Jump to content
Sign in to follow this  
KapitanPlaneta

[2025/2026] ROTO Wężyk - wątek organizacyjny

Recommended Posts

Siema. Jest możliwość dołączenia? Gram od 4 lat więc nie odpuszczę sezonu w połowie. Ranga 900

Hej, na czym polega roto? Chce zagrać h2h ale jak nie będzie miejsca to mogę tutaj w roto zagrać. Grałem tylko raz w zeszłym roku w fantasy.

10 minut temu, Bobol napisał:

Hej, na czym polega roto? Chce zagrać h2h ale jak nie będzie miejsca to mogę tutaj w roto zagrać. Grałem tylko raz w zeszłym roku w fantasy.

W H2H rozgrywsz partyjke tygodniowa z jednym przeciwnikiem i wygrawasz w tym jednym tygodniu wg wskazanych kategorii.

W roto tez masz kategorie ale zbierasz jakby pkty dla tych kategorii nie w przekroju tygodnia ale w jakby przekroju calego sezonu, przesuwajac sie po tabeli w gore/dol. Nie ma playoff, zbierajac pkt konczysz sezon zajmujac miejsce w tabeli, no i trzy pierwsze miejsca sa medalowe.

10 minut temu, Hellboy napisał:

W H2H rozgrywsz partyjke tygodniowa z jednym przeciwnikiem i wygrawasz w tym jednym tygodniu wg wskazanych kategorii.

W roto tez masz kategorie ale zbierasz jakby pkty dla tych kategorii nie w przekroju tygodnia ale w jakby przekroju calego sezonu, przesuwajac sie po tabeli w gore/dol. Nie ma playoff, zbierajac pkt konczysz sezon zajmujac miejsce w tabeli, no i trzy pierwsze miejsca sa medalowe.

To w sumie też może być. Macie może miejsce dla nowicjusza w jakieś lidze?

8 godzin temu, KapitanPlaneta napisał:

Jest miejsce, wolisz draft wężem czy licytację?

Wolę draft wężem :)

Chętnie zajmę ostatnie miejsce w ROTO z draftem wężem jeśli nadal jest wolne 🫡