KapitanPlaneta 94 Posted October 14 Dnia 12.10.2024 o 15:26, Winchester napisał: Właściciele muszą się odezwać, ja pierwszy raz widzę te nazwy. Na drafcie powinno być łatwiej . Poszerz proszę ligę do 13 slotów. @evitacre ten Bulls's Boss Team albo Bulls's Astonishing Team to twoje czy nie dołączyłeś cały czas, bo jest full? Odpisz, bo pilne. Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 19 Posted October 15 14 godzin temu, KapitanPlaneta napisał: Poszerz proszę ligę do 13 slotów. @evitacre ten Bulls's Boss Team albo Bulls's Astonishing Team to twoje czy nie dołączyłeś cały czas, bo jest full? Odpisz, bo pilne. nie, nie moje. zagapiłem się z dołączeniem, przepraszam. Teraz nie mogę dołączyć bo mam komunikat że liga pełna. próbowałem pod tym linkiem z wątku ROTO IIA Liga - 24/25 + ankieta z dnia 3 października. @KapitanPlaneta Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 15 2 godziny temu, evitacre napisał: nie, nie moje. zagapiłem się z dołączeniem, przepraszam. Teraz nie mogę dołączyć bo mam komunikat że liga pełna. próbowałem pod tym linkiem z wątku ROTO IIA Liga - 24/25 + ankieta z dnia 3 października. @KapitanPlaneta powiększyłem ligę, mozesz dołączyć link wysłałem na prive Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 19 Posted October 15 6 minut temu, Winchester napisał: powiększyłem ligę, mozesz dołączyć link wysłałem na prive Done thx! 1 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 15 Ok, jedna zagadka się rozwiązała, ale w takim razie @bulls2006 musi mieć 2 teamy w lidze. Potwierdź z jakiego konta się logujesz Krzysztof czy BULLS. Ta sama sytuacja jest 2A Liga H2H BudgetSznur. Tam nie odpowiedziałeś na moje zapytanie. Share this post Link to post Share on other sites
bulls2006 12 Posted October 16 22 godziny temu, KapitanPlaneta napisał: Ok, jedna zagadka się rozwiązała, ale w takim razie @bulls2006 musi mieć 2 teamy w lidze. Potwierdź z jakiego konta się logujesz Krzysztof czy BULLS. Ta sama sytuacja jest 2A Liga H2H BudgetSznur. Tam nie odpowiedziałeś na moje zapytanie. hej. Wychodzi na to, że tak jest w ROTO Sznurowa IIA Liga - 24/25. Nie wiedziałem, że to możliwe ze yahoo na jednym koncie ("bulls") automatycznie może 2 razy przypisać do jednej ligi. Wydaje mi sie, że w poprzednich latach zawsze była blokada od yahoo, która eliminowała możliwość pomyłki. Gram w tak wielu ligach, że nie zwróciłem na to uwagi przy wejściach z linku. W tym roku w ostatniej chwili dołączałem do lig i miałem wiele wiadomości przypominających o dołączeniu do ligi z linkami zawartymi w email. Przepraszam za zamieszanie. w 2A Liga H2H BudgetSznur 23/24 mam jeden zespół Krzysztof's Dandy Team Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 16 2 godziny temu, bulls2006 napisał: hej. Wychodzi na to, że tak jest w ROTO Sznurowa IIA Liga - 24/25. Nie wiedziałem, że to możliwe ze yahoo na jednym koncie ("bulls") automatycznie może 2 razy przypisać do jednej ligi. Wydaje mi sie, że w poprzednich latach zawsze była blokada od yahoo, która eliminowała możliwość pomyłki. Gram w tak wielu ligach, że nie zwróciłem na to uwagi przy wejściach z linku. W tym roku w ostatniej chwili dołączałem do lig i miałem wiele wiadomości przypominających o dołączeniu do ligi z linkami zawartymi w email. Przepraszam za zamieszanie. w 2A Liga H2H BudgetSznur 23/24 mam jeden zespół Krzysztof's Dandy Team Jeden z Twoich teamów usunąłem (został ten co pierwszy dołączył). Share this post Link to post Share on other sites
bulls2006 12 Posted October 16 Przed chwilą, Winchester napisał: Jeden z Twoich teamów usunąłem (został ten co pierwszy dołączył). dzięki, pozdrawiam 1 Share this post Link to post Share on other sites