goozman 391 Posted October 12, 2025 @matek wróć, czeka ludź! do czwartku jest czas na zejście z salary a w piątek moglibyśmy ruszać na yahoo Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 9 Posted October 12, 2025 5 godzin temu, goozman napisał: @matek wróć, czeka ludź! do czwartku jest czas na zejście z salary a w piątek moglibyśmy ruszać na yahoo Dla przypomnienia @goozman w tej lidze ze salary schodzimy na Yahoo Share this post Link to post Share on other sites
GeDDo 32 Posted October 12, 2025 13 minut temu, JacMar napisał: Dla przypomnienia @goozman w tej lidze ze salary schodzimy na Yahoo A mógłbyś rozwinąć? Bo w poprzednim sezonie zanim został odpalony sezon na yahoo trzeba było zejść z salary. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 391 Posted October 12, 2025 20 minut temu, JacMar napisał: Dla przypomnienia @goozman w tej lidze ze salary schodzimy na Yahoo nie wiem o czym mówisz, chyba pomyliłes ligi, nawet w temacie draftowym @matek wyraźnie napisał: Cytat 3) Nie jest konieczne pozbywanie się zawodników - w offseason nie obowiązuje limit 13 graczy. Przypominam jednak, iż do czasu startu ligi ten limit należy osiągnąć. 4) Przypominam, że na zejście poniżej progu salary cap jest czas po ostatnim wyborze w drafcie tj. 96h. Po tym czasie, gdy dany zespół nadal będzie ponad progiem 480fp z jego składu będą wyrzucani gracze na FA, w kolejności od dołu, aż do momentu zejścia pensji poniżej wymaganego poziomu. Share this post Link to post Share on other sites
makk 11 Posted October 13, 2025 Wywalam Westbrooka. Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 22 Posted October 13, 2025 Vince Williams i KJ Simpson out Share this post Link to post Share on other sites
FC Wrocław 1 Posted October 13, 2025 zwalniam Dariq Whitehead i Granta. Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 9 Posted October 13, 2025 @matek wanted dead or alive Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 9 Posted October 13, 2025 @goozman jeśli masz upranienie, to zrób uaktualnienia w Keeper - składy (wymiany, rookies i zwolnieni) Share this post Link to post Share on other sites
goozman 391 Posted October 13, 2025 4 godziny temu, JacMar napisał: @goozman jeśli masz upranienie, to zrób uaktualnienia w Keeper - składy (wymiany, rookies i zwolnieni) Twój rozkaz jest dla mnie życzeniem, mam za dużo lig do ogarnięcia na ten moment, i tak się tu za dużo udzielałem Share this post Link to post Share on other sites
bulls2006 12 Posted October 13, 2025 rezygnuje z Trayce Jackson-Davis Share this post Link to post Share on other sites
tomalaobi 12 Posted October 13, 2025 u mnie: Vincent Walker Rollins Gueye THJ out Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 9 Posted October 14, 2025 16 godzin temu, goozman napisał: Twój rozkaz jest dla mnie życzeniem, mam za dużo lig do ogarnięcia na ten moment, i tak się tu za dużo udzielałem Ja mam dużo wolnego czasu, więc mogę pomóc ogarnąć 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted October 14, 2025 Ode mnie na FA ląduja: Naji Marshall Miles McBride Ben Sheppard Amir Coffey Jestem poniżej salary. Share this post Link to post Share on other sites
matek 124 Posted October 15, 2025 Wróciłem! Podziękowania dla @goozman i wszystkich zaangażowanych. Liczę, że teraz będę mógł wchodzić już regularnie i za chwilę wystartujemy. Na początek biorę się za aktualizację wszystkich ruchów i przeniesienie drużyn. Jeśli mnie znowu nie powywala to dziś wieczorem powinienem to ogarnąć. Cierpliwości. 3 Share this post Link to post Share on other sites
matek 124 Posted October 15, 2025 (edited) Składy aktualne! Ale proszę zweryfikować, mogłem coś pominąć (szczególnie jeśli chodzi o zrzuty). Na ten moment: - powyżej limitu salary: @marcin_piter@o2.pl, @MKA, @GeDDo, @bulek, @evitacre, @Tizz - powyżej limitu zawodników: @GeDDo, @bulek Edited October 15, 2025 by matek Share this post Link to post Share on other sites
matek 124 Posted October 15, 2025 (edited) Przez problemy z forum przepadł mi najważniejszy moment offseason i draft, ale może jeszcze ktoś jest chętny na moich graczy. Ogólnie szukam zejścia z salary, więc propozycje z tańszymi graczami i ewentualnie pickami proszę. W pierwszej kolejności do oddania, ale jak zawsze u mnie, prawie każdy dostępny: Onyeka Okongwu 48,50 Jalen Green 44,35 Quentin Grimes 37,65 Edited October 15, 2025 by matek Share this post Link to post Share on other sites
goozman 391 Posted October 15, 2025 Claxton + młody Carter Bryant za Minotta lecą do @pdxpl Share this post Link to post Share on other sites
pdxpl 1 Posted October 15, 2025 (edited) Dnia 4.10.2025 o 19:21, goozman napisał: zrzucania salary ciag dalszy - John Collins leci za Pricharda do @pdxpl Edited October 15, 2025 by pdxpl Share this post Link to post Share on other sites
pdxpl 1 Posted October 15, 2025 9 minut temu, goozman napisał: Claxton + młody Carter Bryant za Minotta lecą do @pdxpl Potwierdzam, jednoczesnie wyrzucam ze skladu Bogdanovicia, Bostona Jr oraz Mamukelahvilego Share this post Link to post Share on other sites
matek 124 Posted October 15, 2025 18 minut temu, goozman napisał: Claxton + młody Carter Bryant za Minotta lecą do @pdxpl Za kogo? Share this post Link to post Share on other sites
goozman 391 Posted October 15, 2025 Przed chwilą, matek napisał: Za kogo? za Josha Minotta 15 FP 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 124 Posted October 15, 2025 7 minut temu, goozman napisał: za Josha Minotta 15 FP Dzięki, pomyliłem teamy. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 391 Posted October 15, 2025 Przed chwilą, matek napisał: Dzięki, pomyliłem teamy. myślałem, że se podśmiechujki robisz odbudowuję potęgę Celtów! no i zarazem jestem pod capem Share this post Link to post Share on other sites