Jump to content
Sign in to follow this  
KapitanPlaneta

ROTO IIA Liga - 24/25

Recommended Posts

Skład ligi po rozlosowaniu prezentuję się następująco:

bulls4ever - Kasztaniaki Bulls
Krojo85 - Aligatory Mokotow
Dariomeus - Chyże Rosomaki
evitacre - Hard Boiled!
Martaki - Carusiaki
matek - Mathieu's Ultimatum 
pekes - Entourage
FC Wrocław - FC Wrocław
Pafsen - Miami Pafsen ROTO
bulls2006 - Bulls's Boss Team
Winchester - Savage Starlight
mati1200 - Bolesławieckie Żary
pdxpl - 8. sierpnia

Standardowa prośba żeby osoby z różnym loginem na forum i Yahoo dały znać jaką nazwą drużyny się posługują. Dzięki temu nie będzie się trzeba bawić w zgadywanki kto jest, a kogo jeszcze nie ma w lidze.

Po sezonie awans uzyskają 2 najlepsze ekipy, natomiast ? (zależy ile ostatecznie drużyn będzie liczyła liga) najsłabszych czeka spadek do III ligi (zakładając, że za rok powstanie).  

Liga na Yahoo dostępna pod tym linkiem: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/121575

DRAFT: 17.10 g.22

Aby liga wystartowała konieczne jest aby ktoś z was @bulls4ever, @Krojo85, @Dariomeus, @evitacre, @Martaki, @matek, @pekes, @FC Wrocław, @Pafsen, @bulls2006, @Winchester zgłosił się na komisarza.

Nie ma się czego bać, w przeszłości nawet debiutanci dawali sobie spokojnie radę z tą funkcją. Oczywiście na każdym etapie służę pomocą, im wcześniej znajdzie się chętnie tym lepiej, bo szybciej ruszycie z umawianiem terminu draftu.

Po drugie brakuje 1 osoby do pełnego 12 osobowego składu, także jeśli wśród waszych znajomych są być może osoby zainteresowane fantasy to można ich śmiało skierować do wątku organizacyjnego.

19 minut temu, mati1200 napisał:

Witam, zgłaszam się do grania, nazwa drużyny: Bolesławieckie Żary 

Ok, dopisuję cię jako 12 osobę, przy okazji może jesteś chętny na zostanie komisarzem?

Liga ma 12 osób, ale to nie znaczy, że nie można się już dopisywać. Jeśli pojawią się chętni poszerzymy składy 2A i 2B.

7 godzin temu, KapitanPlaneta napisał:

Aby liga wystartowała konieczne jest aby ktoś z was @bulls4ever, @Krojo85, @Dariomeus, @evitacre, @Martaki, @matek, @pekes, @FC Wrocław, @Pafsen, @bulls2006, @Winchester zgłosił się na komisarza.

Nie ma się czego bać, w przeszłości nawet debiutanci dawali sobie spokojnie radę z tą funkcją. Oczywiście na każdym etapie służę pomocą, im wcześniej znajdzie się chętnie tym lepiej, bo szybciej ruszycie z umawianiem terminu draftu.

Po drugie brakuje 1 osoby do pełnego 12 osobowego składu, także jeśli wśród waszych znajomych są być może osoby zainteresowane fantasy to można ich śmiało skierować do wątku organizacyjnego.

Witam, mogę być chętny na komisarza. Grałem już kiedyś w fantasy to powinno być łatwiej ale chętnie posłucham rad ✍🏼

14 godzin temu, Winchester napisał:

Link do ligi się nie dodał w głównym poście 👆🏼

Nie dodał się bo liga jeszcze nie istnieje, zakłada ją komisarz 😄 Jeśli jesteś chętny to możesz utworzyć taką na Yahoo, ja uzupełnię link w pierwszym poście, a Ty roześlesz zaproszenia i ankietę odnośnie terminu draftu do wszystkich na priv. W kwestii ustawień to wzoruj się na I lidze: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/68846, ankiety z draftem robimy przez: https://framadate.org/abc/pl/

22 godziny temu, KapitanPlaneta napisał:

Nie dodał się bo liga jeszcze nie istnieje, zakłada ją komisarz 😄 Jeśli jesteś chętny to możesz utworzyć taką na Yahoo, ja uzupełnię link w pierwszym poście, a Ty roześlesz zaproszenia i ankietę odnośnie terminu draftu do wszystkich na priv. W kwestii ustawień to wzoruj się na I lidze: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/68846, ankiety z draftem robimy przez: https://framadate.org/abc/pl/

Cześć, stworzyłem ligę jak mógłbyś rzucić weterańskim okiem https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/121575

• Like 1

Dodałem terminy.

Dajcie znać czy wszystko gra bo na razie nikt nie dołączył do ligi

22 minuty temu, Winchester napisał:

Dodałem terminy.

Dajcie znać czy wszystko gra bo na razie nikt nie dołączył do ligi

pewnie wysłałeś wszystkim link do ligi a nie zaproszenie do dołaczenia. powinieneś rozesłać dłuższy zakodowany link widoczny pod Invite Friends na głównej stronie ligi

Dzięki!

poprawny link (na priv również wysłałem):

Basketball season is upon us! Join my league "ROTO Sznurowa IIA Liga - 24/25"

31 minut temu, Winchester napisał:

Dzięki!

poprawny link (na priv również wysłałem):

Basketball season is upon us! Join my league "ROTO Sznurowa IIA Liga - 24/25"

na ogólnym lepiej tego nie wstawiać bo każdy może wejść - wykasowuję

• Like 1

Witam,

na ten moment w lidze są + wypełnili ankietę:

1. Carusiaki - Marta

2. Miami Pafsen ROTO - Pafsen

3. Mathieu's Ultimatum - Mateusz

4. Chyże Rosomaki - dariusz

5. FC Wrocław - Tomasz

6. Aligatory Mokotow - Krajo

7. Bolesławieckie Żary - Mateusz

8. Savage Starlight - Winchester

Zapraszam ostatnie 4 osoby do dołączenia do ligi oraz do wypełnienia ankiety.

Jak macie miejsce, chętnie dołącze

Kiedy macie draft? Może ktoś będzie chciał się przenieść z B wtedy będzie po równo. 

Mamy komplet 12 osób. 
Odnośnie draftu mamy kilka terminów na remis: 11, 14, 15, 18 i 20 maja tyle samo głosów. Czekamy do jutro i w przypadku remisu wyznaczę termin. 

Właściciele muszą się odezwać, ja pierwszy raz widzę te nazwy. Na drafcie powinno być łatwiej .