matek 105 Posted October 16, 2024 Ja pierdzielę, nikt nie wpadł za karę Bronny wam dopierdzieli, przyjdzie z tatą 🙃 Składy zaktualizuję najpóźniej jutro. 1 Share this post Link to post Share on other sites
tomalaobi 11 Posted October 16, 2024 Panowie... od razu piszę, double click mi się wydarzył, Carter miał iść za Draymoneda Greena! Share this post Link to post Share on other sites
tomalaobi 11 Posted October 16, 2024 Robię dalsze zmiany, ale jak uznacie, że trzeba wszystkie cofnąć, to zrozumiem. Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 10 Posted October 16, 2024 wyrzucony Jalen Green finalnie nie wylądował na waiverach? ładne cheaty🤣 Share this post Link to post Share on other sites
matek 105 Posted October 16, 2024 40 minut temu, tomalaobi napisał: Robię dalsze zmiany, ale jak uznacie, że trzeba wszystkie cofnąć, to zrozumiem. Wszystkie ruchy po przekroczeniu są zawsze anulowane. Share this post Link to post Share on other sites
tomalaobi 11 Posted October 16, 2024 i nie ma opcji, że to ujdzie mi płazem? nie zrobiłem tego celowo, sprawdzałem zawodnika, miałem już go wybranego, nie zaznaczyłem kogo zrzucam i potem po chwili kliknąłem... oczywiście jest to moje niedopatrzenie, bo byłem przekonany, że Greena zaznaczyłem. Share this post Link to post Share on other sites
matek 105 Posted October 16, 2024 Ja tylko sprzątam, niech inni decydują. Zawsze robiłem tak, jak pisałem. Share this post Link to post Share on other sites
matek 105 Posted October 16, 2024 Przekroczenia - Wizards, OKC. Thunder już pierwszym Meltonem. Składy aktualne. Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 6 Posted October 16, 2024 Dlaczego otrzymałem bana ? Skoro nie mogłem sam wybrać, tylko system mi wybrał. Dziś dokonałem kilka transakcji i jeszcze przed startem ligi utrzymałem skalary poniżej 480 a dokładnie 476,6 Share this post Link to post Share on other sites
matek 105 Posted October 16, 2024 Przed chwilą, marcin_piter@o2.pl napisał: Dlaczego otrzymałem bana ? Liczy się kolejność pobrań. Dlatego należy planować kolejność waivers z głową. Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 6 Posted October 16, 2024 Jeśli dobrze doczytałem i to co mój wprowadzający mi powiedział, że nie można przekroczyć skalary przed rozpoczęciem rozgrywek Share this post Link to post Share on other sites
matek 105 Posted October 16, 2024 2 minuty temu, marcin_piter@o2.pl napisał: przed rozpoczęciem rozgrywek Rozgrywki zaczęły się w niedzielę. Dnia 13.10.2024 o 10:10, matek napisał: SEZON WYSTARTOWAŁ Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 6 Posted October 16, 2024 Melton był na 3-m miejscu w kolejce do automatycznego dobrania. Wcześniej miałem ustawionych za 18,85 i 15 i nie wiem dlaczego trafili do innych graczy. Sam na to nie miałem wpływu Share this post Link to post Share on other sites
matek 105 Posted October 16, 2024 Przed chwilą, marcin_piter@o2.pl napisał: nie wiem dlaczego trafili do innych graczy Mieli wyższy numer waiver. 6 minut temu, matek napisał: należy planować kolejność waivers z głową Takie jest ryzyko, gdy ustawi się do pobrania wielu zawodników. Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 6 Posted October 16, 2024 Widzę, że kolega mi to robi, ponieważ nie wyraziłem zgody na Twoją propozycję wymiany 2 Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 6 Posted October 16, 2024 Moim zdaniem jest to nie sprawiedliwe, ponieważ rozgrywki jeszcze nie wystartowały. Dziś siedziałem kilka godzin godzin aby to wymagane skalary osiągnąć, a kolega cały mój wysiłek zniweczył. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 105 Posted October 16, 2024 2 minuty temu, marcin_piter@o2.pl napisał: Widzę, że kolega mi to robi, ponieważ nie wyraziłem zgody na Twoją propozycję wymiany To musiałbym do tej pory już całą ligę zbanować. Fajny argument. 3 minuty temu, marcin_piter@o2.pl napisał: rozgrywki jeszcze nie wystartowały Rozgrywki startują w momencie kliknięcia begin season na yahoo. W innym wypadku po co miałaby być akcja 96h na zejście z salary po drafcie? Właśnie po to każdy musiał zejść pod kreskę, żeby uruchomić ligę. 4 minuty temu, marcin_piter@o2.pl napisał: Dziś siedziałem kilka godzin godzin aby to wymagane skalary osiągnąć A ja kilka dni, żeby analizować, wklepywać, wysyłać przypomnienia i liczyć salary dla wszystkich drużyn. Później poświęcałem czas, żeby liga sprawnie wystartowała na yahoo po zakończeniu draftu. Ale jakoś nie płaczę z tego powodu. Chętnie to popierdolę i oddam lejce, jeśli ktoś poważny by się za to wziął. 1 Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 6 Posted October 16, 2024 OK masz rację, regulamin to regulamin. Dla mnie nowicjusza tej ligi to wspaniała nauczka na przyszłość. Życzę wszystkim jak najmniej kontuzji, koszykarzy wybranych do swoich teamów oraz jak największej liczby punków. Niech wygra NAJLEPSZY !!! Share this post Link to post Share on other sites
makk 10 Posted October 16, 2024 Jak startowałem 2 sezony temu też po jednej z pierwszych podmianek przekroczyłem nieświadomie salary przez kolejność wymian zawodników i złapałem bana, Chyba każdy musi to przejść 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 362 Posted October 16, 2024 @marcin_piter@o2.pl na takich lekcjach najlepiej poczujesz o co chodzi w tym rodzaju rozgrywki. tak jak napisał @makk każdy przez to pewnie raz przeszedł, nawet, bardziej doświadczonym zdarza się tego niedopatrzeć. dlatego tutaj przy pierwszym rozdaniu waivers bezpieczniej zrzucić kogo masz zrzucić wcześniej i pobierać nowych zgraczy z waivers jakby do worka z salary niz podmieniać konretnych graczy. czepianie się @matek niepoważne @tomalaobi Ty akurat doświadczenie masz więc absolutnie musisz wziąc na klatę konsekwencję swojej nieuwagi i nie rozumiem, czemu miał by byc w tym przypadku wyjątek. czasami się jebnąłem i sam przyznawałem od razu prosząc o bana Share this post Link to post Share on other sites
tomalaobi 11 Posted October 16, 2024 Rozumiem doskonale, ale właśnie ze względu, że jestem doświadczony, to nie popełniam błędów typu: źle policzyłem. Mam salary 470 coś i biorę w ciemno Cartera o wadze 30 parę? Czy tak robi doświadczona osoba? Jasne regulamin nie przewiduje różnych okoliczności, trudno się mówi. Szkoda tylko, bo motywacja spada... ale yebać, wróci Share this post Link to post Share on other sites
goozman 362 Posted October 17, 2024 Dnia 25.09.2024 o 17:27, goozman napisał: jakbyś chciał zwolnić nazwę Celtics to ja bym się chętnie przebrandowił i Hornets byliby do wzięcia @matek zmieniam nazwę na Celtics - skoro w końcu są wolni zgonie z poniższą korespondencją 1 Share this post Link to post Share on other sites
tomalaobi 11 Posted October 17, 2024 ile trwa u nas ban? Share this post Link to post Share on other sites
goozman 362 Posted October 17, 2024 44 minuty temu, tomalaobi napisał: ile trwa u nas ban? 2 tyg Share this post Link to post Share on other sites