Bart 0 Posted September 29, 2008 Jeśli można to jeszcze ja Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted September 29, 2008 Ja również się zgłaszam Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 29, 2008 Ok, myślę, że chyba możemy ogłosić tę ligę za zamkniętą. Komisarz zdecyduje czy ewentualnie - przy kolejnych chętnych - nie udostępnić dodatkowych 2 miejsc. Bart i Andrew oczywiście in Dane wysyłam na pw. Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted October 5, 2008 A w tej lidze nie ustalamy terminu draftu :? Share this post Link to post Share on other sites
Bart 0 Posted October 6, 2008 Właśnie, myślałem, że już pomysł ligi znudził się prowadzącemu...sezon co raz bliżej a tutaj nikt nie wie kiedy draft Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 6, 2008 Panowie, nie śledzicie wątku wystarczająco uważnie. Nasz komisarz pisał już o dacie - sobota, 18 października godz. 21. Ja już się gotuję Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted October 6, 2008 Nie no fajnie że pisał ale czy wszystkim to pasuje to nie wiadomo Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 6, 2008 Sprzeciwu nie było - zakładamy, że termin pasi. Share this post Link to post Share on other sites
Bart 0 Posted October 6, 2008 a więc ja jako pierwszy zgłaszam sprzeciw, 18 X mi nie pasuje, każda inna sobota tak, ale po 20 Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted October 6, 2008 I jest drugi sprzeciw. W piątki i soboty się nie bawię Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 6, 2008 O to chodzi, żeby się wypowiadać. Chyba nie czekaliście na pozostałych ze zgłoszeniem swojego veto? Co do terminu to w zasadzie brakuje propozycji. Może ja będę pierwszy: co powiecie na niedzielę 19 października (tj. dzień później niż pierwotnie założyliśmy) a godz. powiedzmy 20? Czekamy również na stanowisko comisha Share this post Link to post Share on other sites
Bart 0 Posted October 6, 2008 Ja reflektowałbym jakoś bardziej w tygodniu...w niedziele z reguly (wolny poniedziałek...) dzień święty święce ;] ale jeśli nie ustalimy innego terminu to bede sie musial dostosowac (czego wolałbym nie robić ) Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 6, 2008 OK Panowie dokonałem zmiany na 20 X o godz 20.00. Jak komuś nie pasuje może pisać. Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted October 6, 2008 Teraz jestem zadowolony, poniedziałek jak najbardziej mi pasuje Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 6, 2008 Trudno powiedzieć co będzie w poniedziałek, ale wstępnie ok. Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted October 6, 2008 Mi z kolei ten termin nie pasuje. Do każdego innego spróbuję się dostosować. Share this post Link to post Share on other sites
Dariomeus 2 Posted October 7, 2008 Poniedziałek jak najbardziej:) Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted October 7, 2008 20 o 20 brzmi w porzadku dla mnie tez Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 8, 2008 Jednak nie wszystkim poniedziałek pasuje. Więc zmieniłem na niedziele 19 października o godz. 20.00 Liczę na to, że to jest ostateczny termin. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 8, 2008 Mamy jeszcze 1 wolne miejsce w lidze. Czekamy na chętnych!!! Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 8, 2008 Jestem za niedzielą. Co do dodatkowego miejsca, to na tę chwilę wpisany jest jeszcze Pafsen, który - podobnie jak po sąsiedzku, w lidze h2h - dostał termin na dopisanie się do czwartku włącznie. Zakładam, że jeśli zdąży - zasili i ligę h2h i ligę points. Jeśli nie - mamy Rumiego. Nie jestem tylko pewny, czy poza h2h byłby też zainteresowany tą ligą. Ciekaw jestem, co dzieje się w sytuacji kiedy do draftu przystępuje niekompletna liga. O ile w ligach publicznych zasysane są osoby, które oczekują na przydział ligi, o tyle tutaj mamy do czynienia z ligą prywatną i mechanizm ten raczej nie powinien mieć zastosowania. Tak czy inaczej, myślę, że będzie komplet. Jeśli nie Pafsen, to Rumi. Jeśli nie on, to może ktoś z e-nba. Share this post Link to post Share on other sites
Dariomeus 2 Posted October 9, 2008 Mi niedziela jak najbardziej odpowiada:) P.S. Pafsen na pokładzie:) Share this post Link to post Share on other sites
billypilgrim 0 Posted October 9, 2008 Dorzucając swoje - liga jest za duża, a draft za wcześnie... Odnośnie tego pierwszego, to kwestia gustu, ale draft... im bliżej sezonu tym więcej informacji jest, tym mniej przypadków jest. Wielu graczy, którzy przed sezonem podskoczą w rankingach będą u nas wybierani przypadkiem gdzieś nisko. Tak naprawdę będziemy wybierać na podstawie zeszłego sezonu, a to jeden z czynników. Jedno i drugie ma swój urok mimo wszystko , nie mogę się doczekać gry. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 9, 2008 Dorzucając swoje - liga jest za duża, a draft za wcześnie... Odnośnie tego pierwszego, to kwestia gustu, ale draft... im bliżej sezonu tym więcej informacji jest, tym mniej przypadków jest. Wielu graczy, którzy przed sezonem podskoczą w rankingach będą u nas wybierani przypadkiem gdzieś nisko. Tak naprawdę będziemy wybierać na podstawie zeszłego sezonu, a to jeden z czynników. Jedno i drugie ma swój urok mimo wszystko , nie mogę się doczekać gry. Liga jest standardowa na 10 drużyn - grają tak na e-baskecie i e-nba. Draft tez nie jest specjalnie wcześnie bo po 2 tygodniach preseason, dla przykładu w e-nba draftowałem w niedziele tuż przed rozpoczęciem preseason. Na tym polega cała zabawa by przewidywać jak gracze będą się prezentować w tym sezonie, preseason to nie jest jeszcze gra na poważnie i nie można się tym w pełni sugerować. Wybierając 19 października będziemy mieć czas na transfery i ułożenie składu przed rozpoczęciem sezonu. Reasumując, uważam, że pora draftu jest optymalna i mam nadzieję, że to będzie udany sezon dla wszystkich. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 9, 2008 Pafsen dołącza niemal w ostatniej chwili Mam nadzieję, że w sezonie nie osieroci swojej drużyny Co do wypowiedzi Billiego - w zeszłym sezonie na e-nba grałem w lidze 18sto drużynowej więc 10 u nas to ułamek Co do momentu draftowania - pewnie, że wolałbym wybrać swoją drużynę i od razu przystąpić do gry. Yahoo jednak otwiera możliwość draftowania wcześniej - trudno się sztucznie powstrzymywać Pociesz się, że te same zasady dotyczą wszystkich Poza tym zebranie wszystkich w jednym miejscu też nie jest proste. Póki co u nas jest pod tym względem dobrze - trzeba korzystać. Share this post Link to post Share on other sites