KapitanPlaneta 99 Posted September 29, 2024 Skład ligi na sezon 2023/24 prezentuje się następująco: bulls2006 - Bulls2006Przylesie killer7 - Pałki jordan20 - jordan20(j.sprawka) Buu - Niepelnosprytni RonnieArtestics - RonnieArtestics Kubamessi - Zabrze Packers wolfgang.kopetzky - Wolfgang's Unreal Team CoachRR - Genzo Wakabayashi Rashaun - SuperSonics Sawman - Basket Łabędy 4 Kemp40 - Karlikowo barcelowicz - very KIEPSKI team marcin_piter@o2.pl - Piter Team mashi - Huncwoty Standardowa prośba żeby osoby z różnym loginem na forum i Yahoo dały znać jaką nazwą drużyny się posługują. Dzięki temu nie będzie się trzeba bawić w zgadywanki kto jest, a kogo jeszcze nie ma w lidze. Po sezonie awans uzyskają 3 najlepsze ekipy, natomiast 4 najsłabsze czeka spadek do III ligi (zakładając, że za rok powstanie). Liga na Yahoo dostępna pod tym linkiem: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/127809 DRAFT: 15.10 g.21:30 1 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 99 Posted September 29, 2024 Aby liga wystartowała konieczne jest aby ktoś z was @bulls2006, @killer7, @jordan20, @Buu, @RonnieArtestics, @Kubamessi, @wolfgang.kopetzky, @CoachRR, @Rashaun, @Sawman zgłosił się na komisarza. Nie ma się czego bać, w przeszłości nawet debiutanci dawali sobie spokojnie radę z tą funkcją. Oczywiście na każdym etapie służę pomocą, im wcześniej znajdzie się chętnie tym lepiej, bo szybciej ruszycie z umawianiem terminu draftu. Po drugie brakuje 2 osób do pełnego 12 osobowego składu, także jeśli wśród waszych znajomych są być może osoby zainteresowane fantasy to można ich śmiało skierować do wątku organizacyjnego. Share this post Link to post Share on other sites
Kubamessi 0 Posted October 1, 2024 Mam jedną osobę chętną na dołączenie, popołudniu da znać w wątku organizacyjnym. Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 3, 2024 Zrobiłem ankietę: https://doodle.com/meeting/participate/id/bkDN8xXd 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 99 Posted October 3, 2024 5 godzin temu, Rashaun napisał: Zrobiłem ankietę: https://doodle.com/meeting/participate/id/bkDN8xXd Super, może pójdziesz za ciosem i założysz ligę? to zajmuje chwilę. Jeśli chodzi o ustawienia to wystarczy przekopiować z I ligi https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/74428 W razie czego sprawdzę i napiszę co skorygować. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 4, 2024 Zaproszenie do ligi: Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 99 Posted October 5, 2024 Dnia 4.10.2024 o 11:45, Rashaun napisał: Zaproszenie do ligi: Usunąłem link żeby przypadkiem nie wbił ktoś nieproszony. Podeślij proszę zaproszenie w wiadomości prywatnej do wszystkich. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 6, 2024 Na tą chwilę 5/10 osób wypełniło ankietę. 17.10 pasuje największej ilości osób. Dla przypomnienia: Dnia 29.09.2024 o 23:39, KapitanPlaneta napisał: prośba żeby osoby z różnym loginem na forum i Yahoo dały znać jaką nazwą drużyny się posługują. 1 Share this post Link to post Share on other sites
LeonEs 5 Posted October 6, 2024 (edited) Hej , poproszę o usunięcie z ligi. Zgłosiłem na samym początku ale nadal jestem na liście, dzięki ! Edited October 6, 2024 by LeonEs Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 6, 2024 32 minuty temu, LeonEs napisał: Hej , poproszę o usunięcie z ligi. Zgłosiłem na samym początku ale nadal jestem na liście, dzięki ! Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 6, 2024 @LeonEs w zeszłorocznej drugiej jesteś? Bo na ten sezon utworzona jest nowa. Na Yahoo możesz usunąć się sam. Share this post Link to post Share on other sites
LeonEs 5 Posted October 6, 2024 Ok dzięki , liga była odnowiona z poprzedniego roku, usunąłem się juz. Pozdro ! Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 9, 2024 Wysłałem Tobie zaproszenie. Share this post Link to post Share on other sites
Kemp40 4 Posted October 9, 2024 Dołączyłem. Dziękuje. Share this post Link to post Share on other sites
barcelowicz 2 Posted October 9, 2024 Jakby było jeszcze miejsce to też chętnie skorzystam. Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 9, 2024 17 minut temu, barcelowicz napisał: Jakby było jeszcze miejsce to też chętnie skorzystam. Ostatnie miejsce czekało na Ciebie @barcelowicz. Wysłałem Ci zaproszenie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
barcelowicz 2 Posted October 9, 2024 55 minut temu, Rashaun napisał: Ostatnie miejsce czekało na Ciebie @barcelowicz. Wysłałem Ci zaproszenie. Ostatni będą pierwszymi 😁 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 9, 2024 Napiszcie jaką nazwą drużyny się posługujecie na Yahoo @bulls2006, @wolfgang.kopetzky, @Coach R (jeden z Was jeszcze do ligi nie dołączył). Skład ligi: bulls2006 - killer7 - Pałki jordan20 - jordan20(j.sprawka) Buu - Niepelnosprytni RonnieArtestics - RonnieArtestics Kubamessi - Zabrze Packers wolfgang.kopetzky - CoachRR - Rashaun - Rashaun Sawman - Basket Łabędy 4 Kemp40 - Karlikowo barcelowicz - Barcelowicz’s Choice Team Share this post Link to post Share on other sites
killer7 1 Posted October 9, 2024 co z terminem ? wszyscy już zagłosowali? ja 17 musiałbym robić dwa drafty jednocześnie Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 9, 2024 2 minuty temu, killer7 napisał: co z terminem ? wszyscy już zagłosowali? ja 17 musiałbym robić dwa drafty jednocześnie tylko 7/12 osób wypełniło Share this post Link to post Share on other sites
bulls2006 12 Posted October 9, 2024 bulls2006 to Bulls2006Przylesie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 9, 2024 3 minuty temu, bulls2006 napisał: bulls2006 to Bulls2006Przylesie @bulls2006 wypełnij ankietę: https://doodle.com/meeting/participate/id/bkDN8xXd Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 9, 2024 @RonnieArtestics, @CoachRR, @wolfgang.kopetzky, @Kemp40, @Sawman wypełnijcie ankietę. https://doodle.com/meeting/participate/id/bkDN8xXd Który z Was to marcin_piter? Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 10, 2024 Zdaje się, że mamy jednego pasażera na gapę@marcin_piter@o2.pl, ale przynajmniej wypełnił ankietę. Najbardziej pasujący termin na ten moment to wtorek 15.10. Share this post Link to post Share on other sites