Jump to content
Sign in to follow this  
tomalaobi

Sezon 2024/2025

Recommended Posts

1 godzinę temu, Musiek_ napisał:

Zrzucam Jalena Greena 

no jeśli go zrzucił, to nie powinien później móc go wymienić..

Przyznaje, że jest w tym trochę racji i jeśli zostanie po prostu zrzucony się nie obrażę

• Like 1

20 minut temu, Tizz napisał:

no jeśli go zrzucił, to nie powinien później móc go wymienić..

W FBX można było startować po zrzucanych, zanim trwał offseason i składy nie były wklepane. Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie, chyba że dawałeś więcej.

Zrzuć salary.

46 minut temu, Musiek_ napisał:

Jalen Green do @matek za pick Nets '25

Potwierdzam.

Oraz jutro rano zrzucam Butlera i Isaaca, do tego czasu można ich ode mnie wyrwać za coś na niskim salary.

Moim zdaniem to powinno iść przez standardowe przedsezonowe wyścigi po FA wg listy waiver

• Like 1

20 godzin temu, matek napisał:

Dolicz 15 za pusty slot po jednym z tych zrzucanych i wychodzi tyle, ile w moim excelu.

To w takim razie zróbmy tak:

- usuń Tyus Jones  (46,75)  a przywróć mi Al Horford  (38,10) ..... i wtedy będzie 476,5

proponuję w tym przypadku Greena przeprowadzić małą licytację - kto da więcej i niech jutro rano przed dealine @Musiek_ zadecyduje czy oferta @matek czy jednak kogoś innego będzie dla niego najkorzystniejsza

nie czepiajmy się tak słówek bo facet gra z nami od niedawna i jeszcze pewnych sytuacji może nie czuje a taką betonozą powodujemy, że ludziom odechciewa się grać

DW :) :

Brooklyn Nets - @matek        
New York Knicks - @KRK
Washington Wizards - @tomalaobi      
Orlando Magic - @Andrew23     
Toronto Raptors - @Musiek_
Philadelphia 76ers - @bulls2006   
Oklahoma City Thunder - @marcin_piter@o2.pl
Charlotte Hornets - @goozman     
Miami Heat - @Pafsen                  
Portland Trail Blazers - @Vic  
Minnesota Timberwolves - @piotreksuper           
Chicago Bulls - @Luk130
Houston Rockets - @MKA   
Dallas Mavericks - @GeDDo     
Phoenix Suns - @bulek 
Golden State Warriors - @makk 
Los Angeles Clippers - @JacMar       
Indiana Pacers - @pokor88            
Los Angeles Lakers - @evitacre
Sacramento Kings - @Tizz  

• Thanks 1

1 godzinę temu, JacMar napisał:

- usuń Tyus Jones  (46,75)  a przywróć mi Al Horford  (38,10) ..... i wtedy będzie 476,5

Może być. Tylko żeby zaraz ktoś nie miał pretensji, że ogłoszonych wyborów się nie cofa, a on już Ala miał brać w top 3 waiver 😋

w ub.roku po drafcie rookie wszelkie korekty były robione na yahoo i było OK, a teraz jest inaczej i jest bałagan, a poza tym nikt mnie o wymianę Al Harforda nie pytał

Edited by JacMar

36 minut temu, JacMar napisał:

w ub.roku po drafcie rookie wszelkie korekty były robione na yahoo i było OK, a teraz jest inaczej i jest bałagan

Nie rozumiem, o czym teraz piszesz, bo wszystko idzie tym samym torem od lat. Tak samo od draftu do odpalenia ligi zawsze jest okres na uregulowanie składów na forum.

Nic się nie zmieniło. Może poza tym, że nie ogarnąłeś kalkulatora i sam sobie spowodowałeś zamieszanie przez własne obliczenia.

No wydaje mi się że nigdy nie było sytuacji w której ktoś wyrzuca zawodnika a po tym pojawia się jakaś wymiana za niego, więc nie powiedział bym że nic się nie zmieniło. Jak dla mnie jeśli zawodnik jest wyrzucony przez kogoś to ląduje na licytacji FA na początek sezonu i tyle🤷‍♂️

• Thanks 1

13 godzin temu, matek napisał:

W FBX można było startować po zrzucanych, zanim trwał offseason i składy nie były wklepane. Moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie, chyba że dawałeś więcej.

Zrzuć salary.

Potwierdzam.

Oraz jutro rano zrzucam Butlera i Isaaca, do tego czasu można ich ode mnie wyrwać za coś na niskim salary.

nie byłem w ogóle nim zainteresowany, musiek mi go proponował, żeby była jasność,
zwyczajnie nie miałbyś żadnych szans na niego z waiverów i to zagranie można powiedzieć, nie jest do końca fair
zwłaszcza, że jednak ktoś byłby nim zainteresowany jak widać..

zrzucam Keldona Johnsona i jestem poniżej sc.

Edited by Tizz
  • Thanks 1

Jeden wyrzuca, później aktualizuje i się wymiania. Drugi wyrzuca, później przywraca. Do tego jakieś propozycje o licytacji na składanie ofert na koniec deadline. No naprawdę niezły kabaret.

• Thanks 2

8 minut temu, marcin_piter@o2.pl napisał:

Jaka jest pensja zawodnika Jared McCain (PG) z Philadelphia, bo nie ma go na liście płac ?

Ja nie ma go na liście płac, to jest w temacie draftu rookie