KapitanPlaneta 94 Posted September 29 Skład ligi po rozlosowaniu prezentuję się następująco: LeonEs - Brooklyn Eagles pokor88 - Wojciech's Wondrous Team kobe26 - Koszaliński Kórnik gilbert024 - Chill Team Lew - BC Dzidzia szczottie - Return of the Mack Multimaster - MyszoJelenie Bemowo CoachRR - Genzo Wakabayashi's Team bulek - Sopot Yellow-Black Buu - Niepelnosprytni Tocheck - Hemp Gru' Kozi Knicks - Kozi Knicks Hellboy - I dream of Jenna Kemp40 - Karlikowo Standardowa prośba żeby osoby z różnym loginem na forum i Yahoo dały znać jaką nazwą drużyny się posługują. Dzięki temu nie będzie się trzeba bawić w zgadywanki kto jest, a kogo jeszcze nie ma w lidze. Po sezonie awans uzyskają 2 najlepsze ekipy, natomiast ? (zależy ile ostatecznie drużyn będzie liczyła liga) najsłabszych czeka spadek do III ligi (zakładając, że za rok powstanie). Liga na Yahoo dostępna pod tym linkiem: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/74944 DRAFT: 21.10 g.21 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted September 29 Aby liga wystartowała konieczne jest aby ktoś z was @LeonEs, @pokor88, @kobe26, @Gilbert024, @Lew, @szczottie, @Multimaster, @CoachRR, @bulek, @Buu, @Tocheck zgłosił się na komisarza. Nie ma się czego bać, w przeszłości nawet debiutanci dawali sobie spokojnie radę z tą funkcją. Oczywiście na każdym etapie służę pomocą, im wcześniej znajdzie się chętnie tym lepiej, bo szybciej ruszycie z umawianiem terminu draftu. Po drugie brakuje 1 osoby do pełnego 12 osobowego składu, także jeśli wśród waszych znajomych są być może osoby zainteresowane fantasy to można ich śmiało skierować do wątku organizacyjnego. Share this post Link to post Share on other sites
bulek 121 Posted October 3 @Tocheckogarniesz? Ja mam kilka innych lig do ogarnięcia. Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted October 3 Ok tylko potrzebuje dostęp do zeszłorocznej ligi.. Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 3 5 godzin temu, Tocheck napisał: Ok tylko potrzebuje dostęp do zeszłorocznej ligi.. @mSala odnów proszę ligę i wyślij zaproszenie do @Tocheck Share this post Link to post Share on other sites
Kozi Knicks 0 Posted October 4 Czesc, Jesli jest jedno miejsce w lidze roto to chetnie zagram. Moj staz to glownie ligi h2h (w jednej jestem, u Was) natomiast raz gralem roto i sobie odswieze w tym sezonie. Moja druzyna - Kozi Knicks. Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted October 4 Spoko jak dostanę dostęp do ligi to Cię dodam Draft prawdopodobnie 21.10 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 5 @Tocheck masz ten dostęp czy @mSala ci nie przekazał? Share this post Link to post Share on other sites
goozman 358 Posted October 5 7 minut temu, KapitanPlaneta napisał: @Tocheck masz ten dostęp czy @mSala ci nie przekazał? @mSala pisał w innym temacie że bez kompa do wtorku 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted October 5 Mam dostęp do ligi jeszcze czekam na komisza i jedziemyyyy Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 5 Posted October 7 Czyli macie juz komplet druzyn ? Share this post Link to post Share on other sites
bulek 121 Posted October 7 Możemy Ciebie dołączyć, @Tocheck zwieksz pulę? Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 7 Dajcie link do ligi. Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 5 Posted October 7 Jesli inni nie maja nic przeciwko, to chetnie dolacze 😉 Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted October 8 Dzisiaj będę miał komisha i wszystko ustawię 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted October 8 Roto IIB Liga - 24/25 | Fantasy Basketball | Yahoo! Sports Link do ligi Zaproszenia poszły Draft 21.10 godz. 21.00 - w razie czego piszcie to przesuniemy tu czy tam. Share this post Link to post Share on other sites
Kemp40 4 Posted October 9 Jak jest miejsce, chętnie dołącze Share this post Link to post Share on other sites
Tocheck 6 Posted October 9 W tym momencie mamy 14 graczy Jak ktoś chce się przenieść do IIA to dajcie znać. Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 5 Posted October 10 Ja tez dolaczylem, choc jak chodze do ligi to widze druzyny z poprzedniego sezonu, mimo iz mam zaznaczone 2024. Mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku 😎 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 12 @Gilbert024 przerzuciłbym Cię do 2A, bo widzę, że się jeszcze nie zalogowałeś do ligi na Yahoo, wtedy będzie po równo 13 drużyn w obu drugich ligach. Draft 17.10, daj znać czy ci pasuje. Jak tak to @Winchester wyślij zaproszenie proszę. Ewentualnie jeśli @Gilbert024 nie pasuje Ci termin 17.10 to przenieść by się musiał @Kemp40, bo zapisał się jako ostatni. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 2 Posted October 12 To czekam na jego decyzję i w razie czego podeślę link Share this post Link to post Share on other sites
Gilbert024 1 Posted October 14 (edited) @KapitanPlanetanapisalem priv Edited October 14 by Gilbert024 Share this post Link to post Share on other sites
Kemp40 4 Posted October 14 (edited) A jak zamiana miałaby wyglądać ? 17.10 mam wolny Edited October 14 by Kemp40 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted October 14 Dnia 12.10.2024 o 15:25, Winchester napisał: To czekam na jego decyzję i w razie czego podeślę link Podeślij link do @Kemp40, tu niech dołączy @Gilbert024, bo pisał mi, że 17.10 ma już 2 drafty. Share this post Link to post Share on other sites
Kemp40 4 Posted October 15 Panowie, sorry ale już nie mogę się zamienić. Do zobaczenia na drafcie Share this post Link to post Share on other sites