billypilgrim 0 Posted October 10, 2008 Przepraszam, pomyliłem wątek, miało być w h2h, tutaj przecież nie gram . Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 17, 2008 Komisarzu, kolejność w drafcie ustawiona - mam nadzieję - na random? Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 18, 2008 Komisarzu, kolejność w drafcie ustawiona - mam nadzieję - na random? Oczywiście kolejność draftu będzie losowa Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted October 19, 2008 Wczoraj wybierałem w tej samej formule w lidze e-nba. U nas warunki będą identyczne. W zasadzie do ostatniej rundy jest z czego wybierać, o czym świadczy fakt, że z ostatnim numerem wybierałem Hinricha z Chicago. Rozgrywka powinna być fajna, będzie czym mieszać w razie kontuzji - na liście FA zostało jeszcze mnóstwo fajnych nazwisk. Oczywiście zakładam, że nasz komisarz skopiował ustawienia z ligi e-nba. W takim przypadku każdy ma wybrać 13 zawodników: po jednym na każdą pozycję, 3 utilów oraz 5 bench players. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 19, 2008 Wczoraj wybierałem w tej samej formule w lidze e-nba. U nas warunki będą identyczne. W zasadzie do ostatniej rundy jest z czego wybierać, o czym świadczy fakt, że z ostatnim numerem wybierałem Hinricha z Chicago. Rozgrywka powinna być fajna, będzie czym mieszać w razie kontuzji - na liście FA zostało jeszcze mnóstwo fajnych nazwisk. Oczywiście zakładam, że nasz komisarz skopiował ustawienia z ligi e-nba. W takim przypadku każdy ma wybrać 13 zawodników: po jednym na każdą pozycję, 3 utilów oraz 5 bench players. Oczywiście skopiowałem powyższe ustawienia. Gram w tej formule od 4 lat i jest bardzo sprawdzona i wygodna. Share this post Link to post Share on other sites