ernie9005 0 Posted September 25, 2023 Potwierdzam udzial w rozgrywce. Share this post Link to post Share on other sites
pokor88 10 Posted September 29, 2023 dołączę jak będzie miejsce Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 33 Posted September 30, 2023 @KapitanPlaneta jak dobrze licze to jak @rk18tw (który na e-nba potwierdził udział) tutaj też go potwierdził to razem z siódemka nowych chętnych mielibyśmy 28 GMow. Może można by wtedy zrobić dwie ligi po 14 drużyn? Np. Wszystkich swiezakow wrzucić do II ligi a tych co mieli spaść z I ligi to w niej zostawić i jeszcze dwóch z II ligi z najlepszymi wynikami (po tych co awansowali) dodać do też do I ligi. 14 drużynowe ligi byłyby ciekawsze. Co o tym myślisz/myślicie? Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted September 30, 2023 Dla mnie to jest właśnie coś innego, że masz draft aukcyjny w 12 osób. Dużo fajnego zostaje na FA. 15 drużyn masz na ENBA, to prawie to samo co 14. Share this post Link to post Share on other sites
mac 2 Posted October 2, 2023 jest juz liga na yahoo ? Share this post Link to post Share on other sites
FC Wrocław 0 Posted October 3, 2023 (edited) cześć, także chciałbym dołączyć. P.S. przepraszam za spóźnienie. Edited October 3, 2023 by FC Wrocław Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 33 Posted October 3, 2023 @KapitanPlaneta Kiedy ruszy liga? Share this post Link to post Share on other sites
rk18tw 0 Posted October 3, 2023 Sorry za spóźnienie. Jeśli jest jeszcze możliwość to gram. Zrozumiem jeśli już nie można dołączyć. Share this post Link to post Share on other sites
wilson4 5 Posted October 4, 2023 Dnia 23.09.2023 o 11:10, Mikowal83 napisał: @mac i @wilson4 potwierdzają że grają. Rozmawiałem z nimi na fejsie. Mają jakiś problem z zalogowaniem sie tutaj na sznurowce potwierdzam. gram. kiedy draft? Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 33 Posted October 4, 2023 http://forum.sznurowadlo.pl/index.php?/messenger/13894/&tab=comments#comment-22032 4 godziny temu, wilson4 napisał: potwierdzam. gram. kiedy draft? Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 4, 2023 4 godziny temu, Mikowal83 napisał: http://forum.sznurowadlo.pl/index.php?/messenger/13894/&tab=comments#comment-22032 @wilson4 gra w drugiej lidze, a nie w pierwszej. Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 33 Posted October 4, 2023 Faktycznie. Sorry za wprowadzenie w błąd Share this post Link to post Share on other sites
CoachRR 0 Posted October 5, 2023 (edited) Nie dostałem info na maila jak każdego roku przed rozgrywkami. Tak Gram GenzoWakabayashi Coach R Edited October 5, 2023 by CoachRR Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 5, 2023 8 godzin temu, CoachRR napisał: Nie dostałem info na maila jak każdego roku przed rozgrywkami. Tak Gram GenzoWakabayashi Coach R Tak jak pisałem w temacie ROTO Snake, przykro mi, ale ja na technikalia nie mam wpływu. Daj znać czy jesteś zainteresowany grą w 2 lidze? Share this post Link to post Share on other sites
CoachRR 0 Posted October 6, 2023 Tak biorę swój błąd na klate wpisz mnie gdzie da radę 🏀 Share this post Link to post Share on other sites
LeonEs 5 Posted October 11, 2023 Hej, można jeszcze dołączyć ? Jeżeli tak to z chęcią Share this post Link to post Share on other sites
Lew 7 Posted October 12, 2023 Siema, jakby brakowało chętnych to jestem w pogotowiu:) Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 33 Posted October 13, 2023 Jakby @KapitanPlaneta zmienił wielkość lig to dałoby sie zrobić już chyba dwie ligi 15 osobowe co mi by sie podobało i wtedy i miejsce dla Ciebie by sie znalazło ale chyba do takiej zmiany nie dojdzie. Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 33 Posted December 29, 2023 @KapitanPlaneta wysłałem ci ofertę i wiadomość na priv. Odezwij się. Share this post Link to post Share on other sites