Jump to content
Sign in to follow this  
KapitanPlaneta

[2025/2026] ROTO Wężyk - wątek organizacyjny

Recommended Posts

Siema. Jest możliwość dołączenia? Gram od 4 lat więc nie odpuszczę sezonu w połowie. Ranga 900

Tak są wolne miejsca, co najmniej 3 jeszcze. Jeśli macie kogoś znajomego kto nie słyszał o forum albo posiadacie inne opcje dotarcia do osób zainteresowanych grą to śmiało kierujcie wszystkich tutaj!

Hej, na czym polega roto? Chce zagrać h2h ale jak nie będzie miejsca to mogę tutaj w roto zagrać. Grałem tylko raz w zeszłym roku w fantasy.

10 minut temu, Bobol napisał:

Hej, na czym polega roto? Chce zagrać h2h ale jak nie będzie miejsca to mogę tutaj w roto zagrać. Grałem tylko raz w zeszłym roku w fantasy.

W H2H rozgrywsz partyjke tygodniowa z jednym przeciwnikiem i wygrawasz w tym jednym tygodniu wg wskazanych kategorii.

W roto tez masz kategorie ale zbierasz jakby pkty dla tych kategorii nie w przekroju tygodnia ale w jakby przekroju calego sezonu, przesuwajac sie po tabeli w gore/dol. Nie ma playoff, zbierajac pkt konczysz sezon zajmujac miejsce w tabeli, no i trzy pierwsze miejsca sa medalowe.

10 minut temu, Hellboy napisał:

W H2H rozgrywsz partyjke tygodniowa z jednym przeciwnikiem i wygrawasz w tym jednym tygodniu wg wskazanych kategorii.

W roto tez masz kategorie ale zbierasz jakby pkty dla tych kategorii nie w przekroju tygodnia ale w jakby przekroju calego sezonu, przesuwajac sie po tabeli w gore/dol. Nie ma playoff, zbierajac pkt konczysz sezon zajmujac miejsce w tabeli, no i trzy pierwsze miejsca sa medalowe.

To w sumie też może być. Macie może miejsce dla nowicjusza w jakieś lidze?

8 godzin temu, KapitanPlaneta napisał:

Jest miejsce, wolisz draft wężem czy licytację?

Wolę draft wężem :)

Chętnie zajmę ostatnie miejsce w ROTO z draftem wężem jeśli nadal jest wolne 🫡

4 godziny temu, bennyjr napisał:

Chętnie zajmę ostatnie miejsce w ROTO z draftem wężem jeśli nadal jest wolne 🫡

Super, dodaję cię do konwersacji na priw, tam znajdziesz link umożliwiający dołączenie do ligi.