tomalaobi 12 Posted August 1, 2025 Wzorem poprzedniego roku pytam również i teraz: gramy panowie? Ja z napałem! Nets - @matek Knicks - @szczottie Wizards - ja Magic - @Andrew23 Raptors - @Musiek_ Sixers - @bulls2006 Thunder - @marcin_piter@o2.pl Celtics - @goozman Heat - @Pafsen Blazers - @Vic Timberwolves - @piotreksuper Bulls - @Luk130 Rockets - @MKA Mavericks - @GeDDo Suns - @bulek Warriors - @makk Clippers - @JacMar Pacers - @pokor88 Lakers - @evitacre Kings - @Tizz 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 121 Posted September 3, 2025 Oczywiście gram Jak ostatnio spokojnie wystartujemy z draftem później niż FBXy. W tym tygodniu aktualizacja składów (plik mam w robocie na kompie) i ruszamy na mocno. 1 Share this post Link to post Share on other sites
matek 121 Posted September 8, 2025 Składy aktualne. Do wyjaśnienia został transfer z końca poprzedniego sezonu. Dziś lub jutro przygotuję temat draftowy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 22 Posted September 11, 2025 Ktoś Haliburtona by chciał ? Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 9 Posted September 17, 2025 Dnia 8.09.2025 o 09:34, matek napisał: Dziś lub jutro przygotuję temat draftowy. ... kiedy w końcu rozpoczniemy DRAFT 2025 ?????????????????????????????????? Share this post Link to post Share on other sites
matek 121 Posted September 17, 2025 19 minut temu, JacMar napisał: ... kiedy w końcu rozpoczniemy DRAFT 2025 ?????????????????????????????????? Dziś utworzę temat jeśli uda mi się na jakimś kompie wejść na stronę w końcu. Z telefonu nie będę tego ogarniał. Share this post Link to post Share on other sites
matek 121 Posted September 17, 2025 Udało się! Już ogarniam temat draftowy. @GeDDo dzięki jeszcze raz za kolejność. A kto określał salary naszych rookies (tych topowych). Na razie wrzucę z pensjami z FBX. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Luk130 7 Posted September 20, 2025 z Bulls leci na FA Patrick Williams Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted September 24, 2025 jakby ktoś nie miał pomysłu na wybór w drafcie i wolał pewniaka do grania to muszę kogoś z tej trójki puścić tanio: John Collins 50,15 Michael Porter Jr. 47,70 Nic Claxton 41,35 innych zainteresowanych również zapraszam Share this post Link to post Share on other sites
JacMar 9 Posted September 25, 2025 Z tegoracznym draftem, to jakaś tragedia, albo gracze z naszej ligi mają już dość gry, albo forum nie wysyła powiadomień !!! Ja osobiście mimo, że mam ustawione powiadomienia ich nie otrzymuje (łącznie ze spamem). Share this post Link to post Share on other sites
bulek 123 Posted September 25, 2025 Ta liga gra? Jak tak to jestem Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 22 Posted September 25, 2025 1 godzinę temu, bulek napisał: Ta liga gra? Jak tak to jestem Nom powiedziałbym że średnio gra … Share this post Link to post Share on other sites
szczottie 2 Posted September 28, 2025 hej, format nie dla mnie wiec ja odpadam. dzieki Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted September 28, 2025 7 godzin temu, szczottie napisał: hej, format nie dla mnie wiec ja odpadam. dzieki @pdxpl chetny do wziecia Knicks wiec pickuj panie bo czas zaczyna naglic! Share this post Link to post Share on other sites
pdxpl 1 Posted September 28, 2025 (edited) Pick poszedl, teraz, jesli mogę, zrzucam na FA Jonnyego Davisa i Bryca McGovensa, a że sklad NYK średnio zbilansowsny to na trade blocku umieszczam wszystkich poza Brunsonem, Sengunem, Topicem i wybranym przed chwilą Harperem. Poszukuję graczy do front courtu Edited September 28, 2025 by pdxpl 1 Share this post Link to post Share on other sites