bulls4ever 2 Posted October 5, 2023 Siema Przepraszam za późną odpowiedź, ale jak jest jest szansa to chciałbym potwierdzić udział w 1 lidze. Bulls4ever/Kasztaniaki Bulls Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
CoachRR 0 Posted October 5, 2023 Część gram od lat GenzoWakabayashi i co roku przed rozpoczęciem rozgrywek dostawałem info na maila o tym by potwierdzić swój udział a w tym roku cisza i teraz dopiero dostałem info przez yahoo że mój udział w lidze został anulowany. Oczywiście gram Share this post Link to post Share on other sites
bennyjr 1 Posted October 5, 2023 Dnia 4.10.2023 o 10:34, JBL napisał: Gilbert024 wcześniej pisał, że ma 3 dodatkowe osoby do gry. to jak coś jestem jedną z tych osób; chętnie wkleję się do roto wraz z moimi Blaster Ducks w zależności od potrzeby i ewentualnych wolnych miejsc. Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 80 Posted October 5, 2023 @bulls4ever, @CoachRR Panowie ja na technikalia nie mam wpływu, wysłałem do was 4 wiadomości na priv, gdzie wyraźnie zaznaczyłem, że jeśli ktoś się nie określi do 30 września (minęło już ładnych parę dni) to traci swoje dotychczasowe miejsce w rozgrywkach i może się jedynie dopisać do najniższego poziomu drzewka jeśli ligi nie będą jeszcze zapełnione. Mogą was przydzielić obu do 2 ligi, dajcie znać czy jesteście zainteresowani. 5 godzin temu, bennyjr napisał: to jak coś jestem jedną z tych osób; chętnie wkleję się do roto wraz z moimi Blaster Ducks w zależności od potrzeby i ewentualnych wolnych miejsc. dopisuję Cię do 2B Share this post Link to post Share on other sites
CoachRR 0 Posted October 6, 2023 21 godzin temu, CoachRR napisał: Część gram od lat GenzoWakabayashi i co roku przed rozpoczęciem rozgrywek dostawałem info na maila o tym by potwierdzić swój udział a w tym roku cisza i teraz dopiero dostałem info przez yahoo że mój udział w lidze został anulowany. Oczywiście gram Share this post Link to post Share on other sites
CoachRR 0 Posted October 6, 2023 Nie mam pretensji do Ciebie jeżeli chodzi o technikalia. Zawsze dostawałem wiadomość na skrzynkę a teraz wszystko poszło do spamu którego nie sprawdzałem. Wpisz mnie gdzie możesz ( moja strata ). Zawsze grałem w ligach roto budżetowej i draftowej. Jeżeli możesz do dopisz mnie do obu. Coach R / Genzo Wakabayashi. Dzięki 🏀 Share this post Link to post Share on other sites
bulls4ever 2 Posted October 7, 2023 Dnia 5.10.2023 o 20:20, KapitanPlaneta napisał: @bulls4ever, @CoachRR Panowie ja na technikalia nie mam wpływu, wysłałem do was 4 wiadomości na priv, gdzie wyraźnie zaznaczyłem, że jeśli ktoś się nie określi do 30 września (minęło już ładnych parę dni) to traci swoje dotychczasowe miejsce w rozgrywkach i może się jedynie dopisać do najniższego poziomu drzewka jeśli ligi nie będą jeszcze zapełnione. Mogą was przydzielić obu do 2 ligi, dajcie znać czy jesteście zainteresowani. dopisuję Cię do 2B Też nie mam żadnych pretensji dopisz mnie do 2 ligi Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
Lew 7 Posted October 12, 2023 Siema, jak ktoś wypadnie to jestem chętny do gry. Share this post Link to post Share on other sites
jaggerowie 0 Posted August 29 Witajcie. Kiedy ruszy, a może już ruszyły pytania o to, kto kontynuuje grę w tym sezonie? Pozdrawiam jagger@tlen.pl Share this post Link to post Share on other sites