Jump to content
Sign in to follow this  
tomalaobi

Sezon 2024/2025

Recommended Posts

New York Knicks - @szczottie - ban do 19.12

dR8kLUA.png

1. Joel Embiid        87,60
  2. Jalen Brunson        63,60
  3. Alperen Sengun        62,50
  4. CJ McCollum        52,40
  5. Jrue Holiday        44,85
  6. Bogdan Bogdanovic        41,75
  7. Payton Pritchard        30,90
  8. Nikola Topic        20,00
  9. Sandro Mamukelashvili        15,90
  10. Johnny Davis        15,00
  11. Josh Minott        15,00
  12. De'Andre Hunter        33,55
  13. Brandon Boston Jr.        15,00

Suma:    498,05

Nie wiem czy ktoś to tutaj czyta, ale na sprzedaż: Jalen Johnson i Cody Williams. Mogę ruszyć też innych. Interesuje mnie produkcja na tu i teraz, lecz za wiekowych leszczy z góry dziękuję. Nie jestem nimi zainteresowany.

• Like 1

Daje info tutaj na forum i w lidze na yahoo, że młody dobrze rozwijający się Johnson jest na sprzedaż, że szukam produkcji. A następnego dnia gościu który posiada KATa z bardzo dobrą produkcją w tym sezonie klepie deal za mającego problemy zdrowotne wiekowego George'a. Jestem pod ogromnym wrażeniem :)

4 godziny temu, GeDDo napisał:

gościu który posiada KATa z bardzo dobrą produkcją w tym sezonie klepie deal za mającego problemy zdrowotne

Przede wszystkim oddający KATa jest w górnej części tabeli i ruch niczym się nie broni.

Daj znaka, czy też vetujesz, bo zaraz odda Tatuma za Butlera.

KAT jest młodszy, zdrowszy i punktuje lepiej, dziwne decyzje

6 godzin temu, GeDDo napisał:

Daje info tutaj na forum i w lidze na yahoo, że młody dobrze rozwijający się Johnson jest na sprzedaż, że szukam produkcji. A następnego dnia gościu który posiada KATa z bardzo dobrą produkcją w tym sezonie klepie deal za mającego problemy zdrowotne wiekowego George'a. Jestem pod ogromnym wrażeniem :)

Mam Okongwu jak Cię to interesuje 

@all - Okongwu na sprzedaż pozdr :) 

10 godzin temu, matek napisał:

Przede wszystkim oddający KATa jest w górnej części tabeli i ruch niczym się nie broni.

To, że jest ktoś w górnej części tabeli akurat nie jest argument, bo równie dobrze mógł uznać, że po prostu nie wygra i odpuszcza sezon (sam kiedyś tak zrobiłem w FBX1). Niemniej jest to wszystko o tyle dziwne, że jeśli taka decyzja miała miejsce, to należało dać info tutaj na forum lub w lidze na yahoo i przekazać info, że KAT jest do wzięcia.  Gdyby tak zrobił jakies 2 tygodnie temu i oferta z PG byłaby jedną, to nie byłoby tematu. Choć szczerze uważam, że miałby w czym wybierać i raczej w nieco lepszych ofertach. Sam obecnie zapoponowałem jemu JJ, jeśli chce iść w tank.

Potwierdzam

Zrzucam przy tym Miltona

Edited by Musiek_

Jeżeli poprzednia wymiana została zablokowana, to moim zdanie ta powinna skończyć tak samo. Onyeka to jest gość na 50 pkt bez problemu, Mathurin poziom FA. Pick jest bezwartościowy.

2 godziny temu, MKA napisał:

Jeżeli poprzednia wymiana została zablokowana, to moim zdanie ta powinna skończyć tak samo

A jakie argumenty przeciw?

2020 1st round (6th pick) za 2022 1st round (6th pick) i pick za 1,5 roku. Normalna wymiana na tym etapie sezonu między drużyną celującą w draft i drugą z czołówki.

Co więcej - OO był na blocku od stycznia. Już wtedy zagadałem evitacre, ale odpowiedzią było, że szuka wyboru w drafcie i młodzieży, więc czekałem czy ktoś inny go nie podbierze. 28 lutego już stałem pod drzwiami z ofertą, której evitacre oczekiwał.

Grający podobne liczby Collier (tylko ważący 20 mniej w salary) poszedł niedawno za sam pick, też mój swoją drogą.

Serio argumenty potrzeba? Mathurin to jest za rok FA, pewnie w żadnym drafcie nie będzie wybierany a w dodatku fatalny w naszym formacie. Onyeka jako starter to pewnie top 50 gość w lidze, do tego jest względnie zdrowy i nie ma 33 lat tylko 25. A sam wybór typu 18-20 nie oszukujmy się - jest bezwartościowy. Mam wrażenie że czasem to przechodzą typowe kradzieże w tej lidze. Nie wiem jaka logika kieruje evitacre żeby zatwierdzić taką wymianę.

Oprócz Foxa do mnie idzie pick.

• Thanks 1

I dojechaliśmy do końca :) dziękuję wszystkim za cały sezon zabawy. Sam wróciłem po dwóch latach na podium, ponad sto ruchów zaprocentowało.

@cieglo, możesz odnotować podium:

1. @matek

2. @Tizz

3. @MKA

Brawa za walkę o podium do samego końca dla @Musiek_, który miałby spokojnie medal, gdyby nie zawalił z wystawianiem zawodników (Young!) na wyczerpanych slotach. To zadecydowało. Widziałem od jakiegoś czasu, ale nie chciałem sygnalizować.

W pewnym momencie czułem mocno oddech na plecach, a jak wypadli jednocześnie LeBron i Jokić, to trochę stresu było, ale sprawnie wrócili. Obyło się bez nerwowych ruchów, jak oddanie kiedyś chyba Townsa.

@GeDDo bardzo proszę o kolejność draftu w wolnej chwili.

W tym roku mam mniej intensywne lato, więc potwierdzenia i ogólne przygotowania do sezonu zaczniemy raczej normalnie. Składy zaktualizuję na dniach, żeby mieć w offseason wszystko jasne.

@Tizz przy okazji potwierdź, czy w tym niedawnym transferze leci pick.

• Like 1
  • Thanks 1

Heh no właśnie tak to wyglądało w tym ostatnim tygodniu, ustawiałem się tak żeby ugrać max meczów(mimo kontuzji najlepszych graczy: Luki, Ja, Vassela, Hartensteina), a przy jakiejkolwiek rotacji ze strony Toronto i tak nic by to nie dało😅. Teraz przerwa i ciężary we wrześniu, żeby zejść z salary pewnie o jakieś 65FP🙉.

Dzięki za sezon. Robiłem co mogłem żeby złapać @matek ale trwało to do momentu kontuzji Sabonisa i jeszcze coś się zesrało 😆już nawet nie pamiętam co. Przyznaję, że odpuściłem w momencie jak z 600 pkt straty zrobiło się ponad 1600+kontuzja Sabonisa ale decydujące były sprawy w życiu prywatnym czyli kompletny brak czasu na fantasy. Niemowlaki są jednak bezlitosne 🙄 Jak uciekła mi walka o 1. miejsce to para ze mnie zeszła kompletnie.

Pierwszy raz grałem taki format i bardzo mi się spodobał więc wrócę mądrzejszy (mam taką nadzieję 🤡).

• Like 1

Gratulacje dla zwycięzcy.