Jump to content
goozman

2B Liga H2H BudgetSznur 2024/25

Recommended Posts

cześć, skład ligi po uwzględnieniu rezygnacji i spadków przedstawia się na ten moment następująco - mamy 3 tygodnie do startu sezonu więc możliwe są oczywiście jeszcze przetasowania / wymiany z równoległa ligą 2A w związku z niedogodnościami odnośnie terminu draftu itp. myślę też, że liga maksymalnie rozszerzy się do 16 osób po pojawieniu spóźnialskich - póki co potrzebna jest nam jeszcze jedna osoba do parzystej 14-ki.
liga pewnie uległa samoodnowieniu więc prośba do dotychczasowego komisza @Feral777 o porządki tj. zmianę liczby uczestników na razie na 14, usunięcie teamów, które zrezygnowały i wysłanie zaproszeń do spadkowiczów z I ligi no i utworzenie ankiety na framedata w sprawie terminu draftu.

na poziom I awansują 3 najlepsze zespoły po PO

2B Liga H2H BudgetSznur 2024/25
@Tocheck - Fighting Irish
@RonnieArtestics - Peaky Blinders

@Feral777 - Spider Pigs
@JacMar - JacMar Sea Wolves Team
@Pafsen- Miami Pafsen <-> @jordan20
@mSala - SLC Dunk
@ernie9005 - Ernie9005
@pokor88 - Amatorzy
@Regis- John Havlicek
@El-Maniaque - BYDGOSZCZ BULLS
@Marwat - Muczaczos
@pekes- Entourage
@24kobe8 - PRZECHUJE

@barcelowicz- barcelowicz <-> @bulek

DRAFT: 15.10 godz. 21:30

Link do ligi na yahoo:

https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/93546

• Like 2

Panowie linki do ankiety i ligi wyżej. Jutro postaram się ogarnąć zaproszenia. 

Przy okazji powiem tylko jeszcze, że abstrahując od tego kto kiedy może, dobrze jest mimo wszystko draftowac blizej początku sezonu czyli 22.10. Na training campach dzieją się różne rzeczy i szkoda byłoby przepalić nieświadome 30$ na kogos kto zdąży wypaść jeszcze przed startem sezonu. 

Wszyscy z listy aktualnej na dzisiejszy stan są już obecni. Czekamy na min 1 chętnego, by dobić do 14 lub więcej. W międzyczasie prośba do wszystkich, którzy jeszcze nie glosowali, aby oddali swój głos w ankiecie dotyczącej terminu draftu (link wyżej).

Wygląda na to, że mamy jakąś jasność co do preferowanych terminów. @Pafsen dasz radę 15 października? Bo chyba tylko ty nie zaznaczyłeś tej daty. Ja niestety 16 października będę podczas lotu, więc fizycznie nie dam rady draftowac tego dnia.

Mam bilety na POL - CRO... Ciezko :( Ale widze ze nie jestem sam ktoremu nie pasuje

Edited by Pafsen

19 minut temu, Pafsen napisał:

Mam bilety na POL - CRO... Ciezko :( Ale widze ze nie jestem sam ktoremu nie pasuje

A rzeczywiście jeszcze @pekes - jak u Ciebie, jesteś w stanie draftowac 15? Jeśli nie to musimy chyba spróbować powymieniać się z ligą 2A. 

21:30 będzie pasować też @jordan20 po ewentualnej zamianie ligami z @Pafsen ,więc jeśli inni nie mając nic przeciwko to moglibyśmy tak ustawić. Wtedy nie trzeba szukać wymiany dla Ciebie.