Jump to content
wakaty w keeperze FP Read more... ×
KapitanPlaneta

[2023/2024] ROTO Wężyk - wątek organizacyjny

Recommended Posts

Siema

Przepraszam za późną odpowiedź, ale jak jest jest szansa to chciałbym potwierdzić udział w 1 lidze.
Bulls4ever/Kasztaniaki Bulls

Pozdro

Część gram od lat GenzoWakabayashi i co roku przed rozpoczęciem rozgrywek dostawałem info na maila o tym by potwierdzić swój udział a w tym roku cisza i teraz dopiero dostałem info przez yahoo że mój udział w lidze został anulowany. Oczywiście gram

Dnia 4.10.2023 o 10:34, JBL napisał:

Gilbert024 wcześniej pisał, że ma 3 dodatkowe osoby do gry. 

to jak coś jestem jedną z tych osób; chętnie wkleję się do roto wraz z moimi Blaster Ducks w zależności od potrzeby i ewentualnych wolnych miejsc.

@bulls4ever, @CoachRR Panowie ja na technikalia nie mam wpływu, wysłałem do was 4 wiadomości na priv, gdzie wyraźnie zaznaczyłem, że jeśli ktoś się nie określi do 30 września (minęło już ładnych parę dni) to traci swoje dotychczasowe miejsce w rozgrywkach i może się jedynie dopisać do najniższego poziomu drzewka jeśli ligi nie będą jeszcze zapełnione.

Mogą was przydzielić obu do 2 ligi, dajcie znać czy jesteście zainteresowani.

5 godzin temu, bennyjr napisał:

to jak coś jestem jedną z tych osób; chętnie wkleję się do roto wraz z moimi Blaster Ducks w zależności od potrzeby i ewentualnych wolnych miejsc.

dopisuję Cię do 2B

21 godzin temu, CoachRR napisał:

Część gram od lat GenzoWakabayashi i co roku przed rozpoczęciem rozgrywek dostawałem info na maila o tym by potwierdzić swój udział a w tym roku cisza i teraz dopiero dostałem info przez yahoo że mój udział w lidze został anulowany. Oczywiście gram

Nie mam pretensji do Ciebie jeżeli chodzi o technikalia. Zawsze dostawałem wiadomość na skrzynkę a teraz wszystko poszło do spamu którego nie sprawdzałem. Wpisz mnie gdzie możesz ( moja strata ). Zawsze grałem w ligach roto budżetowej i draftowej. Jeżeli możesz do dopisz mnie do obu. Coach R / Genzo Wakabayashi. Dzięki 🏀

Dnia 5.10.2023 o 20:20, KapitanPlaneta napisał:

@bulls4ever, @CoachRR Panowie ja na technikalia nie mam wpływu, wysłałem do was 4 wiadomości na priv, gdzie wyraźnie zaznaczyłem, że jeśli ktoś się nie określi do 30 września (minęło już ładnych parę dni) to traci swoje dotychczasowe miejsce w rozgrywkach i może się jedynie dopisać do najniższego poziomu drzewka jeśli ligi nie będą jeszcze zapełnione.

Mogą was przydzielić obu do 2 ligi, dajcie znać czy jesteście zainteresowani.

dopisuję Cię do 2B

Też nie mam żadnych pretensji ;) dopisz mnie do 2 ligi

Pozdro

Siema,

jak ktoś wypadnie to jestem chętny do gry. 

Witajcie.

Kiedy ruszy, a może już ruszyły pytania o to, kto kontynuuje grę w tym sezonie?

Pozdrawiam

jagger@tlen.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.