Jump to content
Sign in to follow this  
tomalaobi

Sezon 2025/2026

Recommended Posts

cześć, 

przejąłbym zespół Knicks ale kompletnie nie znam zasad :) Ale gram w Fantasy o 7 lat.

Potrzebuję trochę czasu na ogarnięcie tematu. I wybranie Harpera z trzecim pickiem był ok :)

3 godziny temu, FC Wrocław napisał:

cześć, 

przejąłbym zespół Knicks ale kompletnie nie znam zasad :) Ale gram w Fantasy o 7 lat.

Potrzebuję trochę czasu na ogarnięcie tematu. I wybranie Harpera z trzecim pickiem był ok :)

dzięki za zgłoszenie - Knicks juz przejęci ale niewykluczone, że jeszcze jakiś team będzie do wzięcia także będziemy sie odzywać w razie czego :)

Oddam Hartensteina, za gościa który będzie startował i robił z 35-40 pkt

Przed chwilą, FC Wrocław napisał:

Mamy wymianę: Wendell Carter Jr leci do Wilków. Do Bulls idzie pick TWolves 26. 

Potwierdzam!

ma ktoś jakiś inny kontakt do Tizz'a niż forum ? pytam bo pisał o problemach z dostępem do neta a wybór w drafcie jest dzisiaj do 21:30 ... :) wiem kogo chce wziąć wiec mógłbym wybrać ale chciałbym być na stówę pewny że zdania nie zmienił bo jak zostanę z pickiem to brałbym kogoś innego :) 

Edited by evitacre

Fox został wysłany do mnie w tamtym roku. 

3 godziny temu, makk napisał:

podsumujmy:

Dnia 20.06.2025 o 15:00, makk napisał:

Wysłałem Ci propozycję wymiany Zubac za Foxa i dodałem komentarz do oferty "+ Twój pick", nie zrobiłeś kontry tylko zaakceptowałeś ofertę. Skąd, więc niby pochodzi ten Twój cytat? 

Dnia 12.06.2025 o 05:34, Tizz napisał:
Comments from Sacramento Kings:
mogę się zgodzić 1za1, (...).. jeśli nie to zcancelluj trade.

jeśli było tak jak piszecie to @makk wysłał propsa z uwagą o picku, @Tizz zaakceptował i załączył uwagę na którą @makk tak naprawdę nie mógł już zareagować bo wg mojej wiedzy, gdy ktoś akceptuje trade na yahoo to ten już nie wraca do ponownej akceptacji do strony inicjującej. także jeśli @Tizz miał uwagi powinien ten trade odrzucić.

teraz kwestia co ważniejsze - gentelman's agreement czy faktyczne działania - w pierwszym wypadku pasowałoby anulować trade (pomijam fakt czy szła za tym jakaś produkcja która wpłynęła na pozycje w drafcie etc)

Nie da się tego już zweryfikować, ale nie przypominam sobie żadnej kontry. Wysłałem trade z komentarzem, że Fox i pick za Zubaca, taką samą propozycję przesłałem w czacie prywatnym yahoo (Tizz nie odpisał i nie odczytał). Mogło być tak, że Tizz po prostu zaakceptował moja propozycję nie czytając komentarza, a po sezonie głupio mu tracić pick. Mi generalnie teraz to już lata, nie powiem gdzie, a Tizz może sobie ten pick zachować.

Natomiast na pewno nie ma możliwości, że Fox nie przechodzi do mnie. Niegrając już w sezonie o nic wziąłem kontuzjowanego gracza (i jak myślałem pick) za świetnie punktującego Zubaca, wiedząc, że pozbycie się go i tak mi się opłaca, bo jego salary bardzo wzrośnie w następnym sezonie, a takiej samej produkcji się nie spodziewam.

Tizz wziął sobie na końcówkę poprzedniego sezonu lepszego gracza za kontuzjowanego, bo walczył o mistrzostwo, grał nim, a teraz będziemy udawać, że wymiany nie było, bo w nowym sezonie już mu się ona nie opłaca i bezczelnie wymienia gościa do innej drużyny wiedząc, że wymienił go sezon wcześniej do mnie?

2 godziny temu, evitacre napisał:

W składach które ponoć zaktualizowane jest u Tizz - @matek

nie no po*ebało mi się, no Zuba u mnie a Fox poszedł ...

a oczywiście, że był mój odpis jak już wspominałem i cytowałem, że bez picku.. jakkolwiek to była moja kontroferta bez picku.

5 godzin temu, makk napisał:

makk ma rację, Fox jest u niego.

55 minut temu, makk napisał:

(...) i bezczelnie wymienia gościa do innej drużyny wiedząc, że wymienił go sezon wcześniej do mnie?

bez takich bo mam caly czas na @ historię tych propsów gdzie odpowiadam Ci w kontrze, że bez picku i jak Ci nie pasuje to daj cancell, skąd bym wiedział,ze piszesz o picku gdybym nie czytał info na Y!

Edited by Tizz

5 minut temu, Tizz napisał:

bez takich bo mam caly czas na @ historię tych propsów gdzie odpowiadam Ci w kontrze, że bez picku i jak Ci nie pasuje to daj cancell, skąd bym wiedział,ze piszesz o picku gdybym nie czytał info na Y!

ale on Twojej odpowiedzi o cancel nawet nie widział skoro zaakceptowałeś trade! jak akceptujesz trade na yahoo to on nie leci do proponujacego z powrotem do akceptacji

więc zarzuca komuś, że nie czyta info a sam tego nie zrobił..

13 minut temu, evitacre napisał:

Robimy podmiankę zawodnika 

Do mnie Durant + Avdija do @Tizz Hali + pick 5 + mój future pick 

——-

Draftu @Tizz do 21:30 chyba masz czas 

tak.

do trejdowania:
Ivica Zubac        61,10
Devin Booker        59,80
Mark Williams        53,40
Ochai Agbaji        30,50
Nikola Jović        32,05