tomalaobi 10 Posted August 14 Wzorem poprzedniego roku pytam również i teraz: gramy panowie? Ja z napałem! 1 Share this post Link to post Share on other sites
makk 9 Posted August 29 Jeżeli będą ludzie to gram. Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 9 Posted September 1 niemrawo coś może uda się choć raz bez miliona kontuzji, gram Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 1 ja też chciałbym kontynuować @matek @bulek będzie coś z tego? Share this post Link to post Share on other sites
LeonEs 5 Posted September 2 Hej, ja odpadam, dzięki i pozdrawiam ! Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 7 Posted September 5 Z przyjemnością gram dalej ... muszę obronić mistrzostwo :-) Gdy potwierdzą się jakieś wakaty, to dobrego kumpla, który chce dołączyć 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 5 1 godzinę temu, JacMar napisał: Z przyjemnością gram dalej ... muszę obronić mistrzostwo 🙂 Gdy potwierdzą się jakieś wakaty, to dobrego kumpla, który chce dołączyć te dwa teamy z ogłoszenia są do wzięcia od ręki: Los Angeles Lakers- WAKAT Domantas Sabonis 71,25 Pascal Siakam 63,65 Trae Young 63,00 Nicolas Claxton 52,90 Jamal Murray 52,05 Jalen Green 42,70 Jordan Poole 41,15 Mac McClung 15,00 Moses Moody 15,00 Pusty slot 15,00 Pusty slot 15,00 Pusty slot 15,00 Pusty slot 15,00 Boston Celtics - WAKAT Julius Randle 61,45 Scottie Barnes 49,30 Mitchell Robinson 42,90 Franz Wagner 42,75 Michael Porter Jr. 40,85 Lonzo Ball 39,10 Onyeka Okongwu 38,00 Saddiq Bey 34,40 Kenyon Martin JR. 34,10 Brandon Clarke 32,05 A usar Tho m pson 25,00 Pusty slot 15,00 Pusty slot 15,00 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 5 a nawet trzy - więc niewykluczone że zrobimy jakiś mini drafcik jeśli będą chętni: Oklahoma City Thunder Jayson Tatum 71,05 Karl-Anthony Towns 58,90 Klay Thompson 45,50 Jusuf Nurkic 45,10 Jordan Clarkson 43,20 Tobias Harris 42,30 Malcolm Brogdon 40,15 Herbert Jones 33,80 Brandon Miller 30,00 Obi Toppin 19,35 Pusty slot 15,00 Pusty slot 15,00 Pusty slot 15,00 Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 7 Posted September 9 OK. to mój kolega chciałby przejąć Oklahoma City Thunder. Wyślij mu zaproszenie na adres: marcin_piter@o2.pl 1 Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 3 Posted September 9 Nazywam się Marcin Piter i od wielu lat jestem fanem NBA. Mój serdeczny kolega Jacek Marciniak (JacMar) zaprosił mnie do Waszej ligi i chętnie przygarnąłbym jedną z wolnych drużyn np. Oklahoma City Thunder. Mam konto na Yahoo i znam dobrze od Jacka zasady tej specyficznej ligi dynastycznej. Mój adres mail: marcin_piter@o2.pl 3 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted September 9 7 godzin temu, marcin_piter@o2.pl napisał: Nazywam się Marcin Piter i od wielu lat jestem fanem NBA. Mój serdeczny kolega Jacek Marciniak (JacMar) zaprosił mnie do Waszej ligi i chętnie przygarnąłbym jedną z wolnych drużyn np. Oklahoma City Thunder. Mam konto na Yahoo i znam dobrze od Jacka zasady tej specyficznej ligi dynastycznej. Mój adres mail: marcin_piter@o2.pl @matek @bulek ponowny apel o pobudkę! Share this post Link to post Share on other sites
matek 95 Posted Friday at 08:31 AM (edited) Jestem obudzony! Sorry, ale wakacje się przeciągnęły, a do forum nie miałem hasła na tel. Zaczynam organizować sezon 2024/25 Na początek potwierdzenia udziału. Pooznaczam wszystkich, a tych którzy już napisali w temacie już zaznaczę jako potwierdzonych. W weekend wrzucę aktualizację składów, najpóźniej w poniedziałek, bo nie mam teraz pliku pod ręką. Zależy jak będzie w robocie z czasem. Ogólnie ligę reaktywowałem niedawno na yahoo, jako znak mojego życia. Następnie draft. Niedługo przygotuję temat. Planowałem zacząć 21 września, w weekend, ale możemy przesunąć, jestem elastyczny w tym aspekcie. Do startu sezonu się wyrobimy. Potwierdzenia, lista: Brooklyn Nets - @matek New York Knicks - @KRK Washington Wizards - @tomalaobi Orlando Magic - @Andrew23 Los Angeles Lakers - WAKAT Philadelphia 76ers - @bulls2006 Oklahoma City Thunder - @marcin_piter@o2.pl Charlotte Hornets - @goozman Miami Heat - @Pafsen Portland Trail Blazers - @Vic Minnesota Timberwolves - @piotreksuper Chicago Bulls - @Luk130 Houston Rockets - @MKA Dallas Mavericks - @GeDDo Phoenix Suns - @bulek Golden State Warriors - @makk Los Angeles Clippers - @JacMar Indiana Pacers - @pokor88 Boston Celtics - WAKAT Sacramento Kings - @Tizz Pisał też do mnie @evitacre, śmiało zapraszamy. Edited Monday at 06:57 PM by matek 3 Share this post Link to post Share on other sites
GeDDo 19 Posted Friday at 05:37 PM Skoro ruszamy to ... Dallas Mavericks - @GeDDo 1 Victor Wembanyama 70.10 2 Zion Williamson 56.40 3 Cade Cunningham 55.30 4 Jalen Johnson 53.35 5 Darius Garland 45.60 6 RJ Barrett 44.90 7 Jabari Smith Jr. 42.80 8 Trey Murphy III 41.45 9 Max Strus 39.30 10 GG Jackson II 31.65 11 Cason Wallace 23.05 12 Malaki Branham 20.60 13 Jarace Walker 15.00 Suma: 539,50 Muszę zrzucić trochę salary, więc na sprzedaż Panowie zaznaczeni na czerwono. Poszukuję jakiegoś PG i PF/C. Mogą być również picki w drafcie tegorocznym lub przyszłorocznym. Share this post Link to post Share on other sites
matek 95 Posted Friday at 08:20 PM Ja oddam Jimmy Butlera za kogoś tańszego. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 323 Posted Friday at 09:02 PM u mnie totalna wyprzedaż - nie ma świętych krów Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 3 Posted Sunday at 11:22 AM Oklahoma City Thunder - @marcin_piter@o2.pl Nie widzę przejętej drużyny ani Ligi na swoim profilu na Yahoo. Czy zaproszenie do ligi zostało do mnie wysłane? Dla przypomnienia mój mail: marcin_piter@o2.pl Share this post Link to post Share on other sites
matek 95 Posted Monday at 07:17 PM Składy aktualne. Przypominam, że limit płac to 480 i poniżej tego pułapu należy zejść w 48h po drafcie. Czekamy na jeszcze kilka potwierdzeń, więc raczej nie odpalimy z draftem w tę sobotę i będę szukał nowej daty. Ewentualnie zobaczymy, ile pierwszych osób będzie obecnych i przystopujemy wybory w pewnym momencie. Share this post Link to post Share on other sites