goozman 365 Posted October 21, 2024 22 godziny temu, KapitanPlaneta napisał: Draft był w komplecie. Poniżej wyniki. Była mała drama po picku Murray'a za 3 dolary, wg mnie uczciwiej było cofnąć i wylicytować jeszcze raz, ale większość wyraziła oburzenie moją decyzją, więc finalnie przywrócony został stan pierwotny Na przyszłość może @goozman na wypadek takich sytuacji ustal konkretnie jak postępować, żeby właśnie nie było kłótni. Podobna sytuacja była niedawno w 1 Roto Budżet, gdzie Siakam poszedł za 2 dolary i tam większość się opowiedziała za tym żebym cofnął pick, tutaj było całkowicie odwrotnie, więc zdania klasycznie są podzielone 😅 wg mnie przy tak ewidentnym niedoszacowaniu absolutnie miałes rację cofając picka - zrobiłbym dokładnie to samo. to kompetencja komisarza - jak ktoś ma wątpliwości może się zgłosić do prowadzenia ligi. zwykle chętnych do tego nie ma faktycznie musimy parę rzeczy spisać, żeby wątpliwości nie było pytałeś też o PO - co roku są zarzuty że było ustawiane za późno - gdy gwiazdy lubią już wypoczywać przed prawdziwymi playoffami - teraz po draftach nie wypada już tego zmieniać - niektorzy mogli wybierać pod PO na tyg 18-20 Share this post Link to post Share on other sites
Dig 51 Posted October 21, 2024 Ja tak wybieram patrząc na rozkład gier w PO i na pewno nie jestem jedyny, można do tego tematu wrócić przed następnym sezonem, bo rzeczywiście widzę, że teraz ostatni tydzień jest pełny w przeciwieństwie do poprzednich sezonów. Share this post Link to post Share on other sites
donsu 1 Posted March 17 @KapitanPlaneta gratulacje. Robiłem, co mogłem, żeby powalczyć. Brakło już pary na koniec. 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 365 Posted March 25 @sooobi nieaktywność w lidze od poczatku stycznia więc dziękujemy za udział za rok @KapitanPlaneta ktoś jeszcze zasłużył na miano olewacza w przeciągu całego sezonu? Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 94 Posted March 25 @goozman z moich obserwacji nie Share this post Link to post Share on other sites