojo85 @bulls2006 @Chicken @jordan20 @sooobi @donsu @gliwice_bandits @Barobal7 @Mendzel Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted October 3, 2022 To mnie nie będzie. Chyba musimy zrobić ligę dla tych co nie mogą 16.10 bo widzę że w równoległej podobne problemy a termin póki co tak sam Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 127 Posted October 3, 2022 10 minut temu, Chicken napisał: To mnie nie będzie. Chyba musimy zrobić ligę dla tych co nie mogą 16.10 bo widzę że w równoległej podobne problemy a termin póki co tak sam 0 szans? Może jakiś znajomy by ci mógł podratować? Share this post Link to post Share on other sites
goozman 313 Posted October 3, 2022 @barcalover może jakąś większą tabelkę zrób i porównaj daty zaznaczone u Was i w 2B i na tej zasadzie transfery porobić, niestety Waszej ankiety nie widzę, żeby samemu to ogarnąć Share this post Link to post Share on other sites