KapitanPlaneta 94 Posted September 29 Skład ligi po rozlosowaniu prezentuję się następująco: bulls4ever - Kasztaniaki Bulls Krojo85 - Aligatory Mokotow Dariomeus - Chyże Rosomaki evitacre - Hard Boiled! Martaki - Carusiaki matek - Mathieu's Ultimatum pekes - Entourage FC Wrocław - FC Wrocław Pafsen - Miami Pafsen ROTO bulls2006 - Bulls's Boss Team Winchester - Savage Starlight mati1200 - Bolesławieckie Żary pdxpl - 8. sierpnia Standardowa prośba żeby osoby z różnym loginem na forum i Yahoo dały znać jaką nazwą drużyny się posługują. Dzięki temu nie będzie się trzeba bawić w zgadywanki kto jest, a kogo jeszcze nie ma w lidze. Po sezonie awans uzyskają 2 najlepsze ekipy, natomiast ? (zależy ile ostatecznie drużyn będzie liczyła liga) najsłabszych czeka spadek do III ligi (zakładając, że za rok powstanie). Liga na Yahoo dostępna pod tym linkiem: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/121575 DRAFT: 17.10 g.22 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted September 29 Aby liga wystartowała konieczne jest aby ktoś z was @bulls4ever, @Krojo85, @Dariomeus, @evitacre, @Martaki, @matek, @pekes, @FC Wrocław, @Pafsen, @bulls2006, @Winchester zgłosił się na komisarza. Nie ma się czego bać, w przeszłości nawet debiutanci dawali sobie spokojnie radę z tą funkcją. Oczywiście na każdym etapie służę pomocą, im wcześniej znajdzie się chętnie tym lepiej, bo szybciej ruszycie z umawianiem terminu draftu. Po drugie brakuje 1 osoby do pełnego 12 osobowego składu, także jeśli wśród waszych znajomych są być może osoby zainteresowane fantasy to można ich śmiało skierować do wątku organizacyjnego. Share this post Link to post Share on other sites
mati1200 0 Posted September 29 Witam, zgłaszam się do grania, nazwa drużyny: Bolesławieckie Żary Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted September 29 19 minut temu, mati1200 napisał: Witam, zgłaszam się do grania, nazwa drużyny: Bolesławieckie Żary Ok, dopisuję cię jako 12 osobę, przy okazji może jesteś chętny na zostanie komisarzem? Liga ma 12 osób, ale to nie znaczy, że nie można się już dopisywać. Jeśli pojawią się chętni poszerzymy składy 2A i 2B. Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted September 30 7 godzin temu, KapitanPlaneta napisał: Aby liga wystartowała konieczne jest aby ktoś z was @bulls4ever, @Krojo85, @Dariomeus, @evitacre, @Martaki, @matek, @pekes, @FC Wrocław, @Pafsen, @bulls2006, @Winchester zgłosił się na komisarza. Nie ma się czego bać, w przeszłości nawet debiutanci dawali sobie spokojnie radę z tą funkcją. Oczywiście na każdym etapie służę pomocą, im wcześniej znajdzie się chętnie tym lepiej, bo szybciej ruszycie z umawianiem terminu draftu. Po drugie brakuje 1 osoby do pełnego 12 osobowego składu, także jeśli wśród waszych znajomych są być może osoby zainteresowane fantasy to można ich śmiało skierować do wątku organizacyjnego. Witam, mogę być chętny na komisarza. Grałem już kiedyś w fantasy to powinno być łatwiej ale chętnie posłucham rad ✍🏼 Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted September 30 Link do ligi się nie dodał w głównym poście 👆🏼 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted September 30 14 godzin temu, Winchester napisał: Link do ligi się nie dodał w głównym poście 👆🏼 Nie dodał się bo liga jeszcze nie istnieje, zakłada ją komisarz 😄 Jeśli jesteś chętny to możesz utworzyć taką na Yahoo, ja uzupełnię link w pierwszym poście, a Ty roześlesz zaproszenia i ankietę odnośnie terminu draftu do wszystkich na priv. W kwestii ustawień to wzoruj się na I lidze: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/68846, ankiety z draftem robimy przez: https://framadate.org/abc/pl/ Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 1 22 godziny temu, KapitanPlaneta napisał: Nie dodał się bo liga jeszcze nie istnieje, zakłada ją komisarz 😄 Jeśli jesteś chętny to możesz utworzyć taką na Yahoo, ja uzupełnię link w pierwszym poście, a Ty roześlesz zaproszenia i ankietę odnośnie terminu draftu do wszystkich na priv. W kwestii ustawień to wzoruj się na I lidze: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/68846, ankiety z draftem robimy przez: https://framadate.org/abc/pl/ Cześć, stworzyłem ligę jak mógłbyś rzucić weterańskim okiem https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/121575 1 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 1 4 godziny temu, Winchester napisał: Cześć, stworzyłem ligę jak mógłbyś rzucić weterańskim okiem https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/121575 Jest git 👍 Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, podeślij proszę do każdego zaproszenie i ankietę, robi się ją dosłownie chwilę. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 2 Link do ankiety, do ligi jest wyżej https://framadate.org/kSK2CnaVN1dW8I7u Zaraz podeślę wszystkim na priv. Działamy! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 2 Linki wysłane. @KapitanPlaneta rozumiem, że po wybraniu terminu ustawiam go gdzieś w ustawieniach w lidze na yahoo? Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 2 6 godzin temu, Winchester napisał: Linki wysłane. @KapitanPlaneta rozumiem, że po wybraniu terminu ustawiam go gdzieś w ustawieniach w lidze na yahoo? Tak, ale daj może w ankiecie więcej terminów niż 5 😄 Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 3 Dodałem terminy. Dajcie znać czy wszystko gra bo na razie nikt nie dołączył do ligi Share this post Link to post Share on other sites
goozman 358 Posted October 3 22 minuty temu, Winchester napisał: Dodałem terminy. Dajcie znać czy wszystko gra bo na razie nikt nie dołączył do ligi pewnie wysłałeś wszystkim link do ligi a nie zaproszenie do dołaczenia. powinieneś rozesłać dłuższy zakodowany link widoczny pod Invite Friends na głównej stronie ligi Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 3 Dzięki! poprawny link (na priv również wysłałem): Basketball season is upon us! Join my league "ROTO Sznurowa IIA Liga - 24/25" Share this post Link to post Share on other sites
goozman 358 Posted October 3 31 minut temu, Winchester napisał: Dzięki! poprawny link (na priv również wysłałem): Basketball season is upon us! Join my league "ROTO Sznurowa IIA Liga - 24/25" na ogólnym lepiej tego nie wstawiać bo każdy może wejść - wykasowuję 1 Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 6 Witam, na ten moment w lidze są + wypełnili ankietę: 1. Carusiaki - Marta 2. Miami Pafsen ROTO - Pafsen 3. Mathieu's Ultimatum - Mateusz 4. Chyże Rosomaki - dariusz 5. FC Wrocław - Tomasz 6. Aligatory Mokotow - Krajo 7. Bolesławieckie Żary - Mateusz 8. Savage Starlight - Winchester Zapraszam ostatnie 4 osoby do dołączenia do ligi oraz do wypełnienia ankiety. Share this post Link to post Share on other sites
Kemp40 4 Posted October 9 Jak macie miejsce, chętnie dołącze Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted October 9 Kiedy macie draft? Może ktoś będzie chciał się przenieść z B wtedy będzie po równo. Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted October 9 Chyba że ktoś się jeszcze zgłosi... Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 9 Mamy komplet 12 osób. Odnośnie draftu mamy kilka terminów na remis: 11, 14, 15, 18 i 20 maja tyle samo głosów. Czekamy do jutro i w przypadku remisu wyznaczę termin. Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 10 Termin draftu 17.10.24 o 22. przegłosowany 9 osobami z 11. Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 12 @Winchester pomóż mi dopasować nazwy drużyn do profili z forum. Czyje są drużyny: Mathieu's Ultimatum, Bulls's Boss Team, Piotr's Phenomenal Team i Bulls's Astonishing Team? @evitacre, @matek, @pekes, @bulls2006 was nie jestem w stanie przypisać, jakie macie nazwy drużyn w lidze? Share this post Link to post Share on other sites
matek 103 Posted October 12 47 minut temu, KapitanPlaneta napisał: Mathieu's Ultimatum To moje. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 12 Właściciele muszą się odezwać, ja pierwszy raz widzę te nazwy. Na drafcie powinno być łatwiej . Share this post Link to post Share on other sites