bulek 122 Posted November 27, 2024 @matekproszę o zdjęcie bana. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 107 Posted December 13, 2024 New York Knicks - @szczottie - ban do 19.12 Joel Embiid 87,60 Jalen Brunson 63,60 Alperen Sengun 62,50 CJ McCollum 52,40 Jrue Holiday 44,85 Bogdan Bogdanovic 41,75 Payton Pritchard 30,90 Nikola Topic 20,00 Sandro Mamukelashvili 15,90 Johnny Davis 15,00 Josh Minott 15,00 De'Andre Hunter 33,55 Brandon Boston Jr. 15,00 Suma: 498,05 Share this post Link to post Share on other sites
GeDDo 24 Posted January 29 Nie wiem czy ktoś to tutaj czyta, ale na sprzedaż: Jalen Johnson i Cody Williams. Mogę ruszyć też innych. Interesuje mnie produkcja na tu i teraz, lecz za wiekowych leszczy z góry dziękuję. Nie jestem nimi zainteresowany. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 107 Posted January 30 WTF z tą wymianą PG za KAT? Idą jakieś dodatki? 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 365 Posted January 30 1 godzinę temu, matek napisał: WTF z tą wymianą PG za KAT? Idą jakieś dodatki? ode mnie veto 1 Share this post Link to post Share on other sites
GeDDo 24 Posted January 31 Daje info tutaj na forum i w lidze na yahoo, że młody dobrze rozwijający się Johnson jest na sprzedaż, że szukam produkcji. A następnego dnia gościu który posiada KATa z bardzo dobrą produkcją w tym sezonie klepie deal za mającego problemy zdrowotne wiekowego George'a. Jestem pod ogromnym wrażeniem Share this post Link to post Share on other sites
matek 107 Posted January 31 4 godziny temu, GeDDo napisał: gościu który posiada KATa z bardzo dobrą produkcją w tym sezonie klepie deal za mającego problemy zdrowotne Przede wszystkim oddający KATa jest w górnej części tabeli i ruch niczym się nie broni. Daj znaka, czy też vetujesz, bo zaraz odda Tatuma za Butlera. Share this post Link to post Share on other sites
MKA 10 Posted January 31 KAT jest młodszy, zdrowszy i punktuje lepiej, dziwne decyzje Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 21 Posted January 31 10 godzin temu, matek napisał: WTF z tą wymianą PG za KAT? Idą jakieś dodatki? Veto, absurd 1 Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 21 Posted January 31 6 godzin temu, GeDDo napisał: Daje info tutaj na forum i w lidze na yahoo, że młody dobrze rozwijający się Johnson jest na sprzedaż, że szukam produkcji. A następnego dnia gościu który posiada KATa z bardzo dobrą produkcją w tym sezonie klepie deal za mającego problemy zdrowotne wiekowego George'a. Jestem pod ogromnym wrażeniem Mam Okongwu jak Cię to interesuje @all - Okongwu na sprzedaż pozdr Share this post Link to post Share on other sites
GeDDo 24 Posted January 31 10 godzin temu, matek napisał: Przede wszystkim oddający KATa jest w górnej części tabeli i ruch niczym się nie broni. To, że jest ktoś w górnej części tabeli akurat nie jest argument, bo równie dobrze mógł uznać, że po prostu nie wygra i odpuszcza sezon (sam kiedyś tak zrobiłem w FBX1). Niemniej jest to wszystko o tyle dziwne, że jeśli taka decyzja miała miejsce, to należało dać info tutaj na forum lub w lidze na yahoo i przekazać info, że KAT jest do wzięcia. Gdyby tak zrobił jakies 2 tygodnie temu i oferta z PG byłaby jedną, to nie byłoby tematu. Choć szczerze uważam, że miałby w czym wybierać i raczej w nieco lepszych ofertach. Sam obecnie zapoponowałem jemu JJ, jeśli chce iść w tank. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 365 Posted February 2 panie komiszu @matekoddaję colliera do @Musiek_ za przyszłoroczny pick (Nets) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Musiek_ 11 Posted February 2 (edited) Potwierdzam Zrzucam przy tym Miltona Edited February 2 by Musiek_ Share this post Link to post Share on other sites
matek 107 Posted February 7 Dziś wjedzie deadline'owa aktualizacja składów. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 107 Posted March 2 W wymianie Lakers-Nets za Okongwu poza Mathurinem oddaję też pick 2026. @evitacre Share this post Link to post Share on other sites
MKA 10 Posted March 3 Jeżeli poprzednia wymiana została zablokowana, to moim zdanie ta powinna skończyć tak samo. Onyeka to jest gość na 50 pkt bez problemu, Mathurin poziom FA. Pick jest bezwartościowy. Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 21 Posted March 3 16 godzin temu, matek napisał: W wymianie Lakers-Nets za Okongwu poza Mathurinem oddaję też pick 2026. @evitacre Tak 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 107 Posted March 3 2 godziny temu, MKA napisał: Jeżeli poprzednia wymiana została zablokowana, to moim zdanie ta powinna skończyć tak samo A jakie argumenty przeciw? 2020 1st round (6th pick) za 2022 1st round (6th pick) i pick za 1,5 roku. Normalna wymiana na tym etapie sezonu między drużyną celującą w draft i drugą z czołówki. Co więcej - OO był na blocku od stycznia. Już wtedy zagadałem evitacre, ale odpowiedzią było, że szuka wyboru w drafcie i młodzieży, więc czekałem czy ktoś inny go nie podbierze. 28 lutego już stałem pod drzwiami z ofertą, której evitacre oczekiwał. Grający podobne liczby Collier (tylko ważący 20 mniej w salary) poszedł niedawno za sam pick, też mój swoją drogą. Share this post Link to post Share on other sites
MKA 10 Posted March 3 Serio argumenty potrzeba? Mathurin to jest za rok FA, pewnie w żadnym drafcie nie będzie wybierany a w dodatku fatalny w naszym formacie. Onyeka jako starter to pewnie top 50 gość w lidze, do tego jest względnie zdrowy i nie ma 33 lat tylko 25. A sam wybór typu 18-20 nie oszukujmy się - jest bezwartościowy. Mam wrażenie że czasem to przechodzą typowe kradzieże w tej lidze. Nie wiem jaka logika kieruje evitacre żeby zatwierdzić taką wymianę. Share this post Link to post Share on other sites
makk 11 Posted April 2 Oprócz Foxa do mnie idzie pick. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 107 Posted April 2 13 minut temu, makk napisał: Oprócz Foxa do mnie idzie pick. Transfer przyklepałem, pick przepiszę jak @Tizz potwierdzi. Share this post Link to post Share on other sites
matek 107 Posted April 14 I dojechaliśmy do końca dziękuję wszystkim za cały sezon zabawy. Sam wróciłem po dwóch latach na podium, ponad sto ruchów zaprocentowało. @cieglo, możesz odnotować podium: 1. @matek 2. @Tizz 3. @MKA Brawa za walkę o podium do samego końca dla @Musiek_, który miałby spokojnie medal, gdyby nie zawalił z wystawianiem zawodników (Young!) na wyczerpanych slotach. To zadecydowało. Widziałem od jakiegoś czasu, ale nie chciałem sygnalizować. W pewnym momencie czułem mocno oddech na plecach, a jak wypadli jednocześnie LeBron i Jokić, to trochę stresu było, ale sprawnie wrócili. Obyło się bez nerwowych ruchów, jak oddanie kiedyś chyba Townsa. @GeDDo bardzo proszę o kolejność draftu w wolnej chwili. W tym roku mam mniej intensywne lato, więc potwierdzenia i ogólne przygotowania do sezonu zaczniemy raczej normalnie. Składy zaktualizuję na dniach, żeby mieć w offseason wszystko jasne. @Tizz przy okazji potwierdź, czy w tym niedawnym transferze leci pick. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
MKA 10 Posted April 14 Heh no właśnie tak to wyglądało w tym ostatnim tygodniu, ustawiałem się tak żeby ugrać max meczów(mimo kontuzji najlepszych graczy: Luki, Ja, Vassela, Hartensteina), a przy jakiejkolwiek rotacji ze strony Toronto i tak nic by to nie dało😅. Teraz przerwa i ciężary we wrześniu, żeby zejść z salary pewnie o jakieś 65FP🙉. Share this post Link to post Share on other sites
Musiek_ 11 Posted April 15 Dzięki za sezon. Robiłem co mogłem żeby złapać @matek ale trwało to do momentu kontuzji Sabonisa i jeszcze coś się zesrało 😆już nawet nie pamiętam co. Przyznaję, że odpuściłem w momencie jak z 600 pkt straty zrobiło się ponad 1600+kontuzja Sabonisa ale decydujące były sprawy w życiu prywatnym czyli kompletny brak czasu na fantasy. Niemowlaki są jednak bezlitosne 🙄 Jak uciekła mi walka o 1. miejsce to para ze mnie zeszła kompletnie. Pierwszy raz grałem taki format i bardzo mi się spodobał więc wrócę mądrzejszy (mam taką nadzieję 🤡). 1 Share this post Link to post Share on other sites