goozman 383 Posted August 29 zbierałem się i zbierałem aż w końcu zasiadłem i ruszamy, mam nadzieję, że chęci o gry nadal są w fantasynarodzie! w tym temacie proszę o potwierdzanie dalszego uczestnictwa, składanie ewentualnych rezygnacji lub nowe zgłoszenia udziału w naszych drzewkowych rozgrywkach H2H z draftem wężykowym. termin - do 30.09.2025 poniższe składy lig na poziomach II i III ulegną prawdopodobnie jeszcze przetasowaniom, domyślna ilość zespołów do której dążymy to 12; kolejna liga na poziomie 3 powstanie tylko w przypadku dużej ilości nowych zgłoszeń liga I 2025/26 @KapitanPlaneta - Muminy - to będzie jego 6 sezon w ekstraklasie @lukasz1906 Boruta Zgierz (2 sezon w ekstraklasie) @Dig Red Panthers (10 sezon w ekstraklasie) @mac MAC (5 sezon w ekstraklasie) @MKAMKA Allstars (5 sezon w ekstraklasie) @matys Byle Co (5 sezon w ekstraklasie) @bulek Najebani na Saharze (11 sezon w ekstraklasie) @KK11Rembricz Team (6 sezon w ekstraklasie) POWRÓT @zmijor Old'N'Dirty ZMIJOWCE - 1 w 2B - (powrót po 2 latach nieobecności, 13y sezon w ekstraklasie - rekord pod tym względem) DEBIUTY: @kostrzu Durant ze Spychowa - 1 w 2A @sebac13/ Sebastian - Good Boyz - 2 w 2B @gliwice_bandits- John_Wick - 2 w 2A liga IIA 2025/26 @Bajeczny Bajeczny Team - 9 w I @POLISH MASTERY Polish Mastery - 12 w I @El-Maniaque/ Leszek Rudolf - Bydgoszcz Bulls @Sawman - Basket Łabędy @josip10/ Błazej - Sprewell Chokers @vislak06 / Christian - Vistula goozman Shittake @pitrekkMurzynskie Czarnuchy @RegisThe Truth @Nash#13#13/ Łachu - Phoenix Basketball - 1 w 3A @JacOps London Supersonics - 3 w 3A @LeonEs Brooklyn Eagles - 2 w 3B liga IIB 2025/26 @barti333 Bartek - Beton Bananen - 10 w I @pokor88 Amatorzy - 11 w I @Gilbert024- TrySoHard @maxweberUbuntu @Mariusz - Muminki @Kuba Same Kozaki @Maras_32 Team Koczargi @Kamila- Bałuty Łódź @yblue Chama @Zaymon - Zaymon Boyz - 1 w 3B @Dariomeus- Chyże Rosomaki - 2 w 3A @Winchester Savage Starlight - 3 w 3B liga IIIA 2025/26 @Kemp40 - Karlikowo - 10 w 2A, nowy nick Raku85 @makk- Nonsens - 11 w 2B @Krojo85 Aligatory Mokotów - 12 w 2A @Czarna kawa Czarna Kawa @Hellboy- Loving Jenna @majkel_johnson - Upaleni Ochota @mSala DeltaCenter @24kobe8 Mr Bean @mati1200 Bolesławieckie Żary @Kozi Knicks - Kozi Knicks @okc2win Team shirtless @Multimaster LEGIA BEMOWO - ban za olanie rozgrywek liga IIIB 2025/26 @mkaszewski - Marcin's Team - 10 w 2B @Pafsen- Miami Pafsen- 11 w 2A @knt DyrDyr - 12 w 2B - EMERYTURA @oley9 Threat Level Midrange @bulls4ever Kasztaniaki Bulls @orange_mamba- Chinatown @jaaalan jaaalan Team @Tocheck Incognito @KRK Jail Blazers @samgold Śląsk Wrocław @swiezy Quick Release @bulls2006- Bull's 2006 rozpiskę spadków z lig I do 2 lig II przeprowadziłem wg tradycyjnej już formuły - najlepszy (z poz. 9) i najgorszy team (z poz. 12) z I ligi trafiają razem do jednej (w tym roku wypadła kolej na IIA) a teamy z poz. 10 i 11 do drugiej (w tym roku do IIB) awansujące drużyny z lig III zostały przyporządkowane następująco: 1 i 3 z IIIA i 2 z III B do IIA, 1 i 3 z IIIB i 2 z III A do IIB; za rok, jeśli będziemy mieli takie same ligi pod względem wielkości, będzie odwrotnie kolejność zastępstw w przypadku rezygnacji na poziomie I: 1. @BajecznyBajeczny Team - 9 w I lidze 2. @Gilbert024- TrySoHard - 3 w IIB (80-70-3 w sezonie regularnym) 2. @El-Maniaque/ Leszek Rudolf - Bydgoszcz Bulls - 3 w IIA (69-83-1 w sezonie regularnym) kolejność zastępstw w przypadku rezygnacji na poziomie II: 1. @Kemp40 - Karlikowo - 10 w IIA (66-85-2 w RS) 2. @mkaszewski - Marcin's Team - 10 w IIB (65-85-3 w RS) 3. @oley9 - Threat Level Midrange - 4 w IIIB (80-72-1 w RS) 4. @mati1200 - Bolesławieckie Żary - 4 w IIIA ( w RS) NOWE ZGŁOSZENIA: FC Wrocław mashi Dżentelmen cubix1818 kermoren7 Bors25 bennyjr LISTA REZERWOWA: dancing - rezygnacja z H2H barti333 Bobol - rezygnacja z H2H Method48man Share this post Link to post Share on other sites
FC Wrocław 1 Posted September 1 cześć, chciałbym dołączyć FC Wrocław Share this post Link to post Share on other sites
knt 3 Posted September 2 Dziękuję za wspólną zabawę przez te kilka/kilknaście lat. Rezygnuję. 1 Share this post Link to post Share on other sites
goozman 383 Posted September 2 4 godziny temu, knt napisał: Dziękuję za wspólną zabawę przez te kilka/kilknaście lat. Rezygnuję. ehhh zleciało ok. 20 latek, co? ja też miewam wahania czy se nie dać siana ale im bliżej sezonu tym bardziej jednak szala przechyla się na stronę - "a co ja będę robić bez tego?" dzięki za te wszystkie lata i oby chęci jeszcze kiedyś wróciły! Share this post Link to post Share on other sites
Winchester 3 Posted September 6 Oczywiście gram dalej 💪🏼 Share this post Link to post Share on other sites