makk 11 Posted October 2, 2025 1 godzinę temu, Tizz napisał: bez takich bo mam caly czas na @ historię tych propsów gdzie odpowiadam Ci w kontrze, że bez picku i jak Ci nie pasuje to daj cancell, skąd bym wiedział,ze piszesz o picku gdybym nie czytał info na Y! Udostępnij. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted October 2, 2025 w ramach uwalniania salary MPJ leci do @bulls2006 a do mnie Coulibaly ciągle do wzięcia za kogoś z salary mac do 40 startujacy PF Clippers (w tej bandzie połamańców na spółę z Zubacem jedyny pewny gość) Joan Collins (ps. Alexis) Share this post Link to post Share on other sites
bulls2006 12 Posted October 2, 2025 55 minut temu, goozman napisał: w ramach uwalniania salary MPJ leci do @bulls2006 a do mnie Coulibaly potwierdzam Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 9 Posted October 3, 2025 Ja trochę z innej beczki, ale nadal w temacie NBA: Mam jeszcze jedno wolne miejsce na Premium NBA LeaguePass na cały sezon i pre-seasson za 180 zł na Twoim laptopie bez rekalam, z możliwością późniejszego odtwarzania. To najtańszy sposób na oglądanie NBA, wychodzi niecałe 20 za m-c. Dla porównanie na Amazon Prime Video to 69 zł/ m-c, a na HBO Max to koszt 66 zł/m-c. Chętnych zapraszam na Priv Share this post Link to post Share on other sites
GeDDo 25 Posted October 3, 2025 Do oddania za picki w drafcie lub kogoś z niskim salary: RJ Barrett 51,65 Cason Wallace 32,85 Jonathan Mogbo 27,25 Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 11 Posted October 4, 2025 Dnia 2.10.2025 o 20:34, makk napisał: Udostępnij. msg Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 9 Posted October 4, 2025 Mamy wymianę z Oklahoma City Thunder - @marcin_piter@o2.pl ode mnie: DeMar DeRozan Donte DiVincenzo Scoot Henderson Spencer Dinwiddie do mnie: Brandon Miller Klay Thompson Luke Kennard Isaiah Joe Ponadto zwalniam: Collin Gillespie Share this post Link to post Share on other sites
marcin_piter@o2.pl 7 Posted October 4, 2025 18 minut temu, JacMar napisał: Mamy wymianę z Oklahoma City Thunder - @marcin_piter@o2.pl ode mnie: DeMar DeRozan Donte DiVincenzo Scoot Henderson Spencer Dinwiddie do mnie: Brandon Miller Klay Thompson Luke Kennard Isaiah Joe Ponadto zwalniam: Collin Gillespie Potwierdzam tą wymianę, a ponadto zwalniam: - DaQuan Jeffries, - Ricky Council IV - Micah Potter Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted October 4, 2025 37 minut temu, JacMar napisał: Mamy wymianę z Oklahoma City Thunder - @marcin_piter@o2.pl ode mnie: DeMar DeRozan Donte DiVincenzo Scoot Henderson Spencer Dinwiddie do mnie: Brandon Miller Klay Thompson Luke Kennard Isaiah Joe Ponadto zwalniam: Collin Gillespie wow to chyba największa wymiana w dziejach tej ligi! gratki Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted October 4, 2025 zrzucania salary ciag dalszy - John Collins leci za Pricharda do @pdxpl Share this post Link to post Share on other sites
MKA 12 Posted October 4, 2025 Jaxson Hayes i Jose Alvarado out w Houston Share this post Link to post Share on other sites
Musiek_ 11 Posted October 4, 2025 Zwalniam: Justin Champagnie Keon Johnson Karlo Matkovic Jared Butler Tyrese Martin Gary Payton II i jestem pod capem z 466,05 pkt U mnie dostępni do wymiany Murray, Butler i Poole za kogoś z niższym salary Share this post Link to post Share on other sites
pdxpl 1 Posted October 5, 2025 14 godzin temu, goozman napisał: zrzucania salary ciag dalszy - John Collins leci za Pricharda do @pdxpl Potwierdzam Share this post Link to post Share on other sites
GeDDo 25 Posted October 6, 2025 Mamy wymianę z @makk: Pick #9 (Warriors) w zamian za RJ Barrett Share this post Link to post Share on other sites
GeDDo 25 Posted October 6, 2025 Nie chcę ale muszę, więc do sprzedania jest jeszcze Cason Wallace. Wiek: 22 lata. Pozycja: PG/SG. Średnia: 32,85 fp. Młody i rozwijający się. W poprzednim sezonie zanotował skok o 9,80 fp. W zamian oczekuję picku w tegorocznym drafcie lub przyszłorocznym. Ewentualnie kogoś z niskim salary i perspektywami rozwoju. Share this post Link to post Share on other sites
makk 11 Posted October 6, 2025 5 godzin temu, makk napisał: Potwierdzam. I wywalam Aldame. Share this post Link to post Share on other sites
MKA 12 Posted October 7, 2025 Dostępni do wymiany: Devin Vassell 41,80 Naz Reid 41,40 Jaden McDaniels 40,05 za pewnych starterów z niższym sallary Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted October 8, 2025 w związku z kolejnym przeładowaniem salary na handel za pick w tym drafcie lub przyszłoroczny albo gracza z salary do 20 FP, który mi sie spodoba; Nic Claxton 41,35 z bonusem w postaci Terrence Shannon Jr. 15,00 @tomalaobi @MKA jak nie macie pomysłu na wybór zapraszam po powyższy zestaw Share this post Link to post Share on other sites
MKA 12 Posted October 8, 2025 Dało by radę zrobić aktualizację składów, parę dni przed deadlinem na zejście z sallary? 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted October 8, 2025 Dnia 29.09.2025 o 20:34, Bors25 napisał: Cześć, jakby było wolne miejsce ja też mógłbym z Wami zagrać. nadal zainteresowany? wydaje mi się, że @Andrew23 zakończył karierę w fantasy, na forum nie był od ponad roku także mógłbyś zarządzać teamem Orlando Magic jn: Bam Adebayo 58,15 Dejounte Murray 55,30 Desmond Bane 54,40 Austin Reaves 53,15 Jaren Jackson Jr. 52,45 Zach LaVine 50,20 Christian Braun 44,30 Day'Ron Sharpe 33,40 Jaylen Wells 26,45 Jordan Hawkins 23,50 Ryan Dunn 21,95 Tidjane Salaün 20,00 Ron Holland II 17,50 Suma: 510,75 niedługo będziesz mieć pick w tegorocznym drafcie (nr 17) Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted October 8, 2025 Bardzo przepraszam, myślałem że już potwierdziłem... Wracam do żywych i w lidze pozostaję 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted October 8, 2025 2 minuty temu, Andrew23 napisał: Bardzo przepraszam, myślałem że już potwierdziłem... Wracam do żywych i w lidze pozostaję @Bors25 wygląda na to, że jednak w tym roku sie nie załapiesz do grania w tej lidze. sprawdź za rok! Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted October 10, 2025 Dejounte Murray'a oddam za gracza z niskim salary, kogoś z tegorocznego draftu, albo przyszłoroczny pick Share this post Link to post Share on other sites