mac 2 Posted September 24, 2025 (edited) gram Edited September 24, 2025 by mac Share this post Link to post Share on other sites
Raku85 1 Posted September 25, 2025 Gram (Kemp40) Założyłem nowe konto Share this post Link to post Share on other sites
bulek 123 Posted September 25, 2025 Żółta kartka? Aż tak było źle? Dobra, gram, bedzie lepiej teraz. Share this post Link to post Share on other sites
cubix1818 0 Posted September 27, 2025 Siema. Jest możliwość dołączenia? Gram od 4 lat więc nie odpuszczę sezonu w połowie. Ranga 900 Share this post Link to post Share on other sites
Bors25 1 Posted September 30, 2025 Cześć! Macie jeszcze wolne miejsca? Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 99 Posted October 2, 2025 Tak są wolne miejsca, co najmniej 3 jeszcze. Jeśli macie kogoś znajomego kto nie słyszał o forum albo posiadacie inne opcje dotarcia do osób zainteresowanych grą to śmiało kierujcie wszystkich tutaj! Share this post Link to post Share on other sites
Bobol 1 Posted October 6, 2025 Hej, na czym polega roto? Chce zagrać h2h ale jak nie będzie miejsca to mogę tutaj w roto zagrać. Grałem tylko raz w zeszłym roku w fantasy. Share this post Link to post Share on other sites
Hellboy 6 Posted October 6, 2025 10 minut temu, Bobol napisał: Hej, na czym polega roto? Chce zagrać h2h ale jak nie będzie miejsca to mogę tutaj w roto zagrać. Grałem tylko raz w zeszłym roku w fantasy. W H2H rozgrywsz partyjke tygodniowa z jednym przeciwnikiem i wygrawasz w tym jednym tygodniu wg wskazanych kategorii. W roto tez masz kategorie ale zbierasz jakby pkty dla tych kategorii nie w przekroju tygodnia ale w jakby przekroju calego sezonu, przesuwajac sie po tabeli w gore/dol. Nie ma playoff, zbierajac pkt konczysz sezon zajmujac miejsce w tabeli, no i trzy pierwsze miejsca sa medalowe. Share this post Link to post Share on other sites
Bobol 1 Posted October 6, 2025 10 minut temu, Hellboy napisał: W H2H rozgrywsz partyjke tygodniowa z jednym przeciwnikiem i wygrawasz w tym jednym tygodniu wg wskazanych kategorii. W roto tez masz kategorie ale zbierasz jakby pkty dla tych kategorii nie w przekroju tygodnia ale w jakby przekroju calego sezonu, przesuwajac sie po tabeli w gore/dol. Nie ma playoff, zbierajac pkt konczysz sezon zajmujac miejsce w tabeli, no i trzy pierwsze miejsca sa medalowe. To w sumie też może być. Macie może miejsce dla nowicjusza w jakieś lidze? Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 99 Posted October 6, 2025 5 godzin temu, Bobol napisał: To w sumie też może być. Macie może miejsce dla nowicjusza w jakieś lidze? Jest miejsce, wolisz draft wężem czy licytację? Share this post Link to post Share on other sites
Bobol 1 Posted October 7, 2025 8 godzin temu, KapitanPlaneta napisał: Jest miejsce, wolisz draft wężem czy licytację? Wolę draft wężem Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 99 Posted October 7, 2025 @mSala podeślesz proszę koledze zaproszenie do 2A? Dzięki. Share this post Link to post Share on other sites
mSala 75 Posted October 7, 2025 @Bobol poszła zapka i link do ankiety na priv 1 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 99 Posted October 7, 2025 Potrzebny jeszcze co najmniej jeden chętny do ROTO z draftem wężem i dwóch do ROTO z aukcją! Share this post Link to post Share on other sites
bennyjr 1 Posted October 8, 2025 Chętnie zajmę ostatnie miejsce w ROTO z draftem wężem jeśli nadal jest wolne 🫡 Share this post Link to post Share on other sites
KapitanPlaneta 99 Posted October 8, 2025 4 godziny temu, bennyjr napisał: Chętnie zajmę ostatnie miejsce w ROTO z draftem wężem jeśli nadal jest wolne 🫡 Super, dodaję cię do konwersacji na priw, tam znajdziesz link umożliwiający dołączenie do ligi. Share this post Link to post Share on other sites