Dżentelmen 0 Posted September 25 Siema chciałbym zagrać w lidze H2h czy jest gdzieś jescze miejsce ? Share this post Link to post Share on other sites
Raku85 1 Posted September 25 Czołem, Kemp40 - nie mam tamtego maila którym się logowalem. Założyłem nowe konto. Gram Share this post Link to post Share on other sites
cubix1818 0 Posted September 25 Cześć, Czy jest możliwość dołączenia jeszcze do ligi? H2H, dopasuje się do reszty Share this post Link to post Share on other sites
goozman 381 Posted September 25 10 godzin temu, cubix1818 napisał: Cześć, Czy jest możliwość dołączenia jeszcze do ligi? H2H, dopasuje się do reszty jasne - na razie zbieramy zainteresowanych a same ligi zaczną się tworzyc gdzieś za tydzień Share this post Link to post Share on other sites
goozman 381 Posted September 25 11 godzin temu, Dżentelmen napisał: Siema chciałbym zagrać w lidze H2h czy jest gdzieś jescze miejsce ? jasne, dopisuję Cie na listę nowych chętnych, więcej się zacznie dziać (start konkretnych lig) gdzieś za tydzień Share this post Link to post Share on other sites
kermoren7 0 Posted September 29 Czesc, jest jeszcze jakies wolne miejsce w yahoo fantasy? Share this post Link to post Share on other sites
Bors25 1 Posted September 29 Cześć, gdybyście mieli wolne miejsce chętnie zagram. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 381 Posted September 29 3 godziny temu, kermoren7 napisał: Czesc, jest jeszcze jakies wolne miejsce w yahoo fantasy? 2 godziny temu, Bors25 napisał: Cześć, gdybyście mieli wolne miejsce chętnie zagram. dopisuję Was do listy chętnych - więcej szczegółów pojutrze, do jutra zbieramy potwierdzenia przed sezonem Share this post Link to post Share on other sites
bennyjr 1 Posted September 30 Cześć, chętnie zagram w tym roku Share this post Link to post Share on other sites
goozman 381 Posted October 1 UWAGA UWAGA - potrzebna jeszcze jedna osoba do startu ligi 3B i zamykamy zgłoszenia Share this post Link to post Share on other sites
goozman 381 Posted October 1 mamy komplet, przyjęcia od tej pory tylko na listę rezerwową w razie jakiś niespodziewnych wykruszeń Share this post Link to post Share on other sites
dancing 0 Posted October 2 17 godzin temu, goozman napisał: mamy komplet, przyjęcia od tej pory tylko na listę rezerwową w razie jakiś niespodziewnych wykruszeń Witam wszystkich, proszę o wpisanie na listę rezerwowych. Share this post Link to post Share on other sites
dancing 0 Posted October 2 Widzę, że 'H2H licytacja' są jeszcze miejsca. W takim razie, jeśli tu nie będzie miejsca, proszę o przepisanie do H2H licytacja. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 381 Posted October 2 Przed chwilą, dancing napisał: Widzę, że 'H2H licytacja' są jeszcze miejsca. W takim razie, jeśli tu nie będzie miejsca, proszę o przepisanie do H2H licytacja. ok, tu dopiszę Cię na liste rezerwową a w H2H bużdet juz trafiasz do ligi 2A ale musi znaleźć się jeszcze jeden chętny (liga musi być parzysta) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Bobol 1 Posted October 6 Hej, jeśli jest możliwość to chciałbym dołączyć do jakieś ligi. Share this post Link to post Share on other sites
goozman 381 Posted October 6 2 godziny temu, Bobol napisał: Hej, jeśli jest możliwość to chciałbym dołączyć do jakieś ligi. tylko lista rezerwowa w przypadku wykruszeń. zapraszamy raczej we wrześniu jesli chodzi o zapisy do lig Share this post Link to post Share on other sites
Rashaun 17 Posted October 6 23 minuty temu, goozman napisał: tylko lista rezerwowa w przypadku wykruszeń. zapraszamy raczej we wrześniu jesli chodzi o zapisy do lig Mogę odstąpić miejsce w H2H wężyk 3B. Dołączyłem już @Bobol do wiadomości z zaproszeniem. Jak się zapisze to ja się wypiszę Share this post Link to post Share on other sites
goozman 381 Posted October 6 29 minut temu, Rashaun napisał: Mogę odstąpić miejsce w H2H wężyk 3B. Dołączyłem już @Bobol do wiadomości z zaproszeniem. Jak się zapisze to ja się wypiszę tylko że na liście rezerwowej byli jeszcze @dancing i @barti333 więc oni mają pierwszeństwo jeśli Ty sie rozmyśliłeś Share this post Link to post Share on other sites
Bobol 1 Posted October 6 @goozman jasne rozumiem że ktoś wcześniej był na liście rezerwowej. Daj znać czy będą chcieli grać, a jeśli nie to ja jestem chętny Share this post Link to post Share on other sites