goozman 365 Posted August 11, 2024 alo alo czy są tu jeszcze jakieś fantasy NBA freaki? niniejszym zapraszam do potwierdzania dalszego uczestnictwa, deklarowania ewentualnych rezygnacji lub zgłoszania chęci udziału w naszych drzewkowych rozgrywkach H2H z draftem licytacyjnym w terminie do 30.09.2024 składy 2 lig ulegną prawdopodobnie jeszcze przetasowaniom, domyślna ilość zespołów do której dążymy to 16; nowa liga na poziomie 3 powstanie tylko w przypadku dużej ilości nowych zgłoszeń - w przeciwym razie ligi na poziomie II zostaną rozszerzone do max 18 zespołów (zadecyduje kolejność zgłoszeń) 1 Liga H2H BudgetSznur 2024/25 @L.TM2 - L.MP @mac - MAC_H2H16 @JacOps - London Supersonics @Dig - Red Panthers goozman - Autominetodon @chilu91 - FC Turlaj @killer7- bejbogilki @yblue- Cowboys from Hell @kubac - LA Ajax @wooden- GLV @barcalover - Terrible Execution - 1 w IIA @matys - **** ** - 2 w IIA @Chicken - Chicken Team - 3 w IIA @Wuzer - TheSugarTeam - 1 w IIB @Tecu- Mohicans - 2 w IIB @brzoza91 - Melo Team - 3 w IIB 2A Liga H2H BudgetSznur 2024/25 @gliwice_bandits - Revenge of the bats.- 11 w I @marcelomattsoy- Grave Digger - 15 w I @Siner- Sinners @Krasnymon - WWA 48 22 @KapitanPlaneta - Ballmovement Purists @Rashaun - Orlando Tragic- REZYGNACJA @barcelowicz - barcelowicz @bulek Trefl Sopot @Krojo85- Aligatory Mokotow @Kemp40 - Entertainers @josip10- Alaa Abdelnaby BC @sooobi- sama-sama @donsu - Jizzy Jizzum @knt - GL Team @jordan20 - jordan20(j.sprawka) @bulls2006 - Krzysztof's Dandy Team @Martaki - Carusiaki 2B Liga H2H BudgetSznur 2024/25 @slawekmroz- Florida Pensioners - 12 w I - REZYGNACJA @Tocheck - Fighting Irish - 13 w I @RonnieArtestics - Peaky Blinders - 14 w I @Feral777 - Spider Pigs @JacMar - JacMar Sea Wolves Team @Pafsen- Miami Pafsen @mSala - SLC Dunk @pumeks - NEVERWINS- REZYGNACJA @ernie9005 - Ernie9005 @pokor88 - Amatorzy @Regis- John Havlicek @El-Maniaque - BYDGOSZCZ BULLS @LeonEs - Brooklyn Eagles - REZYGNACJA @Marwat - Muczaczos @deebo23 - Honey Nut Cheerios - REZYGNACJA @pekes- Entourage @24kobe8 - PRZECHUJE @barti333 - Beton Bananen - REZYGNACJA Kolejność zastępstw w I lidze w razie wykruszeń / rezygnacji wg rozpiski poniżej: 1. gliwice_bandits - Revenge of the bats.- 11 w I 2. Feral777 Spider Pigs - 4 w IIB (99-59-4 po RS) 3. slawekmroz - Florida Pensioners - 12 w I 4. Siner Sinners - 4 w IIA (84-74-4 po RS) @Buu dostaje tym razem wieczystego bana - po raz kolejny odpuścił granie w trakcie sezonu - szukamy tylko zaangażowanych graczy NOWE ZGŁOSZENIA: Sawman 3 Share this post Link to post Share on other sites
barcalover 160 Posted August 11, 2024 Trochę wstyd, że tak długo zajął mi powrót do pierwszej ligi, ale w końcu się udało. Gram dalej i dziękuję za organizację @goozman👍🏻 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 365 Posted August 11, 2024 4 godziny temu, barcalover napisał: Trochę wstyd, że tak długo zajął mi powrót do pierwszej ligi, ale w końcu się udało. Gram dalej i dziękuję za organizację @goozman👍🏻 żaden wstyd, ligi na niższych poziomach mamy również bardzo mocne i pełne doświadczoncyh managierów. ja np. do 1 ligi H2H wężyk wracałem w bólach długie 6 lat żeby znowu spaść Share this post Link to post Share on other sites
Feral777 32 Posted August 11, 2024 żaden wstyd, ligi na niższych poziomach mamy również bardzo mocne i pełne doświadczoncyh managierów. ja np. do 1 ligi H2H wężyk wracałem w bólach długie 6 lat żeby znowu spaść Ja np w tym roku przegrałem wejście do 1 ligi jednym FT w PO, mimo wygranego RS. Pogrążył mnie Bruce Brown, którego kilka dni wcześniej zrzuciłem, a chwycił go na ostatnią zmianę TheSugarTeam i zrobił mu dokładnie tyle FT ile było trzeba (6/6), żeby ze mną wygrać. A, że gram tylko w tej lidze to awans do 1 może nie nadejść nigdy 2 Share this post Link to post Share on other sites
jordan20 14 Posted August 12, 2024 @jordan20 - jordan20(j.sprawka) - gram dalej Share this post Link to post Share on other sites
Tecu 5 Posted August 13, 2024 Dzięki za organizację 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
chilu91 3 Posted August 29, 2024 GramWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
brzoza91 0 Posted August 29, 2024 Gram, omyłkowo potwierdziłem też w innej lidze, ale to przypadek. Share this post Link to post Share on other sites
slawekmroz 7 Posted August 29, 2024 (edited) Hej. Ja dziękuję wszystkim za lata wspólnej gry. Przyszedł czas na drastyczne zredukowanie listy moich lig i z H2H zdecydowałem zrezygnować. Dzięki jeszcze raz i powodzenia dla Was w nowym sezonie! Edited August 29, 2024 by slawekmroz 2 Share this post Link to post Share on other sites
LeonEs 5 Posted August 29, 2024 (edited) Odpadam, dzięki! Edited August 29, 2024 by LeonEs Share this post Link to post Share on other sites