KapitanPlaneta 94 Posted August 30 Zapraszam wszystkich na nowy sezon rozgrywek ROTO z draftem aukcyjnym! Zbieranie potwierdzeń potrwa 4 tygodnie, ale organizacja draftu może ruszyć wcześniej, jeśli wszystkie osoby z danego poziomu ligowego odpowiednio szybko potwierdzą udział. Każdy ma czas do 27 września, żeby się określić. Oczywiście im szybciej się to zrobi tym lepiej. Jeśli ktoś nowy chce dołączyć do gry to proszę swoją kandydaturę również zgłaszać w odpowiedzi na tego posta. Radzę z tym nie zwlekać, bo nabór prowadzony jest według kolejności zgłoszeń. Ilość wolnych miejsc zależeć będzie ostatecznie od tego ile osób nie potwierdzi udziału oraz ilu będzie nowych chętnych. Jeśli będzie duże zainteresowanie to oczywiście rozważymy utworzenie kolejnej ligi na poziomie drugim. Ostateczne składy osobowe lig poznamy po okresie zbierania potwierdzeń. W przypadku rezygnacji w pierwszej kolejności premiowani będą gracze z lig niższych, którzy zajęli miejsca nie dające awansu. Lista grających (zielony kolor=potwierdzony udział; czerwony=rezygnacja; ż – GM z żółtą kartką; * - zagrożony grą w III lidze jeśli uzbiera się wystarczająco dużo chętnych na grę): I Liga mac L.TM2 sorche evitacre mikowal83 bulls2006 KapitanPlaneta Tocheck mSala Barcelowicz (awans z II Ligi) k830713 (awans z II Ligi) JacOps (awans z II Ligi) II Liga killer7 (spadek z I Ligi) jordan20 (ż), (spadek z I Ligi) Buu (ż), (spadek z I Ligi) rk18tw (ż) RonnieArtestics Kubamessi bulek Krasnymon wolfgang.kopetzky Kemp40 CoachRR LeonEs (ż) ernie9005* (ż) wilson4* (ż) Falki - druga żółta kartka z rzędu, czyli karne wykluczenie z rozgrywek na jeden sezon Żółtą kartkę otrzymali wszyscy, którzy w poprzednim sezonie wykorzystali mniej slotów niż 785. Otrzymanie drugiej żółtej kartki, czyli kolejny z rzędu sezon bez wypełnionego minimum skutkować będzie automatycznym wykluczeniem z rozgrywek na jeden sezon. Po spełnieniu wymogu kartka zostaje anulowana, czyli gracz ma z powrotem czyste konto. Nowi uczestnicy: Rashaun Sawman Share this post Link to post Share on other sites
Mikowal83 33 Posted August 30 Jasne że gram😁 Po raz kolejny wielkie dzięki za organizację @KapitanPlaneta 💪👍 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 13 Posted September 4 Cytat Zgłaszam chęć gry w nowym sezonie. Share this post Link to post Share on other sites
ernie9005 0 Posted September 14 ja rezygnuję, dzięki. Share this post Link to post Share on other sites
Sawman 3 Posted September 17 Z chęcią dołączę jeżeli znajdzie się dla mnie miejsce Share this post Link to post Share on other sites
LeonEs 5 Posted September 25 Hej ponownie, widzę że liga została odnowiona, proszę o usunięcie mojej drużyny tak jak napisałem miesiąc temu. Z góry dzięki. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 358 Posted September 25 22 minuty temu, LeonEs napisał: Hej ponownie, widzę że liga została odnowiona, proszę o usunięcie mojej drużyny tak jak napisałem miesiąc temu. Z góry dzięki. nastąpiło autoodnowienie wszystkich zeszłorocznych lig - także jeszcze będą potrzebne porządki na yahoo Share this post Link to post Share on other sites
wolfgang.kopetzky 0 Posted September 26 wolfgang.kopetzky - gram dalej Share this post Link to post Share on other sites